Ayy haklısın bende hep bundan korkuyorum ağrıdan ölsem ilaç kullanmayan biriydim hamilelikten beri vitaminler progestanlar hiç bitmediNe okudumpullitzer ödüllü biri yazmış kitabında yalan olduğunu sanmıyorum. Hoş zamanında mariuhana sigara da hamilelere faydalı diye bilimsel(!) çalışmalar varmış. İnşallah bundan 80 yıl sonra progestanlar decavitler tetanoz aşıları için de aynı şeyler çıkmaz
Nasıl diyet yapıyosun ben hiç dayanamıyorum yine tatlıları yuvarlıyorumben 25. Haftamdan beri aynıyım gebelik şekerim çıktığı için diyet yapıyorum. Bebek en son 2 kg olmuştu kilo alımında hiç bi sorun olmuyor bebeğin merk etme
verme kizz dısarda kalsın pis adamTek başıma doguracam hastanede o pis adama da haber vermeyecem
Bizim kuruma geldiysede ben bilmem ben spor kursu veriyorum kurum dışında olduğum için pek bilmiyorum senin giyim galiba Allah kolaylık versinBugun ekstra gerginim zaten. Bir bucuk ay oncede eltimle kavga ettigimde boyle olmuştum.
Dun mudur çağırdı bakanlık proje gonderdi hemen yapılması lazım diye.
23 modül var. Ve her modül icin ayri üretim yapıp video ya alınmasını istiyor ve cumaya kadar. Tamam kalip çıkarırım diger hocalarda gelip üretime yardim etsinler dedim. Gele gele 3 tane hoca geldi yardıma
Saat 4 kadar okulda kalip çıkardım bu halimde. Yarında video çekimi vs yapacaklar. Kim üretecek onca kıyafeti bilmiyorum. Yarin tam cinnet geçirecem. Hersey ust uste geliyor
Sizin kuruma da proje geldi mi
Aynı durum bende de var. Cuma kontrolüm var inşallah bebisler alacağını almıştırKızlar ben de 3 haftadır hiç kilo almamışım, eskisi gibi yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı ve akşam yemeği. Bebek kilo almış mıdır sizce? Çok üzüldüm kilo mu aynı görünce
verme kizz dısarda kalsın pis adam
canimm şaka bir yana ben seni çok iyi anlıyorum tüm hamileliği sinir stresle geçmiş biri olarak. dün akşam da zirveyi görünce artık aklım başıma geldi, ben artık bir anneyim herşeyden önce çocuğumu düşünmeliyim her ne olursa olsun buna kocam da dahil umrumda olmayacak diye söz verdim kendime. ne kadar tutabilirim bu sözü bilmiyorum ama biz ilk bebek bekleyenler olarak henüz bu duyguları bilmiyoruz, bebegimiz gelince çok daha gücleneceğiz ve bizi kimse böyle üzemeyecek
Evet giyim. Halk eğitimin uzaktan eğitimine hazırlık yapıyorlarmış. O nasil olacaksa. Bizimki el becerisi. 100 kere izle yapmadıysan sonra anlami yok ki. Bütün branşlara geldi. Halk oyunlarından falanda hazırlık yapanlar vardı.Bizim kuruma geldiysede ben bilmem ben spor kursu veriyorum kurum dışında olduğum için pek bilmiyorum senin giyim galiba Allah kolaylık versin
Ya suan tam olarak bundan sebep girdim yaşayan var mı diye soracaktım aynı şekilde bende yaşıyorum adet sancısı neden acabaKizlar ben adet oluyormus gibi ağrılar yaşıyorum. Sanci mi oluyor simdi bu.
Biz Perşembe günü kurumca toplantı yaptık ama kimse bişey söylemedi bize bilgim yok o yüzdenEvet giyim. Halk eğitimin uzaktan eğitimine hazırlık yapıyorlarmış. O nasil olacaksa. Bizimki el becerisi. 100 kere izle yapmadıysan sonra anlami yok ki. Bütün branşlara geldi. Halk oyunlarından falanda hazırlık yapanlar vardı.
Canım adağını yurdışına kestir daha uygun oluyor hemde video vs atıyorlar güvendiğim bir yer var dhaa önce kestirdim video fotoğraf atıyorlar aklında şüphede kalmaz hemde uyguna gelirKasılma eşlik etmiyor sanırım dimi. Doğumda önce kasılmalar vardı sonra bel ağrısı başladı annemle eşim hep belimi ovdu, kasılmalar şiddetlenince pubis kemiğime geçti ağrı bebek kanala girmişti o çok ağrılıydı 8cm Di açılmam sonra sezeryana aldılar zaten. Hayatımda hiç adet ağrısı çekmedim nasıl olduğunu bilmiyorum ondan belki kıyaslarsın diye yazdım canım. Sen takipte ol ama gel git şeklinde bir düzeni yoksa yaaa kasılmalar yoksa rutin ağrılar da olabilir.
Ay sağlam yerini yaz anacım sen bundan sonra Allah yardımcın olsun. Artık rutinimizde olacak ağrılar var sanırım onları tanıyıp ayırt etmemiz gerekiyorben d e hala bol bol kasılma var. Sezeryanden 8 yıl geçtiğinden hiç o taraflarda bişi yok bence hiç sez yapmamış gibi sayıyor olabilir vücut kendini 8 yılda onarmadıysa yazıklar olsun ona. Biara cesaretlensem girişicem ütüye ama oturarak yapcam ben masayı aşağı indirip. Ayakta kalınca artıyor kasılmalarım. Maaştan sonra kadın ben de alsam iyi olacak ama 2 kişi lazım bana 1 günde bitiremiyorlar. Birde 32ti görürsek diye adak adamıştık bu pazar 32 olcam inş. Eşim konulmuş kasaplar 2.5 3 bin arasıymış dedim bi düzeltme yapsak Allahım 34e çeksek şaka bi yana bilemiyorum ocak 15i bekleyeceğini bilsem kadını 1 ay daha ertelerim ama.. Buarada düşününce çok saçma sanki bebek hım halı ve camlar temiz değil diye mi düşünecek ama dişinin yuva yapma içgüdüsü oluyormuş doğum yaklaştıkça. Ondanmış bu paniklemelerimiz
Çocukların en sevdiği çorbalardan biri yaG gunesli gunler eşim diyor ki şehriye çorbası nerden geldi aklına 3 senedir evliyiz ilk kez yiyoruz
Sayende karnımız doydu ya, hatta çorbaya bi kaşık kıymada atmıştım ilaç niyetine , mideme kıyma gitti eser miktarda
Ya yapıyorum ama nasılNasıl diyet yapıyosun ben hiç dayanamıyorum yine tatlıları yuvarlıyorum
Poff küsen erkek çok zor ya benim eşim de küserDun gece ara ara sanci oldu ama bugünkü sureKli agri. Sertleşme yok gibi.ay bilmiyorum neler olduğunu
Morelim.cok bozuk ondan oluyor sanirim. Dun gece eşimle kavga ettik. Pis adam beni alttan almalıydı. Bide kendi küstü gitti. Buna da ekstra kırgınım. Beni yalnız bırakmamaliydi. Ki dururum riskli tansiyonum var. Bu adam çocuğunu hiç mi düşünmüyor ya.
Kardeş sende 30du 32idi 34dü derken 40ı görücen bak görKasılma eşlik etmiyor sanırım dimi. Doğumda önce kasılmalar vardı sonra bel ağrısı başladı annemle eşim hep belimi ovdu, kasılmalar şiddetlenince pubis kemiğime geçti ağrı bebek kanala girmişti o çok ağrılıydı 8cm Di açılmam sonra sezeryana aldılar zaten. Hayatımda hiç adet ağrısı çekmedim nasıl olduğunu bilmiyorum ondan belki kıyaslarsın diye yazdım canım. Sen takipte ol ama gel git şeklinde bir düzeni yoksa yaaa kasılmalar yoksa rutin ağrılar da olabilir.
Ay sağlam yerini yaz anacım sen bundan sonra Allah yardımcın olsun. Artık rutinimizde olacak ağrılar var sanırım onları tanıyıp ayırt etmemiz gerekiyorben d e hala bol bol kasılma var. Sezeryanden 8 yıl geçtiğinden hiç o taraflarda bişi yok bence hiç sez yapmamış gibi sayıyor olabilir vücut kendini 8 yılda onarmadıysa yazıklar olsun ona. Biara cesaretlensem girişicem ütüye ama oturarak yapcam ben masayı aşağı indirip. Ayakta kalınca artıyor kasılmalarım. Maaştan sonra kadın ben de alsam iyi olacak ama 2 kişi lazım bana 1 günde bitiremiyorlar. Birde 32ti görürsek diye adak adamıştık bu pazar 32 olcam inş. Eşim konulmuş kasaplar 2.5 3 bin arasıymış dedim bi düzeltme yapsak Allahım 34e çeksek şaka bi yana bilemiyorum ocak 15i bekleyeceğini bilsem kadını 1 ay daha ertelerim ama.. Buarada düşününce çok saçma sanki bebek hım halı ve camlar temiz değil diye mi düşünecek ama dişinin yuva yapma içgüdüsü oluyormuş doğum yaklaştıkça. Ondanmış bu paniklemelerimiz
+1 diyorum canım. Bu arada hayırlı olsun Ankara güzeldir..Valla queen çok değişik ağrıları tecrübe ediyorum şu sıralar. Saka gibi. Mesela su an nefes alıp verirken bile karnımın alt kısmında ağrı var. Kasılma desen var, sezeryan dikiş yerimde basını hissediyorum bebeğin o ayrı bi ağrı zaten, çatı ağrım var, sağ sol popom yatarken agrıyor, reflü var, burnumun biri tıkalı. Yani türlü türlü maşallahbir bel ağrım yok şimdilik. Nstde bi şey çıkmadı işte geçen gün gittiğimde; en Yakın randevum da haftaya artık. Demek ki olacak bunlar diyorum kendi kendime. Ama Allah var, sıklığını takip ediyorum özellikle, düzene binerse diye aklım çıkıyor. Su aralık ayını bi atlatsak var ya
Valla bayılıyorum hamur işine her türlüsüne. Saolsun eşim daha önce de yaptı, akşam yine yapacak kırmaz beni. Yapacak takatim yok çünkü . Toplam 1 saat ayakta kalsam ütülerimi bitirirdim bugün. Ama sonra ağrım artar diye korkuma ellemedim. Bakalım bi kadını buldum gibi. İnş gönlüme göre olur. Başka türlü zor.
Ay inşallah beybisi ya 35 36dan önce gelmesin küvöze gitmesin hiç ayrı kalmayalım istiyorum. 1 numaranın manyaklıklarını hala 20 gün yalnız kalma travmasına bağlıyoruz, bu öyle olmasınKardeş sende 30du 32idi 34dü derken 40ı görücen bak görbekler ocak 15i takıl biraz daha güven bana, sana çok dua ettik en az 36 diyorum
Bizim de var bebegimizi saglikla kucagimiza alirsak kurban kesicez ama senin dedigin de olabilir bakCanım adağını yurdışına kestir daha uygun oluyor hemde video vs atıyorlar güvendiğim bir yer var dhaa önce kestirdim video fotoğraf atıyorlar aklında şüphede kalmaz hemde uyguna gelir
Kiz
Şimdi mi diyorsun bunuBizim de var bebegimizi saglikla kucagimiza alirsak kurban kesicez ama senin dedigin de olabilir bak
Kizbunun yayilma riski var evet ben onu demeyi unuttummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?