2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ayy haklısın bende hep bundan korkuyorum ağrıdan ölsem ilaç kullanmayan biriydim hamilelikten beri vitaminler progestanlar hiç bitmedi

Tek başıma doguracam hastanede o pis adama da haber vermeyecem
verme kizz dısarda kalsın pis adam
canimm şaka bir yana ben seni çok iyi anlıyorum tüm hamileliği sinir stresle geçmiş biri olarak. dün akşam da zirveyi görünce artık aklım başıma geldi, ben artık bir anneyim herşeyden önce çocuğumu düşünmeliyim her ne olursa olsun buna kocam da dahil umrumda olmayacak diye söz verdim kendime. ne kadar tutabilirim bu sözü bilmiyorum ama biz ilk bebek bekleyenler olarak henüz bu duyguları bilmiyoruz, bebegimiz gelince çok daha gücleneceğiz ve bizi kimse böyle üzemeyecek

Bizim kuruma geldiysede ben bilmem ben spor kursu veriyorum kurum dışında olduğum için pek bilmiyorum senin giyim galiba Allah kolaylık versin

Bide bunu diyor bana evet. Sen bebegini düşünmüyorsun benle kavga ediyorsun diyor gelde cildirma. Anneler herseye dayanirmis yine çocuğunu huzursuz etmezmiş.

Aslında biliyor musun ilk zamnalrda ki duygularla şimdiki duygular ayni degil. Ben hic baglanmayacagimi dusunuyordum bebegime. Ama eşyaları kıyafetleri hazirlandikca hareketleri hissettikce degisik bir bağlılık oluştu. Kucagimiza aldığımızda herhalde 10 kaplan gücünde denk gelir gücümüz ve sevgimiz . Simdi havada kalıyor bazi şeyler

Bizim kuruma geldiysede ben bilmem ben spor kursu veriyorum kurum dışında olduğum için pek bilmiyorum senin giyim galiba Allah kolaylık versin
Evet giyim. Halk eğitimin uzaktan eğitimine hazırlık yapıyorlarmış. O nasil olacaksa. Bizimki el becerisi. 100 kere izle yapmadıysan sonra anlami yok ki. Bütün branşlara geldi. Halk oyunlarından falanda hazırlık yapanlar vardı.

Biz Perşembe günü kurumca toplantı yaptık ama kimse bişey söylemedi bize bilgim yok o yüzden

Canım adağını yurdışına kestir daha uygun oluyor hemde video vs atıyorlar güvendiğim bir yer var dhaa önce kestirdim video fotoğraf atıyorlar aklında şüphede kalmaz hemde uyguna gelir

Çocukların en sevdiği çorbalardan biri ya Afiyet olsun

Poff küsen erkek çok zor ya benim eşim de küser sonra günlerce küs kalırız ben de çok gurur yaparım adım atmam saçma salak bi hal alırız umursamamaya çalış daha da sinir olsun

Kardeş sende 30du 32idi 34dü derken 40ı görücen bak gör bekler ocak 15i takıl biraz daha güven bana, sana çok dua ettik en az 36 diyorum

+1 diyorum canım. Bu arada hayırlı olsun Ankara güzeldir..

Kardeş sende 30du 32idi 34dü derken 40ı görücen bak gör bekler ocak 15i takıl biraz daha güven bana, sana çok dua ettik en az 36 diyorum
Ay inşallah beybisi ya 35 36dan önce gelmesin küvöze gitmesin hiç ayrı kalmayalım istiyorum. 1 numaranın manyaklıklarını hala 20 gün yalnız kalma travmasına bağlıyoruz, bu öyle olmasın
Ay ben ütülenecek leri beşik üstüne yığdım da yine yokluk sendromuna girdim çok az üst kıyafeti var sanki. Çıtçıtlı body ve tek alt baya var. Yığınla çorap var. Yenidoğan olarak 2 tane tulum, 2 tane alt üst takım var. Ya tek üst almam lazım yada 2 3 yelek sweat falan çıtçıtlı body üstüne.

Canım adağını yurdışına kestir daha uygun oluyor hemde video vs atıyorlar güvendiğim bir yer var dhaa önce kestirdim video fotoğraf atıyorlar aklında şüphede kalmaz hemde uyguna gelir
Bizim de var bebegimizi saglikla kucagimiza alirsak kurban kesicez ama senin dedigin de olabilir bak
Kızzzz M MaviMabellee bu ne oldu böyle Çatlak kurabiye oldu yayvan kurabiye
Kiz bunun yayilma riski var evet ben onu demeyi unuttummmm

Bizim de var bebegimizi saglikla kucagimiza alirsak kurban kesicez ama senin dedigin de olabilir bak

Kiz bunun yayilma riski var evet ben onu demeyi unuttummmm
Şimdi mi diyorsun bunu Tadı acayip güzel, oturduk yiyoruz şu an Kermese ne göndereceğiz muallak ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…