2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Moralindir sebebi yüksek ihtimal o zmn. Ah bu adamlar ya delirtiyor insanı bazen. Aynen sen de risklisin ; bari başka odaya geçip küssün nedir yani. Sen de müzik fln dinle dağıt havanı biraz olsun. Böylesi hem bebeğe hem sana zarar.

Listede yok canım öyle şeyler. Kermes yapıp satacaklarmış yardım için. Pasta börek tarzı var. Ananneye pasladım şimdi arayıp
Şimdi sen yazınca düşündüm de, annem hiçbir kermeste, yerli malında ya da piknikte bir kek, kurabiye yapayım da götür dememiştir. Hatta bir gün yerli malında, ekmek arası köfte gibi yaptı. Neyse okulda bi ısırdım, çok kötüydü tadı çöpe attım köftesini direkt; anneme söyledim güldü , içine ekmek içi koymamıştım ondan olmuştur fln dedi. Ama hep içimde kalmıştır bunu bir eksiklik gibi gördüm.
Ya da hiçbir öğretmenler gününde öğretmenime hediye alamadım mesela. Ama çok sevdiğim öğretmenlerim olmuştu.
Ve arkadaşlarımın içinde en zengini bizdik. Bir arkadaşım bize geldiğinde eviniz çok güzel fln dedi; bende çocuk hali herkesin evi aynıdır gibi düşünmüştüm. Ama sonra onların hatta birkaç Farklı arkadaşımın evine gidince anladım mesela çok net.
Kısacası konu maddiyat asla değildi.

Listede yok canım öyle şeyler. Kermes yapıp satacaklarmış yardım için. Pasta börek tarzı var. Ananneye pasladım şimdi arayıp
Himm aslında küçük mısır kagitlarina koyunca baya satılır ama listeleri varsa yapacak birşey yok anneannenin eline sağlık

Anlattığın kadarıyla senin annen fazla umursamaz bir kadınmış Ne kadar derin yaralar açtıklarının farkına varabilselerdi keşke. İnşallah biz öyle olmayız.

Himm aslında küçük mısır kagitlarina koyunca baya satılır ama listeleri varsa yapacak birşey yok anneannenin eline sağlık
Evet aslında güzel fikirmiş ya ama öğretmen liste göndermiş, bunlar dışında yollamayın yazmış. Sanırım sınıflara dağıtmışlar.

Ahahaha ruhumuzu yansıtıyor.
Aynen grupta bir sağlam yok hepimzin bir yerleri ağrıyor sanki ozellikle 2023 şubata toplamislar yok birimizin kıçı agririr birinin beli biri dogruruyom biri kasiliyorum der biri agrimayan yerim yok der

Aynen grupta bir sağlam yok hepimzin bir yerleri ağrıyor sanki ozellikle 2023 şubata toplamislar yok birimizin kıçı agririr birinin beli biri dogruruyom biri kasiliyorum der biri agrimayan yerim yok der
Ay bak bunu iyi dedin bu grupta bir şey var valla. Bu üçüncü grubum. Bu kadar ağrılı sızılı grubum olmamıştı

Bir de enteresan bu grupta denk gelmiş çok fazla raylı var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…