- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Neyse bir daha yaparsam dikkat edeyim. Çocuklar bayıldı amaO zaman kesin ondan kuzu
Evet benimde 2 grubum diyeri 2021 deydi anam burası hastalıktan cikilmiyor hani yaşlılar bir araya gelirde otururlar suram agriyir der oburude haaa benimde suram der eklerlerlerde eklerle katarlarda katarlarrAy bak bunu iyi dedin bu grupta bir şey var valla. Bu üçüncü grubum. Bu kadar ağrılı sızılı grubum olmamıştı
Bir de enteresan bu grupta denk gelmiş çok fazla raylı var sanırım.
Ay bak bunu iyi dedin bu grupta bir şey var valla. Bu üçüncü grubum. Bu kadar ağrılı sızılı grubum olmamıştı
Bir de enteresan bu grupta denk gelmiş çok fazla raylı var sanırım.
Ahaha ya akşam akşam güldürdün beni. Dil altı hapımızı getirin çabukEvet benimde 2 grubum diyeri 2021 deydi anam burası hastalıktan cikilmiyor hani yaşlılar bir araya gelirde otururlar suram agriyir der oburude haaa benimde suram der eklerlerlerde eklerle katarlarda katarlarrbizde öyle psikopata bakgadik canım çekti agrimayan yerimiz yok anam diyer grupta aserirlerdi canları şunu çekerdi bunu çekerdi bizimkilerde magnezyum aseriyorr
Doğumdan sonra toplu terapi yapalım, bir şeyler yapalım yavgurubun %80 30+ ilk bebek ve hepsi çalışan kesim. Boyle olunca heryerimiz ayri dağılıyor
Ay varya hamilelik genel olarak zor. İlk aylar diyordum ki en zor ilk zamanlar bundan zoru yoktur. Ama yanılmışım son 3 ay saha zor çünkü eğilip kalkamıyorsun. Valla aklımda son zamanlar tek soru var suriyeliler nasıl bir düzine doğuruyor hiç mi ağrıları olmuyor hiç mi mideleri bulanmıyor anlamadımEvet benimde 2 grubum diyeri 2021 deydi anam burası hastalıktan cikilmiyor hani yaşlılar bir araya gelirde otururlar suram agriyir der oburude haaa benimde suram der eklerlerlerde eklerle katarlarda katarlarrbizde öyle psikopata bakgadik canım çekti agrimayan yerimiz yok anam diyer grupta aserirlerdi canları şunu çekerdi bunu çekerdi bizimkilerde magnezyum aseriyorr
Renkli sanki beni anlattın yaŞimdi sen yazınca düşündüm de, annem hiçbir kermeste, yerli malında ya da piknikte bir kek, kurabiye yapayım da götür dememiştir. Hatta bir gün yerli malında, ekmek arası köfte gibi yaptı. Neyse okulda bi ısırdım, çok kötüydü tadı çöpe attım köftesini direkt; anneme söyledim güldü , içine ekmek içi koymamıştım ondan olmuştur fln dedi. Ama hep içimde kalmıştır bunu bir eksiklik gibi gördüm.
Ya da hiçbir öğretmenler gününde öğretmenime hediye alamadım mesela. Ama çok sevdiğim öğretmenlerim olmuştu.
Ve arkadaşlarımın içinde en zengini bizdik. Bir arkadaşım bize geldiğinde eviniz çok güzel fln dedi; bende çocuk hali herkesin evi aynıdır gibi düşünmüştüm. Ama sonra onların hatta birkaç Farklı arkadaşımın evine gidince anladım mesela çok net.
Kısacası konu maddiyat asla değildi.
Terapi filan kurtarmaz direk ruh ve sinire yatışDoğumdan sonra toplu terapi yapalım, bir şeyler yapalım yav
Zaten tipi kayik oluyo sadece lezzet her turlu varNeyse bir daha yaparsam dikkat edeyim. Çocuklar bayıldı amaZiyan olmadı.
İlk zamanlarda kanama olmuştum kadın acile gittim şehir hastanesine. Bi tane suriyeli kadın vardı yanında bi tane kucağında bi tane vardı ve hamileydi. Doktor bağırdı ağrısı ya da kanaması olan girsin diye. Neyse o girdi peşinden de ben girdim. Kadının 9 cm açıklığı varmış doğuruyormuş doktor hemen doğuma aldırdı onuAy varya hamilelik genel olarak zor. İlk aylar diyordum ki en zor ilk zamanlar bundan zoru yoktur. Ama yanılmışım son 3 ay saha zor çünkü eğilip kalkamıyorsun. Valla aklımda son zamanlar tek soru var suriyeliler nasıl bir düzine doğuruyor hiç mi ağrıları olmuyor hiç mi mideleri bulanmıyor anlamadım
Aslında sen böyle yazınca bi yanım sevindi de biliyor musun ; demek ki yalnız değilim bi tek benim annem böyle değil diye. Kendime sığınacak bi cümle buldum.Renkli sanki beni anlattın ya
Son 2 3 hafta daha zor bekle bekle ne olacak hani sancı hani doğum diyip merak ediyorsun zaten bir sürü kilo almissin sahada zorlaniyorsun şimdi biraz daha iyi korkutmak gibi olmasın 37 den sonrasi biraz daha zorr Allah yardımcimiz olsunAy varya hamilelik genel olarak zor. İlk aylar diyordum ki en zor ilk zamanlar bundan zoru yoktur. Ama yanılmışım son 3 ay saha zor çünkü eğilip kalkamıyorsun. Valla aklımda son zamanlar tek soru var suriyeliler nasıl bir düzine doğuruyor hiç mi ağrıları olmuyor hiç mi mideleri bulanmıyor anlamadım
Ay benim ilk doğumda denk geldim. Kadın acile girdi, sedyeye yatırdılar. Hemşire diyo ki dur ıkınma doktor geliyor bebeği çıkarmak içinİlk zamanlarda kanama olmuştum kadın acile gittim şehir hastanesine. Bi tane suriyeli kadın vardı yanında bi tane kucağında bi tane vardı ve hamileydi. Doktor bağırdı ağrısı ya da kanaması olan girsin diye. Neyse o girdi peşinden de ben girdim. Kadının 9 cm açıklığı varmış doğuruyormuş doktor hemen doğuma aldırdı onuben o sıra hayatı sorguluyordum.
Bende öyleyim valla sabahtan beri kaç tane halley yedim ya utanmadan bebeler bana küfür etmiyodur inşallahYa yapıyorum ama nasılson bi kaçhaftadır çok kaçamak yapıyorum inşallah bişi olmaz
4 hafta daha ekleniyorKızlar ben 32. Haftadan 36 ya kadar uzatırsam eğer doğum sonrasına 8 haftaya kaç hafta daha eklenecek ?
Son haftalar heycan dorukta geçiyorSon 2 3 hafta daha zor bekle bekle ne olacak hani sancı hani doğum diyip merak ediyorsun zaten bir sürü kilo almissin sahada zorlaniyorsun şimdi biraz daha iyi korkutmak gibi olmasın 37 den sonrasi biraz daha zorr Allah yardımcimiz olsunSuriyelilerin neyine aklımız erdide doğumuna erecek
Hey maşallah vallaAy benim ilk doğumda denk geldim. Kadın acile girdi, sedyeye yatırdılar. Hemşire diyo ki dur ıkınma doktor geliyor bebeği çıkarmak içinAma ıkındı ve bebek fışkırdı dışarı ahahah Şok olmuştum
Doktor 37 ye kadar çalışabilir verecek ya canım ben 36 ya kadar çalışırsam o 1 hafta devretmeyecek ozman4 hafta daha ekleniyor
İlk sen yaptın galiba çantanıÇok şükür hastane çantamı hazırladım artik. Neler koydum yazayim belki size de fikir olur. Kendim icin bir kisa kol bi uzun kol pijama takimi, bir tane pelus sabahlik, çorap, emzirme atleti, sagma makinesi, depend koydum. Bebiş icin de hemsireye verilecek zibin m, tulum, eldiven,şapka, battaniye, ayrica yedek üç tam takim set, bez, alt açma örtüsü, ıslak mendil , iki tane pamuklu bir tane nohut battaniye, iki tane muslin, cikista bebisi koymak icin kundak. Aklıma lazım olabilecek baska bir sey gelmedi varsa ekleme yapmam gereken söylerseniz sevinirim.
37ye kadar çalışırsan 3 hafta zorunlu izin 36 olursa 1 haftan devretmiyor evet.Son haftalar heycan dorukta geçiyor
Hey maşallah valla
Doktor 37 ye kadar çalışabilir verecek ya canım ben 36 ya kadar çalışırsam o 1 hafta devretmeyecek ozman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?