2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Görünce gözlerim doldu. Hayırlı olsun canım

Ne güzel maşallah Göğüs ucu kremide koyabilirsin canım ben çok çektim bu durumdan o yüzden yanı başımdan ayırmam birde bebek silme ürünleri var e bebekte hepsi burada indirimde az önce aldım ondan ekleyebilirsin pişik olmaması için öyle temizlemiştim uzun zaman saf su ile.

Aslında sen böyle yazınca bi yanım sevindi de biliyor musun ; demek ki yalnız değilim bi tek benim annem böyle değil diye. Kendime sığınacak bi cümle buldum.
İlerde bu konu ile ilgili terapi almak istiyorum. Biliyorum annemi değiştiremem olduğu gibi sevmeliyim O’nun da bildiği buydu, bunu yaptı ama benim de yaralarım var yani. Birçok arkadaşımın annesinin gözbebeğiyim. Okul olarak başarılarla dolu bir hayatım var ama sor hangi okul-bölümden mezunum bilmez. Bir kere okula gelipde şu kızın dersleri nasıl diye sormamıştır.

Amin inşallah canim, bebek icin agiz mendili koydum yazmayi unuttumsahsi esyalari be makyaj malzemelerimi giderken koyarim artik, meme ucu kremi düşünmüyorum acikcasi eger yara falan olursa ebebekten gümüş kapak alirim o daha cabuk iyileştirir diye düşündüm

Senin ikiydi de mi? Ben de ilkte meme yarasından çok çektim, ikincide olmuyor bence. Memeler alışkın oluyor Güzel haberi vereyim

Bebek silme dedigim pamuk mendil mi onunda koydum bi paket yazmayi unutmuşum göğüs ucu icin de gümüş kalkan düşünüyorum acil durumda,kizimda da kullanmamistim krem falan

Kızlar ben 32. Haftadan 36 ya kadar uzatırsam eğer doğum sonrasına 8 haftaya kaç hafta daha eklenecek ?
16 hafta olarak hesapliyacaksin yani 37+0 üzerine 16 hafta ekle ister 38 de doğum yap ister 40 da isden ayrildigin günün üzerine 16 hafta ekleyeceksin istersen 37 haftani şöyle hesapliyim

Eğer fazla şarj aleti varsa, onunla ekleyebilirsin. Son dk unutulmasın diye

Senin ikiydi de mi? Ben de ilkte meme yarasından çok çektim, ikincide olmuyor bence. Memeler alışkın oluyor Güzel haberi vereyim
Benim ilkte meme ucu yarasi olmadi ama mastit oldum iki defa hatta birinde annemin kucağında bayilmistim. Ayilınca memeyi soğuksuya turup ucundan sallamaya çalışmıştım ama çok kötüydü,o beni çok korkutuyor insallah bir daha olmaz da.

Eğer fazla şarj aleti varsa, onunla ekleyebilirsin. Son dk unutulmasın diye
Ahaha mantıklı ama ben adiyamanda oturuyorum küçük bir sehir hastane de yakın eksik olunca getirmesi sıkıntı olmuyor zaten. Ki telefona bakacağımı sanmiyorum o acıyla

Hadi hayırlı uğurlu olsun rabbim zamanında saglicakla kucağına almayı nasip etsin ben birde bebeğin yatacagi yatağın altına küçük yastık otursu koymuştum çok kişi yatiyor ya bebek direk battaniyele konmasin diye herşey taş tamam maşallah

Son haftalar heycan dorukta geçiyor

Hey maşallah valla

Doktor 37 ye kadar çalışabilir verecek ya canım ben 36 ya kadar çalışırsam o 1 hafta devretmeyecek ozman
Eğer 36 kadar çalışacaksan 15 hafta ekleyeceksin canim

Selam kizlar ne güzel şeyler yapmışsınız kurabiyeler falan. Bir haftadır diyet yapıyorum şekerim hala düşmüyor hayatımda ilk kez diyet yapabiliyorum bı dogursam neler neler yerim oyy. Bugün 32 hafta bitti calisamaz raporumu aldım. Diyetten önce bebek 10 günde 500 Gr almıştı şimdi bir haftada 50 Gr almış diyet yapınca. 3 hafta ilerdeydi şimdi 2 haftaya düştü zaten başından beri 1 hafta da ilerdeydi fark q hafta diyebiliriz aslında. Şimdi bu iyi mi oldu kötü mü ben anlamadım az aldı ama haftasını yakaliyor iri olunca da kötü diyorlar doktorlar. Oyy kafam çok karıştı yoksa beslenemedi mi cocuum

Kız benim ikinci ama kızım 10 yaşında Ben epey ara verdim memelerim unutmuştur Almadığım krem kalmamıştı ya.
Bebek silme dedigim pamuk mendil mi onunda koydum bi paket yazmayi unutmuşum göğüs ucu icin de gümüş kalkan düşünüyorum acil durumda,kizimda da kullanmamistim krem falan
Evet canım pamuk kareli mendiller , kalkan bende alayım herkes memnun .

Amin canim Allah razı olsun, bebek direk konmasin diye altina muslin sererim diye düşünmüştüm ama minder tarzi bir sey de olabilir , gerci annem bebek gelmeden tertemiz yapar bebeğin girecegi yeri

Mastit ben iki bebişte de yaşadım, sanırım ona yapacak bir şey yok gibi ya. Olacağı varsa oluyor.

Kız benim ikinci ama kızım 10 yaşında Ben epey ara verdim memelerim unutmuştur Almadığım krem kalmamıştı ya.

Evet canım pamuk kareli mendiller , kalkan bende alayım herkes memnun .
Kalkan icin acele etmek istemedim kizimda sorun yasamadim diye lazim olursa hemen alinir ebebekten falan, zaten bir günde iyilestiriyormus

Sen 32 hafta bitti uzatma yapmadın ozaman bol bol dinlen ben mecbur uzatıcam gb gözüküyor . Diyet yapmasan daha sıkıntı olurdu bence en doğrusunu yapmışsın eminimki bebişin de gayet sağlıklıdır canım Kilo sağlık için ölçüt değil uyumlu olsun çok çok haftasında geride olmasın yeterli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…