- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Görünce gözlerim doldu. Hayırlı olsun canımÇok şükür hastane çantamı hazırladım artik. Neler koydum yazayim belki size de fikir olur. Kendim icin bir kisa kol bi uzun kol pijama takimi, bir tane pelus sabahlik, çorap, emzirme atleti, sagma makinesi, terlik, depend koydum. Bebiş icin de hemsireye verilecek zibin m, tulum, eldiven,şapka, battaniye, ayrica yedek üç tam takim set, bez, alt açma örtüsü, ıslak mendil , iki tane pamuklu bir tane nohut battaniye, iki tane muslin, cikista bebisi koymak icin kundak. Aklıma lazım olabilecek baska bir sey gelmedi varsa ekleme yapmam gereken söylerseniz sevinirim.
Ne güzel maşallahÇok şükür hastane çantamı hazırladım artik. Neler koydum yazayim belki size de fikir olur. Kendim icin bir kisa kol bi uzun kol pijama takimi, bir tane pelus sabahlik, çorap, emzirme atleti, sagma makinesi, depend koydum. Bebiş icin de hemsireye verilecek zibin m, tulum, eldiven,şapka, battaniye, ayrica yedek üç tam takim set, bez, alt açma örtüsü, ıslak mendil , iki tane pamuklu bir tane nohut battaniye, iki tane muslin, cikista bebisi koymak icin kundak. Aklıma lazım olabilecek baska bir sey gelmedi varsa ekleme yapmam gereken söylerseniz sevinirim.
İlerde bu konu ile ilgili terapi almak istiyorum. Biliyorum annemi değiştiremem olduğu gibi sevmeliyim O’nun da bildiği buydu, bunu yaptı ama benim de yaralarım var yani. Birçok arkadaşımın annesinin gözbebeğiyim. Okul olarak başarılarla dolu bir hayatım var ama sor hangi okul-bölümden mezunum bilmez. Bir kere okula gelipde şu kızın dersleri nasıl diye sormamıştır.Aslında sen böyle yazınca bi yanım sevindi de biliyor musun ; demek ki yalnız değilim bi tek benim annem böyle değil diye. Kendime sığınacak bi cümle buldum.
Amin inşallah canim, bebek icin agiz mendili koydum yazmayi unuttumİlk sen yaptın galiba çantanıgüle güle sağlıcakla kullanın, acın paketleri inş Canım meme ucu kremi koyacak mıydın kendine ? Ya da tarak fln. ? Ağız mendili de olabilir bebek için. Hersey tmm gibi sanki.
Senin ikiydi de mi? Ben de ilkte meme yarasından çok çektim, ikincide olmuyor bence. Memeler alışkın oluyorNe güzel maşallahGöğüs ucu kremide koyabilirsin canım ben çok çektim bu durumdan o yüzden yanı başımdan ayırmam birde bebek silme ürünleri var e bebekte hepsi burada indirimde az önce aldım ondan ekleyebilirsin pişik olmaması için öyle temizlemiştim uzun zaman saf su ile.
Bebek silme dedigim pamuk mendil mi onunda koydum bi paket yazmayi unutmuşumNe güzel maşallahGöğüs ucu kremide koyabilirsin canım ben çok çektim bu durumdan o yüzden yanı başımdan ayırmam birde bebek silme ürünleri var e bebekte hepsi burada indirimde az önce aldım ondan ekleyebilirsin pişik olmaması için öyle temizlemiştim uzun zaman saf su ile.
Teşekkür ederim canım, çok çabuk gecti sanki bu hamileliğim, doyamadım vallaGörünce gözlerim doldu. Hayırlı olsun canım
16 hafta olarak hesapliyacaksin yani 37+0 üzerine 16 hafta ekle ister 38 de doğum yap ister 40 da isden ayrildigin günün üzerine 16 hafta ekleyeceksin istersen 37 haftani şöyle hesapliyimKızlar ben 32. Haftadan 36 ya kadar uzatırsam eğer doğum sonrasına 8 haftaya kaç hafta daha eklenecek ?
Eğer fazla şarj aleti varsa, onunla ekleyebilirsin. Son dk unutulmasın diyeAmin inşallah canim, bebek icin agiz mendili koydum yazmayi unuttumsahsi esyalari be makyaj malzemelerimi giderken koyarim artik, meme ucu kremi düşünmüyorum acikcasi eger yara falan olursa ebebekten gümüş kapak alirim o daha cabuk iyileştirir diye düşündüm
Benim ilkte meme ucu yarasi olmadi ama mastit oldum iki defa hatta birinde annemin kucağında bayilmistim. Ayilınca memeyi soğuksuya turup ucundan sallamaya çalışmıştım ama çok kötüydü,o beni çok korkutuyor insallah bir daha olmaz da.Senin ikiydi de mi? Ben de ilkte meme yarasından çok çektim, ikincide olmuyor bence. Memeler alışkın oluyorGüzel haberi vereyim
Ahaha mantıklı ama ben adiyamanda oturuyorum küçük bir sehir hastane de yakın eksik olunca getirmesi sıkıntı olmuyor zaten. Ki telefona bakacağımı sanmiyorum o acıylaEğer fazla şarj aleti varsa, onunla ekleyebilirsin. Son dk unutulmasın diye
Hadi hayırlı uğurlu olsun rabbim zamanında saglicakla kucağına almayı nasip etsinÇok şükür hastane çantamı hazırladım artik. Neler koydum yazayim belki size de fikir olur. Kendim icin bir kisa kol bi uzun kol pijama takimi, bir tane pelus sabahlik, çorap, emzirme atleti, sagma makinesi, terlik, depend koydum. Bebiş icin de hemsireye verilecek zibin m, tulum, eldiven,şapka, battaniye, ayrica yedek üç tam takim set, bez, alt açma örtüsü, ıslak mendil, bir paket pamuklu mendil , agiz bezi, iki tane pamuklu bir tane nohut battaniye, iki tane muslin, cikista bebisi koymak icin kundak. Aklıma lazım olabilecek baska bir sey gelmedi varsa ekleme yapmam gereken söylerseniz sevinirim.
Eğer 36 kadar çalışacaksan 15 hafta ekleyeceksin canimSon haftalar heycan dorukta geçiyor
Hey maşallah valla
Doktor 37 ye kadar çalışabilir verecek ya canım ben 36 ya kadar çalışırsam o 1 hafta devretmeyecek ozman
Kız benim ikinci ama kızım 10 yaşındaSenin ikiydi de mi? Ben de ilkte meme yarasından çok çektim, ikincide olmuyor bence. Memeler alışkın oluyorGüzel haberi vereyim
Evet canım pamuk kareli mendiller , kalkan bende alayım herkes memnun .Bebek silme dedigim pamuk mendil mi onunda koydum bi paket yazmayi unutmuşumgöğüs ucu icin de gümüş kalkan düşünüyorum acil durumda,kizimda da kullanmamistim krem falan
Amin canim Allah razı olsun, bebek direk konmasin diye altina muslin sererim diye düşünmüştüm ama minder tarzi bir sey de olabilir , gerci annem bebek gelmeden tertemiz yapar bebeğin girecegi yeriHadi hayırlı uğurlu olsun rabbim zamanında saglicakla kucağına almayı nasip etsinben birde bebeğin yatacagi yatağın altına küçük yastık otursu koymuştum çok kişi yatiyor ya bebek direk battaniyele konmasin diye herşey taş tamam maşallah
Mastit ben iki bebişte de yaşadım, sanırım ona yapacak bir şey yok gibi ya. Olacağı varsa oluyor.Benim ilkte meme ucu yarasi olmadi ama mastit oldum iki defa hatta birinde annemin kucağında bayilmistim. Ayilınca memeyi soğuksuya turup ucundan sallamaya çalışmıştım ama çok kötüydü,o beni çok korkutuyor insallah bir daha olmaz da.
Kalkan icin acele etmek istemedim kizimda sorun yasamadim diye lazim olursa hemen alinir ebebekten falan, zaten bir günde iyilestiriyormusKız benim ikinci ama kızım 10 yaşındaBen epey ara verdim memelerim unutmuştur Almadığım krem kalmamıştı ya.
Evet canım pamuk kareli mendiller , kalkan bende alayım herkes memnun .
Sen 32 hafta bitti uzatma yapmadın ozaman bol bol dinlen ben mecbur uzatıcam gb gözüküyor . Diyet yapmasan daha sıkıntı olurdu bence en doğrusunu yapmışsın eminimki bebişin de gayet sağlıklıdır canımSelam kizlar ne güzel şeyler yapmışsınız kurabiyeler falan. Bir haftadır diyet yapıyorum şekerim hala düşmüyor hayatımda ilk kez diyet yapabiliyorum bı dogursam neler neler yerim oyy. Bugün 32 hafta bitti calisamaz raporumu aldım. Diyetten önce bebek 10 günde 500 Gr almıştı şimdi bir haftada 50 Gr almış diyet yapınca. 3 hafta ilerdeydi şimdi 2 haftaya düştü zaten başından beri 1 hafta da ilerdeydi fark q hafta diyebiliriz aslında. Şimdi bu iyi mi oldu kötü mü ben anlamadım az aldı ama haftasını yakaliyor iri olunca da kötü diyorlar doktorlar. Oyy kafam çok karıştı yoksa beslenemedi mi cocuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?