- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Canım sağmana rağmen mi yaşadın mastiti ? Yani genelde süt boşalamyınca oluyor yaMastit ben iki bebişte de yaşadım, sanırım ona yapacak bir şey yok gibi ya. Olacağı varsa oluyor.
Sağlıklı şeyler yediysen sorun yoktur bence.Selam kizlar ne güzel şeyler yapmışsınız kurabiyeler falan. Bir haftadır diyet yapıyorum şekerim hala düşmüyor hayatımda ilk kez diyet yapabiliyorum bı dogursam neler neler yerim oyy. Bugün 32 hafta bitti calisamaz raporumu aldım. Diyetten önce bebek 10 günde 500 Gr almıştı şimdi bir haftada 50 Gr almış diyet yapınca. 3 hafta ilerdeydi şimdi 2 haftaya düştü zaten başından beri 1 hafta da ilerdeydi fark q hafta diyebiliriz aslında. Şimdi bu iyi mi oldu kötü mü ben anlamadım az aldı ama haftasını yakaliyor iri olunca da kötü diyorlar doktorlar. Oyy kafam çok karıştı yoksa beslenemedi mi cocuum
Ben mastitte oldum göğsüm resmen davul oldu birde çok ateşim çıktı sağdılar hastaneye götürdüler beni hemen ama göğüs ucundan ayrı çektim ben en son bella b diye arı bal kremi vardı resmen mucizeydi o krem baktım stoklarda hiç yokMastit ben iki bebişte de yaşadım, sanırım ona yapacak bir şey yok gibi ya. Olacağı varsa oluyor.
Ben emzirme danışmanından yardım almıştım ilk kızımda. Sağım yapmayı kesinlikle önermiyorlar ritmi bozduğu için. O yüzden hiç yapmadım ilkinde ama gece ara açıldı, o yüzden olmuştu. Diğerinde de hastanede olduğu için sürekli sağım yapıyordum süt götürmek için. Yine uyuya kalmışım. Öyle olmuştu.Canım sağmana rağmen mi yaşadın mastiti ? Yani genelde süt boşalamyınca oluyor ya
Benim gibişerin arada sütüde gelir mesela bugğnde sağdan geliyor arada sağolsunAynen grupta bir sağlam yok hepimzin bir yerleri ağrıyor sanki ozellikle 2023 şubata toplamislaryok birimizin kıçı agririr birinin beli biri dogruruyom biri kasiliyorum der biri agrimayan yerim yok der
Ay ağzımdan cipsler fırladı gülücem diye hakshajaha magnezyum aşeriyor ahjajahahaEvet benimde 2 grubum diyeri 2021 deydi anam burası hastalıktan cikilmiyor hani yaşlılar bir araya gelirde otururlar suram agriyir der oburude haaa benimde suram der eklerlerlerde eklerle katarlarda katarlarrbizde öyle psikopata bakgadik canım çekti agrimayan yerimiz yok anam diyer grupta aserirlerdi canları şunu çekerdi bunu çekerdi bizimkilerde magnezyum aseriyorr
Anladım canım şimdi ozaman ben ayrıldıktan sonra kaçıncı hafta doğum yaptığım önemli değil direk 16 haftamı ekliycem 8 şubatta 36 hafta diyorum .16 hafta olarak hesapliyacaksin yani 37+0 üzerine 16 hafta ekle ister 38 de doğum yap ister 40 da isden ayrildigin günün üzerine 16 hafta ekleyeceksin istersen 37 haftani şöyle hesapliyim
Bakk dedim ya fazlamiz var eksiğimiz yok Allah'a çok şükürBenim gibişerin arada sütüde gelir mesela bugğnde sağdan geliyor arada sağolsun
Kuzum ben de çalışacaktim ama sancılar olunca doktor dinlensen iyi olur dedi. Mecbur ayrıldım ben de iyi de oldu amaann kış günü okula git gel çoluk çocuk kafam kaldirmiyordu artık. Bı de okulda da yoruluyorum yıpratıyorum kendimi en azından evde sessiz sakin gececekSen 32 hafta bitti uzatma yapmadın ozaman bol bol dinlen ben mecbur uzatıcam gb gözüküyor . Diyet yapmasan daha sıkıntı olurdu bence en doğrusunu yapmışsın eminimki bebişin de gayet sağlıklıdır canımKilo sağlık için ölçüt değil uyumlu olsun çok çok haftasında geride olmasın yeterli .
Hep sebze et tavuk balık bunlarla beslendim kuzum aç kalmamaya gayret ettim ama tabi yine de kisitlaniyor meyveler çerezler falanSağlıklı şeyler yediysen sorun yoktur bence.
Gayet güzel beslenmişsin ya alacağını almıştır bebiş. Doktor sıkıntı görmüyorsa sen de çok üzerine düşünme.Hep sebze et tavuk balık bunlarla beslendim kuzum aç kalmamaya gayret ettim ama tabi yine de kisitlaniyor meyveler çerezler falan
Bende eve çağırdım eğitim hemşiresini . Bebeği yıkattım fln hatta işte. İşte çok güzel masaj yaptı, dedi ki göğsünde süt var sağmazsan mastit olursun. Bikaç gün sonra bi titreme, üşüme va başladı. Ucundan döndüm. Sık sık sağdım fln şükür geçti hemen.Ben emzirme danışmanından yardım almıştım ilk kızımda. Sağım yapmayı kesinlikle önermiyorlar ritmi bozduğu için. O yüzden hiç yapmadım ilkinde ama gece ara açıldı, o yüzden olmuştu. Diğerinde de hastanede olduğu için sürekli sağım yapıyordum süt götürmek için. Yine uyuya kalmışım. Öyle olmuştu.
Olsun en güzelini yapmışsın valla bolca dinlenKuzum ben de çalışacaktim ama sancılar olunca doktor dinlensen iyi olur dedi. Mecbur ayrıldım ben de iyi de oldu amaann kış günü okula git gel çoluk çocuk kafam kaldirmiyordu artık. Bı de okulda da yoruluyorum yıpratıyorum kendimi en azından evde sessiz sakin gececek
Ben de acıktım kendimi zor tutuyorum şuan bu şekilde uyumam da imkansızAyy yedim gece gece kurabiyeleri yine döndüm ejderhayaUzun zamandır yememiştim saat 8den sonra bir şey. Ağlıycam
Çok net hatırlamıyorum. Ama sütün coştuğu, sonra da düzene girdiği bir dönem var ya... Tam o zamandı ilkinde. İkincide 1 haftalık filandı zaten onda sabaha kadar uyumuşum bebek de olmayınca.Bende eve çağırdım eğitim hemşiresini . Bebeği yıkattım fln hatta işte. İşte çok güzel masaj yaptı, dedi ki göğsünde süt var sağmazsan mastit olursun. Bikaç gün sonra bi titreme, üşüme va başladı. Ucundan döndüm. Sık sık sağdım fln şükür geçti hemen.
Uyuyakalmışım dedin ya; kaçla kaç arası mesela; kaç saat dağılmayınca oldun acaba ?
Zaten normalde kilosu ilerde olduğu için doktor bişey demedi. Şuan grubun en tombigi benimki galiba şeker sağolsun çocuğum dobisko oldu 2300 çıktı bugünGayet güzel beslenmişsin ya alacağını almıştır bebiş. Doktor sıkıntı görmüyorsa sen de çok üzerine düşünme.
Yeme sakınnnnOlsun en güzelini yapmışsın valla bolca dinlen
Ben de acıktım kendimi zor tutuyorum şuan bu şekilde uyumam da imkansız
Ahaha yesin annesi dobiskosunu maşallahZaten normalde kilosu ilerde olduğu için doktor bişey demedi. Şuan grubun en tombigi benimki galiba şeker sağolsun çocuğum dobisko oldu 2300 çıktı bugüninşallah karnimdan da çıkabilir
Oyyyyy ben yerim onu ya cinsiyet kızmıydı tam tontişko olacak maşallah süphanallahZaten normalde kilosu ilerde olduğu için doktor bişey demedi. Şuan grubun en tombigi benimki galiba şeker sağolsun çocuğum dobisko oldu 2300 çıktı bugüninşallah karnimdan da çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?