- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Yok anam onla alakası bence. İlk kızım hareketli değildi hiç karnımda. Ama bebekliği acayip uykusuz, huysuz, koliktiKızlar sizinkiler gece yatınca çok harekete geçiyorlarmı benimki bu saatte hiç durmuyor sıpa doğunca da aynı saatler uyumlu diyorlar sabaha kadar burda size yazarım çocuğum uyumuyor diye
Ama sen 4 hafta calisacakmissin onun için 15 hafta ekleyeceksin eğer yanlış hesaplamadiysam 24 Mayıs'ta bitiyor izninAnladım canım şimdi ozaman ben ayrıldıktan sonra kaçıncı hafta doğum yaptığım önemli değil direk 16 haftamı ekliycem 8 şubatta 36 hafta diyorum .
Benimki her gece 12de kurulu alarm gibi başlıyor oynamayaKızlar sizinkiler gece yatınca çok harekete geçiyorlarmı benimki bu saatte hiç durmuyor sıpa doğunca da aynı saatler uyumlu diyorlar sabaha kadar burda size yazarım çocuğum uyumuyor diye
İşte doktorlar korkuttu kuzum şeker tehlikeli organları büyüyor falan ben de baya gerildim şimdi açlık tokluk takip yapıyorum cuma bı daha endokrine gidicez bakalım ne diyecekAhaha yesin annesi dobiskosunu maşallahSorun yok kafana takma o zaman düşünüp de
Bir şey çıkmaz inşallah zaten dikkatlisin belli ki... Annesi ona iyi bakıyorİşte doktorlar korkuttu kuzum şeker tehlikeli organları büyüyor falan ben de baya gerildim şimdi açlık tokluk takip yapıyorum cuma bı daha endokrine gidicez bakalım ne diyecek
Haha evet kız canımOyyyyy ben yerim onu ya cinsiyet kızmıydı tam tontişko olacak maşallah süphanallah
Her şey çok güzel çıkacak inşallahAcaba benim yumağım kaç kg, boyu nasıl, suyu nasıl, huyu nasılYarın kontrole gideceğim bakalım cevapsız sorular cevaplanacak mı Heyecanlıyım yarın için bir şey göremeyecek olsam da. Büyümüş, adam olmuş annesi desin doktor
Kuzum emzirme yastigi koydun muKalkan icin acele etmek istemedim kizimda sorun yasamadim diye lazim olursa hemen alinir ebebekten falan, zaten bir günde iyilestiriyormus
Evet canım birde yıllık iznimi kullanırım belki bi 20 gün rapor alır haziranıda öyle geçiririm temmuzda 5 aylık falan oluyor .Ama sen 4 hafta calisacakmissin onun için 15 hafta ekleyeceksin eğer yanlış hesaplamadiysam 24 Mayıs'ta bitiyor iznin
Yandık vallaBenimki her gece 12de kurulu alarm gibi başlıyor oynamaya
Al bendede okadar hiç durmuyor gece gündüzde uyuyor sürekli hele sabaha karşı 4 5 gibi bildiğin oyun oynuyor yandık deseneKızlar sizinkiler gece yatınca çok harekete geçiyorlarmı benimki bu saatte hiç durmuyor sıpa doğunca da aynı saatler uyumlu diyorlar sabaha kadar burda size yazarım çocuğum uyumuyor diye
Bizim ilkler hep aynı kolik olmasından çok korkuyorum inşallah olmaz anne stresliyse kolik olma durumu artıyormuş kızımda ilk gebelikte streste çok yaptım ben aşırı gazlı bir bebekti çıkarsada asla sakinleştiremiyordumYok anam onla alakası bence. İlk kızım hareketli değildi hiç karnımda. Ama bebekliği acayip uykusuz, huysuz, koliktiİkinci aşırı hareketliydi ama bebekliği sakindi.
Ben 3 buçuk doğurdum ama son haftalarda muz yemeyi kestirdi doktorum çok kilo aldırmışım normal olsun diye çok aşırı inatlaştım kendimle çatım dar bunda asla inatlaşmıyorum erkek bebek daha kaslı olur diyorlar zaten sezeryanda olsa normalde olsa önce bebeğin sağlığı .Haha evet kız canımanası diyetine dikkat ederse normal kiloda doğar inşallah yoksa 4 kilo gelecek çocuk. İşte zayıf olunca ayrı takıyoruz kilolu olunca ayrı takıyoruz analık ne zormuş yaa. Her detayı ince ince düşünmek şimdiden yorucu. Salatama limon bile sikmiyorum yasak diye yani ben hayatımda ilk kez böyle katı diyet yaptım kendimi hayretle izliyorum ve helal olsun diyorum
Benim de ilk ya da ikinci haftaydı. Dmeek ki ilk bikaç hafta ekstra özen gösterirsek, bunu yasamıcaz inşÇok net hatırlamıyorum. Ama sütün coştuğu, sonra da düzene girdiği bir dönem var ya... Tam o zamandı ilkinde. İkincide 1 haftalık filandı zaten onda sabaha kadar uyumuşum bebek de olmayınca.
Canım benimki ben işteykende gündüz durmuyor korkuyorum acaba bi sıkıntısımı var diye birde ben doğurduğum sancımın geldiği gün bebeğim aşırı hareketliydi geceside sancı tuttu o yüzden aklım hep oraya gidiyor böyle olunca endişeleniyorum sağlıklı olsunlarda biz herşeylerine razıyız minişlerinAl bendede okadar hiç durmuyor gece gündüzde uyuyor sürekli hele sabaha karşı 4 5 gibi bildiğin oyun oynuyor yandık desene
Bir de benimki hala makat geliş 4 haftadır hiç pozisyon değiştirmedi nolcak bakalım bana dönmeyecek gibi geliyor çünkü resmen kaburgama yapışık yaşıyor ve hep aynı yerde duruyor milletin gobegi sağdan soldan oynuyor benimki hep tek yerden bı yukarı bı aşağıBizim ilkler hep aynı kolik olmasından çok korkuyorum inşallah olmaz anne stresliyse kolik olma durumu artıyormuş kızımda ilk gebelikte streste çok yaptım ben aşırı gazlı bir bebekti çıkarsada asla sakinleştiremiyordum
Ben 3 buçuk doğurdum ama son haftalarda muz yemeyi kestirdi doktorum çok kilo aldırmışım normal olsun diye çok aşırı inatlaştım kendimle çatım dar bunda asla inatlaşmıyorum erkek bebek daha kaslı olur diyorlar zaten sezeryanda olsa normalde olsa önce bebeğin sağlığı .
Aynen sütün bol olduğu zamanlar dikkat etmek lazım dediğin gibi. Sonra zaten düzene giriyor.Benim de ilk ya da ikinci haftaydı. Dmeek ki ilk bikaç hafta ekstra özen gösterirsek, bunu yasamıcaz inş
Aman yok balım korkun diye yazmıyoruz, böyle problemler var evet ama dermansız dert değil ki... Çözümü var hiç korkma.İlk çocuğum olacak benim böyle siz yazdıkça ben korkuyorum mastit, meme ucu yarası yok sezeryan acısı amanın diyorum
O yastığı hastaneye taşımak ne kadar mantıklı bilemedim canım ya şahsen. Alt tarafı en fazla iki gün. Sırtına destek yastıkla, kucağına da aynı şekilde çok sorun olmaz. Ben götürmicem mesela.Kuzum emzirme yastigi koydun mu
En azından nasıl baş edileceğini de öğreniyoruz ama birbirimizden demi ? Çoğu kadının başına gelen şeyler bunlar , bilgili olmak adına çok daha iyi. Eğer biliyor olsaydım ilkindeki sıkıntıları yaşamazdım , ve birinin yasamasına mani olabilirsem ne mutlu banaİlk çocuğum olacak benim böyle siz yazdıkça ben korkuyorum mastit, meme ucu yarası yok sezeryan acısı amanın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?