2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar sizinkiler gece yatınca çok harekete geçiyorlarmı benimki bu saatte hiç durmuyor sıpa doğunca da aynı saatler uyumlu diyorlar sabaha kadar burda size yazarım çocuğum uyumuyor diye
Yok anam onla alakası bence. İlk kızım hareketli değildi hiç karnımda. Ama bebekliği acayip uykusuz, huysuz, kolikti İkinci aşırı hareketliydi ama bebekliği sakindi.

Anladım canım şimdi ozaman ben ayrıldıktan sonra kaçıncı hafta doğum yaptığım önemli değil direk 16 haftamı ekliycem 8 şubatta 36 hafta diyorum .
Ama sen 4 hafta calisacakmissin onun için 15 hafta ekleyeceksin eğer yanlış hesaplamadiysam 24 Mayıs'ta bitiyor iznin

İşte doktorlar korkuttu kuzum şeker tehlikeli organları büyüyor falan ben de baya gerildim şimdi açlık tokluk takip yapıyorum cuma bı daha endokrine gidicez bakalım ne diyecek
Bir şey çıkmaz inşallah zaten dikkatlisin belli ki... Annesi ona iyi bakıyor

Oyyyyy ben yerim onu ya cinsiyet kızmıydı tam tontişko olacak maşallah süphanallah
Haha evet kız canım anası diyetine dikkat ederse normal kiloda doğar inşallah yoksa 4 kilo gelecek çocuk. İşte zayıf olunca ayrı takıyoruz kilolu olunca ayrı takıyoruz analık ne zormuş yaa. Her detayı ince ince düşünmek şimdiden yorucu. Salatama limon bile sikmiyorum yasak diye yani ben hayatımda ilk kez böyle katı diyet yaptım kendimi hayretle izliyorum ve helal olsun diyorum

Ama sen 4 hafta calisacakmissin onun için 15 hafta ekleyeceksin eğer yanlış hesaplamadiysam 24 Mayıs'ta bitiyor iznin
Evet canım birde yıllık iznimi kullanırım belki bi 20 gün rapor alır haziranıda öyle geçiririm temmuzda 5 aylık falan oluyor .
Benimki her gece 12de kurulu alarm gibi başlıyor oynamaya
Yandık valla

Kızlar sizinkiler gece yatınca çok harekete geçiyorlarmı benimki bu saatte hiç durmuyor sıpa doğunca da aynı saatler uyumlu diyorlar sabaha kadar burda size yazarım çocuğum uyumuyor diye
Al bendede okadar hiç durmuyor gece gündüzde uyuyor sürekli hele sabaha karşı 4 5 gibi bildiğin oyun oynuyor yandık desene

Yok anam onla alakası bence. İlk kızım hareketli değildi hiç karnımda. Ama bebekliği acayip uykusuz, huysuz, kolikti İkinci aşırı hareketliydi ama bebekliği sakindi.
Bizim ilkler hep aynı kolik olmasından çok korkuyorum inşallah olmaz anne stresliyse kolik olma durumu artıyormuş kızımda ilk gebelikte streste çok yaptım ben aşırı gazlı bir bebekti çıkarsada asla sakinleştiremiyordum
Ben 3 buçuk doğurdum ama son haftalarda muz yemeyi kestirdi doktorum çok kilo aldırmışım normal olsun diye çok aşırı inatlaştım kendimle çatım dar bunda asla inatlaşmıyorum erkek bebek daha kaslı olur diyorlar zaten sezeryanda olsa normalde olsa önce bebeğin sağlığı .

Çok net hatırlamıyorum. Ama sütün coştuğu, sonra da düzene girdiği bir dönem var ya... Tam o zamandı ilkinde. İkincide 1 haftalık filandı zaten onda sabaha kadar uyumuşum bebek de olmayınca.
Benim de ilk ya da ikinci haftaydı. Dmeek ki ilk bikaç hafta ekstra özen gösterirsek, bunu yasamıcaz inş

Al bendede okadar hiç durmuyor gece gündüzde uyuyor sürekli hele sabaha karşı 4 5 gibi bildiğin oyun oynuyor yandık desene
Canım benimki ben işteykende gündüz durmuyor korkuyorum acaba bi sıkıntısımı var diye birde ben doğurduğum sancımın geldiği gün bebeğim aşırı hareketliydi geceside sancı tuttu o yüzden aklım hep oraya gidiyor böyle olunca endişeleniyorum sağlıklı olsunlarda biz herşeylerine razıyız minişlerin

Bir de benimki hala makat geliş 4 haftadır hiç pozisyon değiştirmedi nolcak bakalım bana dönmeyecek gibi geliyor çünkü resmen kaburgama yapışık yaşıyor ve hep aynı yerde duruyor milletin gobegi sağdan soldan oynuyor benimki hep tek yerden bı yukarı bı aşağı

İlk çocuğum olacak benim böyle siz yazdıkça ben korkuyorum mastit, meme ucu yarası yok sezeryan acısı amanın diyorum
Aman yok balım korkun diye yazmıyoruz, böyle problemler var evet ama dermansız dert değil ki... Çözümü var hiç korkma.

İlk çocuğum olacak benim böyle siz yazdıkça ben korkuyorum mastit, meme ucu yarası yok sezeryan acısı amanın diyorum
En azından nasıl baş edileceğini de öğreniyoruz ama birbirimizden demi ? Çoğu kadının başına gelen şeyler bunlar , bilgili olmak adına çok daha iyi. Eğer biliyor olsaydım ilkindeki sıkıntıları yaşamazdım , ve birinin yasamasına mani olabilirsem ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…