- 2 Mart 2020
- 286
- 881
- 53
- 31
Çok şükür hastane çantamı hazırladım artik. Neler koydum yazayim belki size de fikir olur. Kendim icin bir kisa kol bi uzun kol pijama takimi, bir tane pelus sabahlik, çorap, emzirme atleti, sagma makinesi, terlik, depend koydum. Bebiş icin de hemsireye verilecek zibin m, tulum, eldiven,şapka, battaniye, ayrica yedek üç tam takim set, bez, alt açma örtüsü, ıslak mendil, bir paket pamuklu mendil , agiz bezi, iki tane pamuklu bir tane nohut battaniye, iki tane muslin, cikista bebisi koymak icin kundak. Aklıma lazım olabilecek baska bir sey gelmedi varsa ekleme yapmam
Anneme söylüyorum burdan okuduklarımı ne çok şey biliyorsun diyor bana okuyorum dedim bende gruplardan gülüyor haklısın aslında ama yinede insan okudukça endişe ediyor sağ Salim bi doğsun da bunlarıda atlatırız inşallahEn azından nasıl baş edileceğini de öğreniyoruz ama birbirimizden demi ? Çoğu kadının başına gelen şeyler bunlar , bilgili olmak adına çok daha iyi. Eğer biliyor olsaydım ilkindeki sıkıntıları yaşamazdım , ve birinin yasamasına mani olabilirsem ne mutlu bana
3 takım set dediğinizin içinde ne varÇok şükür hastane çantamı hazırladım artik. Neler koydum yazayim belki size de fikir olur. Kendim icin bir kisa kol bi uzun kol pijama takimi, bir tane pelus sabahlik, çorap, emzirme atleti, sagma makinesi, terlik, depend koydum. Bebiş icin de hemsireye verilecek zibin m, tulum, eldiven,şapka, battaniye, ayrica yedek üç tam takim set, bez, alt açma örtüsü, ıslak mendil, bir paket pamuklu mendil , agiz bezi, iki tane pamuklu bir tane nohut battaniye, iki tane muslin, cikista bebisi koymak icin kundak. Aklıma lazım olabilecek baska bir sey gelmedi varsa ekleme yapmam gereken söylerseniz sevinirim.
Benimkiler namaza kalkıyolar sadeceKızlar sizinkiler gece yatınca çok harekete geçiyorlarmı benimki bu saatte hiç durmuyor sıpa doğunca da aynı saatler uyumlu diyorlar sabaha kadar burda size yazarım çocuğum uyumuyor diye
Bu doğruysa ben de sana eşlik ederim çünkü 11den sonra başlıyor alarm gibiKızlar sizinkiler gece yatınca çok harekete geçiyorlarmı benimki bu saatte hiç durmuyor sıpa doğunca da aynı saatler uyumlu diyorlar sabaha kadar burda size yazarım çocuğum uyumuyor diye
Canım nette okudum anne karnındaki bebek 22 saat uyur yazıyor bu imkansızBu doğruysa ben de sana eşlik ederim çünkü 11den sonra başlıyor alarm gibi
Yok ya kim yazıyor bunları, sabah 8den gece 12ye kadar güm güm güm bizimkiCanım nette okudum anne karnındaki bebek 22 saat uyur yazıyor bu imkansız
Çok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle zamanında giysin insllah birde nacizane fikrim üzerlerine yaz dogumhaneye verilecegi ben kızımda dogumhaneye verilecegi normal bir takım vermiştim odaya geçince ablam iyice sılmisti bebeği sonra tekrar yeni takım giydirdiEvett terapi saatimizHer gece azar azar ütü yapıyorum. Bugün hastane çantası kıyafetlerini ütüledi bitirdim. Böyle 4 paket yaptım.
Doğuma kadar bitecek inş ütüler ya
Her sete bir citcitli badi bir çorap bir eldiven yeterli olur sanırım3 takım set dediğinizin içinde ne var
Sağ olasın canım. Aynen yazayım üstlerini minik bir kağıt yapıştırayımÇok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle zamanında giysin insllah birde nacizane fikrim üzerlerine yaz dogumhaneye verilecegi ben kızımda dogumhaneye verilecegi normal bir takım vermiştim odaya geçince ablam iyice sılmisti bebeği sonra tekrar yeni takım giydirdi
birde eğer isimli tulum yazdiracaksan kesinlikle onu verme hep kan filan oluyor dikkat etmiyorlar sen zaten tecrübeli annesin bilirsin ama diyer arkadaşlar için fikir olur aklıma gelmişken soyliyim dedim
Merhaba. 21+4 günlük gebeyim Nisan annelerinden :) çalışamaz raporunu tam olarak 32+0 olunca mı veriyorlar? Yoksa 31+0 dan sonra mı? Bilenler yazarsa sevinirimSelam kizlar ne güzel şeyler yapmışsınız kurabiyeler falan. Bir haftadır diyet yapıyorum şekerim hala düşmüyor hayatımda ilk kez diyet yapabiliyorum bı dogursam neler neler yerim oyy. Bugün 32 hafta bitti calisamaz raporumu aldım. Diyetten önce bebek 10 günde 500 Gr almıştı şimdi bir haftada 50 Gr almış diyet yapınca. 3 hafta ilerdeydi şimdi 2 haftaya düştü zaten başından beri 1 hafta da ilerdeydi fark q hafta diyebiliriz aslında. Şimdi bu iyi mi oldu kötü mü ben anlamadım az aldı ama haftasını yakaliyor iri olunca da kötü diyorlar doktorlar. Oyy kafam çok karıştı yoksa beslenemedi mi cocuum
32+0 da canım 31 çalışman gerekiyorMerhaba. 21+4 günlük gebeyim Nisan annelerinden :) çalışamaz raporunu tam olarak 32+0 olunca mı veriyorlar? Yoksa 31+0 dan sonra mı? Bilenler yazarsa sevinirim
Canım ben penye battaniye de koyacağım hemşireye verilecek olan sete. Bebiş odaya getirene kadar üşümesin diye düşündüm. Serklaj olduğumda baktım aynı kattı ama baya mesafe vardı giydirdikleri yerle odalar arasındaSağ olasın canım. Aynen yazayım üstlerini minik bir kağıt yapıştırayımİsimli yaptırmayacağım ya bunlar yeter. Bez koyayım içine hemşireye verilecek olanın bak unuttum
Selam canım. Benim ilk bebişim 28 de dönmüştü normal doğum kolaylıkla oldu. Ama şu anda 32. Haftam ve bebiş hala makat geliş ben de bu durumu cok kafama taktım inş döner de normal dogum beklerizBir de benimki hala makat geliş 4 haftadır hiç pozisyon değiştirmedi nolcak bakalım bana dönmeyecek gibi geliyor çünkü resmen kaburgama yapışık yaşıyor ve hep aynı yerde duruyor milletin gobegi sağdan soldan oynuyor benimki hep tek yerden bı yukarı bı aşağı
Kuzum ben göbeği düşene kadar önden bağcıklı olan kollu zıbın giydirmeyi düşünüyorum. Oğlumda da kullanmıştım, 3 hastane çıkışı paketine, birer tane koymuştum, kullanımı rahat olmuştuHer sete bir citcitli badi bir çorap bir eldiven yeterli olur sanırım
32+0 ve sonrasında alabiliyorsun. Ben doktor randevumu 32+1 e aldım, o gün çalışabilir raporunu da alacağım inşallahMerhaba. 21+4 günlük gebeyim Nisan annelerinden :) çalışamaz raporunu tam olarak 32+0 olunca mı veriyorlar? Yoksa 31+0 dan sonra mı? Bilenler yazarsa sevinirim
Günaydın canım oğlumda bende bir poşete battaniye çorap iç zıbın çıtçıtlı atlet alt üst takım eldiven bez koymuştumCanım ben penye battaniye de koyacağım hemşireye verilecek olan sete. Bebiş odaya getirene kadar üşümesin diye düşündüm. Serklaj olduğumda baktım aynı kattı ama baya mesafe vardı giydirdikleri yerle odalar arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?