2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230

Havlu, göğüs pedi, kirliler icin poşet eklenebilir bi arkadaşım emziren anne çayı koy demişti. İsteğe bagli emzik, pişik kremi, masaj yagida konabilir. Sağlıkla kolaylıkla gelsin insallah

Anneme söylüyorum burdan okuduklarımı ne çok şey biliyorsun diyor bana okuyorum dedim bende gruplardan gülüyor haklısın aslında ama yinede insan okudukça endişe ediyor sağ Salim bi doğsun da bunlarıda atlatırız inşallah

İlk dogumumda çevremdeki herkes beni doğuma odaklanmisti. Sağlıkla doğsun sağlıkla doğsun. Tabiki saglikla doğsun en büyük isteğimiz o zaten ama ben doğumdan sonra çok değişik bi psikolojiye gitmiştim. Keşke etrafımdakiler birazda doğum sonrasından bahsetselermis. Dogurunca hersey bitecek moduna soktular beni oysa hersey doğurun a başlıyor. Sütün geldi mi gelmedi mi sarılık oldu mu olmadı mı gazi mi var karnı doyuyor mu kakasını yapıyor mu ne kadar uyudu vs vs. O yüzden bunları şimdi konuşmak ozellikle İlk hamileliğini yaşayanlar için büyük avantaj diye düşünüyorum en azından sizi nelerin beklediğini bilin kızlar ve şunu da eklemek istiyorum İlk 10 15 gün o kadar masumlar savunmasizlar ki bu kez o İlk günleri daha doya doya yaşamak istiyorum gözümü bile üstünden ayırmak istemiyorum❤

3 takım set dediğinizin içinde ne var

Evett terapi saatimiz Her gece azar azar ütü yapıyorum. Bugün hastane çantası kıyafetlerini ütüledi bitirdim. Böyle 4 paket yaptım.
Doğuma kadar bitecek inş ütüler ya
Çok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle zamanında giysin insllah birde nacizane fikrim üzerlerine yaz dogumhaneye verilecegi ben kızımda dogumhaneye verilecegi normal bir takım vermiştim odaya geçince ablam iyice sılmisti bebeği sonra tekrar yeni takım giydirdi
birde eğer isimli tulum yazdiracaksan kesinlikle onu verme hep kan filan oluyor dikkat etmiyorlar sen zaten tecrübeli annesin bilirsin ama diyer arkadaşlar için fikir olur aklıma gelmişken soyliyim dedim

Sağ olasın canım. Aynen yazayım üstlerini minik bir kağıt yapıştırayım İsimli yaptırmayacağım ya bunlar yeter. Bez koyayım içine hemşireye verilecek olanın bak unuttum

Merhaba. 21+4 günlük gebeyim Nisan annelerinden :) çalışamaz raporunu tam olarak 32+0 olunca mı veriyorlar? Yoksa 31+0 dan sonra mı? Bilenler yazarsa sevinirim

Sağ olasın canım. Aynen yazayım üstlerini minik bir kağıt yapıştırayım İsimli yaptırmayacağım ya bunlar yeter. Bez koyayım içine hemşireye verilecek olanın bak unuttum
Canım ben penye battaniye de koyacağım hemşireye verilecek olan sete. Bebiş odaya getirene kadar üşümesin diye düşündüm. Serklaj olduğumda baktım aynı kattı ama baya mesafe vardı giydirdikleri yerle odalar arasında

Selam canım. Benim ilk bebişim 28 de dönmüştü normal doğum kolaylıkla oldu. Ama şu anda 32. Haftam ve bebiş hala makat geliş ben de bu durumu cok kafama taktım inş döner de normal dogum bekleriz

Her sete bir citcitli badi bir çorap bir eldiven yeterli olur sanırım
Kuzum ben göbeği düşene kadar önden bağcıklı olan kollu zıbın giydirmeyi düşünüyorum. Oğlumda da kullanmıştım, 3 hastane çıkışı paketine, birer tane koymuştum, kullanımı rahat olmuştu

Merhaba. 21+4 günlük gebeyim Nisan annelerinden :) çalışamaz raporunu tam olarak 32+0 olunca mı veriyorlar? Yoksa 31+0 dan sonra mı? Bilenler yazarsa sevinirim
32+0 ve sonrasında alabiliyorsun. Ben doktor randevumu 32+1 e aldım, o gün çalışabilir raporunu da alacağım inşallah

Günaydın kuzular, son bir haftadır ciddi bel ağrısıyla uyanıp, evin içinde on tur dolaşıyorum. Kuzum büyüyor ve benim bel kaslarım vücudumu taşımakta zorlanıyor (aslında iri yapılıyım) dün tam tamına 30 haftalık olduk şükür kaldı 8-9 hafta sağlıkla , hayırlısıyla gelsinler inşallah

Günaydın canım oğlumda bende bir poşete battaniye çorap iç zıbın çıtçıtlı atlet alt üst takım eldiven bez koymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…