2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Amin canım inşallah Bel ağrıları normal artık giderek baskı yapıyorlar dün plasenta ile aldıkları bir bebek resmi gördüm maşallah bir bebek kadar da o var birde suyu büyüyen rahim hacmi inan kolay değil 10 kg dan fazla bir şeyi vücudunda taşımak allah hepimize kolaylık versin.

Günaydın canım oğlumda bende bir poşete battaniye çorap iç zıbın çıtçıtlı atlet alt üst takım eldiven bez koymuştum
Bişey soracağım zaten kendinden çoraplı takım ekstra çorap koymaya gerek var mı? Doğumda verilecek için soruyorum normal çorap koydum ama merak ettim

Son düzenleme:
Agaga lütfen doğurma ben seni takip ediyorum malum, peşinden geliriz tek tek

Günaydınlarrr.. Ayy yarın 40lı sayılara düşüyorsun sennnn
Bişey soracağım zaten kendinden çoraplı takım ekstra çorap koymaya gerek var mı? Doğumda verilecek için soruyorum normal çorap koydum ama merak ettim
Evet canım bence gerek var, zaten bol olacak kıyafetler muhtemelen çorap sıkı sıcak sarsın minnak ayaklarını. İçine giydiririm ben

Günaydınlarrr.. Ayy yarın 40lı sayılara düşüyorsun sennnn

Evet canım bence gerek var, zaten bol olacak kıyafetler muhtemelen çorap sıkı sıcak sarsın minnak ayaklarını. İçine giydiririm ben

Peki ya seen 50li sayılara düşmüşsüün ya zaman nasıl hızlı geçiyordu bugüne kadar gel teskere bitsin bu hasret

Alt kısmı patikli takım var ya onlardan koymuştum ama yine de çorap koydum onun içine giydirmişlerdi. Yeni doğan bebekler çok sıcak bir yerden çıkıyor ben o yüzden sardım sarmaladım hep

Alt kısmı patikli takım var ya onlardan koymuştum ama yine de çorap koydum onun içine giydirmişlerdi. Yeni doğan bebekler çok sıcak bir yerden çıkıyor ben o yüzden sardım sarmaladım hep
Minnak ayakları sıcacık karnımızdan çıkınca üşür tabii tulumun içine de giydirmek lazım dimi

Minnak ayakları sıcacık karnımızdan çıkınca üşür tabii tulumun içine de giydirmek lazım dimi
Evet kuzum mutlaka giydir ebeler giydirmese bile sen yada annen yada kim varsa yanında giydirin odalar sıcak olacak ama çıktıkları yer daha sıcak. Ellerine eldiven kafalarına şapka bir de penye battaniye içlerini ısıtsın. Doğumdan çıkınca bana bile titreme gelmişti ameliyathane çok soğuk zaten.

Ozaman belki sizde yoktur diye bir adet koca göbiş bırakacaktım 50li günler hatrına ama kk bile resim çok büyük dedi kabul etmediezikledi beni hem koca göbek sin hem resim atmaya çalışıyorsun dedi
Olsun be queen adına adaklar adanmış, dualarla büyümüş o göbek

Nihaha demokraside çareler tükenmedi Ss alıp küçülttüm boyutu. Buyurunuz queenbee 59a düştü göbüşii yalnız bakıp karpuz aşermek falan yok baştan anlaşalım
Valla hiç de koca göbekli değilsin gayet fit annelerdensin sen

Eklentiler

• 14_12_22.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 65
Hepimiz aynı sorunlar var canım kaburgalarimiz şekil degistiriyor yaa ome doğru eğiliyor Allah yardımcımız olsjn sağlıcakla zamanında gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…