2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Nihaha demokraside çareler tükenmedi Ss alıp küçülttüm boyutu. Buyurunuz queenbee 59a düştü göbüşii yalnız bakıp karpuz aşermek falan yok baştan anlaşalım
Maşallah masalalh ama senin göbek baya yukarda sanki bana öyle geldi saglicakla zamanında inşallah kucağına alirsin

Ya nasıl güzel bir göbiş çatlaksız lekesiz ak pak maşallah
Henüz yok ama göbek deliğinin oradan heran pörtleyebilirim öksürürken orası çok acıyor
Maşallah masalalh ama senin göbek baya yukarda sanki bana öyle geldi saglicakla zamanında inşallah kucağına alirsin
Geçen mimoza ın göbüşii görünce ben de öyle düşündüm ama bilemedim başka göbüşlerde görürsek anlarız

Ay aynen ya benim doğum yapacağım hastanede de ameliyathane zeminde, odalar 3.katta. Penye battaniye, yün yelek ve kalın battaniye ver demişti hemşireye arkadaşım da aynı hastanede yapmıştı doğumu. Koyacağım onları da inşallah

Evet kuzum göbüşün maşallah yukarıda senin inşallah bir kaç hafta daha öyle durur benimde bu hafta indi aşağı anneme de gösterdim o da parmakla göğüsle göbek arasına bakıyo aşağıda ama daha tam inmemiş dedi. 4 parmakta çok indiyse doğum yakın derlermiş köyde

Yün yelek bende koysam mı ki. Kaybolursa orda üzülürüm herkes eliyle ördü birşeyler oğluma iki çorap koymuştum birini yeşil ameliyathane bezi ile toplayıp kenara atmışlar daha sonra videoda gördüm

Yün yelek koyma ya kaybolursa ben de üzülürüm, ben e bebekten penye yelek aldım. Hastaneler sıcak, alt zıbını üst tulumu çorabı eldiveni şapkası penye yelek ve battaniye derken üşümez evelallah.

Nihaha demokraside çareler tükenmedi Ss alıp küçülttüm boyutu. Buyurunuz queenbee 59a düştü göbüşii yalnız bakıp karpuz aşermek falan yok baştan anlaşalım
Beklentimin altında kaldı canım üzgünüm ben senden 36 hafta göbeği isterim

Yün yelek koyma ya kaybolursa ben de üzülürüm, ben e bebekten penye yelek aldım. Hastaneler sıcak, alt zıbını üst tulumu çorabı eldiveni şapkası penye yelek ve battaniye derken üşümez evelallah.
Penye yelek alayım canım bende giysin kuzum üşümesin Kuzey sarılık oldu sütüm geç gelmişti mama da vermediler aç kaldı çocuk 4 günlükken hastaneye yattı 2 gün küvez nasıl sıcak doktor dedi ki onlar 30 dereceye yakın sıcak yerden çıkıyorlar dikkat edin üşütmeyin diye

Ya arkadaşım koy demişti bilemedim canım, bizim hastanede mesafe çok diye. Valla kaybolursa düşeriz peşine yeleğiiiiiimmm neredeeeee

Vücut dışımız 36 içi daha fazla diye biliyorum ben hatta

Ahahah lohusalar da takıntılı oluyormuş he ben düşerdim kesin
Bugün işe gelmeden kahvaltı hazırladım ne güzel yiyorum ortada hiç birşey yok gerçekten nasıl ağlıyorum anlatamam göz yaşlarım aşağı yağmur gibi akıyor durduramadım bir yandan da yemeye devam ettim sonra geçti neydi ki o lohusa psikolojisi daha boktan onu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…