2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Evet ben de 3 parmak diye okudum ama anlayamadım, veveler küçük olduğundan bende anlaşılması zor olur. Oğlumda doğumdan 1 gün önce foto çekmişim onda da çok aşağıda değil benim. İlla yukarıda geç, aşağıda erken diye de bişi olmayabilir
Beklentimin altında kaldı canım üzgünüm ben senden 36 hafta göbeği isterim
Hadi inşallah
Töbeler olsun gözüyaşlı kahvaltı dobarla kendini mimozaa
Yün yelek koyma ya kaybolursa ben de üzülürüm, ben e bebekten penye yelek aldım. Hastaneler sıcak, alt zıbını üst tulumu çorabı eldiveni şapkası penye yelek ve battaniye derken üşümez evelallah.
Bence de yün koymayın, hatta yenidoğan len evde de bi süre giydirmeyi derim ben. Trenleri çok hassas oluyor ensesine falan değdiği yerleri tahriş edebilir. İlk aylar ben de hep penye yelek kullandım

Yaaaa ne güzel benimde bugündü kontrolüm eşim işe erken gitti bensiz gidemezsin asla dedi kızıyla aşk yaşıyor çünkü yarına erteledik randevuyu
Yaa maşallah ne güzel Devlette zaten erkek almıyorlar içeri ben tek geldim. İki ay oldu ama son kontrolden bu yana Ben de heyecan yaptım.

Selam canım. Benim ilk bebişim 28 de dönmüştü normal doğum kolaylıkla oldu. Ama şu anda 32. Haftam ve bebiş hala makat geliş ben de bu durumu cok kafama taktım inş döner de normal dogum bekleriz
Hayırlısı olsun yaa ben çok takmıyorum hangisi sağlığımız için iyi olacaksa o şekil olsun dogumu sen de düşünme belki sezeryan bizim için hayırlıdır bilemeyiz ki

queen benim gobegim de sneinki gibi yukarda. Bi ara indi gibi geldi ama inmemis o gun bedenim inmis komple
22 26 derece arasi olmasi lazimmis ben isi olcer aldim ev isisi 22. Kusurlerde genelde su an bana da minimumda yandigi halde 1166 gelmisti gecen ay bu ay bakalim kac gelicek 20 sinde gorcez
Kizlar bu arada recetesiz aldiginiz ilaclar varsa bugun temin edin yarindan itibaren ilaclara zamn uygulaniyor bilginiz olsun.

Bende aldım bi tane ısı ölçer odasına yapıştırdım hep 22lerde acık artırsam sıcaklığı yeter öyleyse

Ben de alicam alicam da kizlar bu eksikler hiç bitmiyor sanki kafamda dönüyor dönüyor dönüyor
Ekaik bitmiyor ben onu anladım tam tamamladım diyorum yok bitmiyor. Ben bi tane emzik almıştım cinsiyeti öğrenince başkada almadım mesela hastane çantasında olması gereken acil bişi değil diye düşünüyorum sonradan da alınır değil mi kızlar

Ben kendim ördüğümünde annemlere yaptırdığımında ensesini oyuntulu yaptırdım kuzum göbeğini sırtını örtsün diye boğazı ensesi tenine değmiyor aklıma gelirse resim atarım

30 olmaz zaten kuzum 24 derece iyi çocuk için. Çok sıcakta kalmasın sadece üstünü açık tutma hiç

Yok canım zaten doktorlar ilk 1 ay emzik önermiyor Çok mühim değil yani.

Öyle dedin son iki aylık vitamini sipariş ettim eczaneye doğumdan sonra kullanmicam nasılsa iki aylık aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…