- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Battaniye takıntısı geçmedi ama daha sendeBen de birazdan çıkıcam rapor almak için , bide hocadan rutin kan idrar isticem. Bide kahve içicem
Bi ara battaniyeye takmıştım, şuan kahveye takık durumdayım farkettiniz mi?
Evet ben de 3 parmak diye okudum ama anlayamadım, veveler küçük olduğundan bende anlaşılması zor olur. Oğlumda doğumdan 1 gün önce foto çekmişim onda da çok aşağıda değil benim. İlla yukarıda geç, aşağıda erken diye de bişi olmayabilirEvet kuzum göbüşün maşallah yukarıda senin inşallah bir kaç hafta daha öyle dururbenimde bu hafta indi aşağı anneme de gösterdim o da parmakla göğüsle göbek arasına bakıyo aşağıda ama daha tam inmemiş dedi. 4 parmakta çok indiyse doğum yakın derlermiş köyde
Hadi inşallahBeklentimin altında kaldı canım üzgünümben senden 36 hafta göbeği isterim
Töbeler olsun gözüyaşlı kahvaltıBugün işe gelmeden kahvaltı hazırladım ne güzel yiyorum ortada hiç birşey yok gerçekten nasıl ağlıyorum anlatamam göz yaşlarım aşağı yağmur gibi akıyor durduramadım bir yandan da yemeye devam ettim sonra geçti neydi ki olohusa psikolojisi daha boktan onu biliyorum
Bence de yün koymayın, hatta yenidoğan len evde de bi süre giydirmeyi derim ben. Trenleri çok hassas oluyor ensesine falan değdiği yerleri tahriş edebilir. İlk aylar ben de hep penye yelek kullandımYün yelek koyma ya kaybolursa ben de üzülürüm, ben e bebekten penye yelek aldım. Hastaneler sıcak, alt zıbını üst tulumu çorabı eldiveni şapkası penye yelek ve battaniye derken üşümez evelallah.
Yaa maşallah ne güzelYaaaa ne güzelbenimde bugündü kontrolüm eşim işe erken gitti bensiz gidemezsin asla dedi kızıyla aşk yaşıyor çünkü yarına erteledik randevuyu
32+0da alırsın canimMerhaba. 21+4 günlük gebeyim Nisan annelerinden :) çalışamaz raporunu tam olarak 32+0 olunca mı veriyorlar? Yoksa 31+0 dan sonra mı? Bilenler yazarsa sevinirim
Hayırlısı olsun yaa ben çok takmıyorum hangisi sağlığımız için iyi olacaksa o şekil olsun dogumu sen de düşünme belki sezeryan bizim için hayırlıdır bilemeyiz kiSelam canım. Benim ilk bebişim 28 de dönmüştü normal doğum kolaylıkla oldu. Ama şu anda 32. Haftam ve bebiş hala makat geliş ben de bu durumu cok kafama taktım inş döner de normal dogum bekleriz
Hangi hastaneye gidiyorsun güneşcim devlete? İnşallah güzel haberler alirsinYaa maşallah ne güzelDevlette zaten erkek almıyorlar içeri ben tek geldim. İki ay oldu ama son kontrolden bu yana Ben de heyecan yaptım.
queen benim gobegim de sneinki gibi yukarda. Bi ara indi gibi geldi ama inmemis o gun bedenim inmis kompleEvet ben de 3 parmak diye okudum ama anlayamadım, veveler küçük olduğundan bende anlaşılması zor olur. Oğlumda doğumdan 1 gün önce foto çekmişim onda da çok aşağıda değil benim. İlla yukarıda geç, aşağıda erken diye de bişi olmayabilir
Hadi inşallah
Töbeler olsun gözüyaşlı kahvaltıdobarla kendini mimozaa
Bence de yün koymayın, hatta yenidoğan len evde de bi süre giydirmeyi derim ben. Trenleri çok hassas oluyor ensesine falan değdiği yerleri tahriş edebilir. İlk aylar ben de hep penye yelek kullandım
22 26 derece arasi olmasi lazimmis ben isi olcer aldim ev isisi 22. Kusurlerde genelde su an bana da minimumda yandigi halde 1166 gelmisti gecen ay bu ay bakalim kac gelicek 20 sinde gorcezPeki eve getirdiğimizde ev ısısı kaç olmalıbirde dün doğalgaz faturamız geldi benim cocikimi soğuğa alıştırmam gerek zira en düşükte 1200 tl geldi faturamız öyle 30 derecelere alışmasın
Bende aldım bi tane ısı ölçer odasına yapıştırdım hep 22lerde acık artırsam sıcaklığı yeter öyleysequeen benim gobegim de sneinki gibi yukarda. Bi ara indi gibi geldi ama inmemis o gun bedenim inmis komple
22 26 derece arasi olmasi lazimmis ben isi olcer aldim ev isisi 22. Kusurlerde genelde su an bana da minimumda yandigi halde 1166 gelmisti gecen ay bu ay bakalim kac gelicek 20 sinde gorcez
Kizlar bu arada recetesiz aldiginiz ilaclar varsa bugun temin edin yarindan itibaren ilaclara zamn uygulaniyor bilginiz olsun.
Amin sağ olasın canım. Ben Erzurum şehir hastanesine gidiyorum. Zaten burada başka yok ya şehir hastanesi ya da 1 tane özel hastane var.Hangi hastaneye gidiyorsun güneşcim devlete? İnşallah güzel haberler alirsin
Ben de alicam alicam da kizlar bu eksikler hiç bitmiyor sanki kafamda dönüyor dönüyor dönüyorBende aldım bi tane ısı ölçer odasına yapıştırdım hep 22lerde acık artırsam sıcaklığı yeter öyleyse
Ekaik bitmiyor ben onu anladım tam tamamladım diyorum yok bitmiyor. Ben bi tane emzik almıştım cinsiyeti öğrenince başkada almadım mesela hastane çantasında olması gereken acil bişi değil diye düşünüyorum sonradan da alınır değil mi kızlarBen de alicam alicam da kizlar bu eksikler hiç bitmiyor sanki kafamda dönüyor dönüyor dönüyor
Ben kendim ördüğümünde annemlere yaptırdığımında ensesini oyuntulu yaptırdım kuzum göbeğini sırtını örtsün diye boğazı ensesi tenine değmiyor aklıma gelirse resim atarımEvet ben de 3 parmak diye okudum ama anlayamadım, veveler küçük olduğundan bende anlaşılması zor olur. Oğlumda doğumdan 1 gün önce foto çekmişim onda da çok aşağıda değil benim. İlla yukarıda geç, aşağıda erken diye de bişi olmayabilir
Hadi inşallah
Töbeler olsun gözüyaşlı kahvaltıdobarla kendini mimozaa
Bence de yün koymayın, hatta yenidoğan len evde de bi süre giydirmeyi derim ben. Trenleri çok hassas oluyor ensesine falan değdiği yerleri tahriş edebilir. İlk aylar ben de hep penye yelek kullandım
Çok güzel haberlerle gel canım burayaYaa maşallah ne güzelDevlette zaten erkek almıyorlar içeri ben tek geldim. İki ay oldu ama son kontrolden bu yana Ben de heyecan yaptım.
30 olmaz zaten kuzum 24 derece iyi çocuk için. Çok sıcakta kalmasın sadece üstünü açık tutma hiçPeki eve getirdiğimizde ev ısısı kaç olmalıbirde dün doğalgaz faturamız geldi benim cocikimi soğuğa alıştırmam gerek zira en düşükte 1200 tl geldi faturamız öyle 30 derecelere alışmasın
Yok canım zaten doktorlar ilk 1 ay emzik önermiyorEkaik bitmiyor ben onu anladım tam tamamladım diyorum yok bitmiyor. Ben bi tane emzik almıştım cinsiyeti öğrenince başkada almadım mesela hastane çantasında olması gereken acil bişi değil diye düşünüyorum sonradan da alınır değil mi kızlar
Öyle dedin son iki aylık vitamini sipariş ettim eczaneye doğumdan sonra kullanmicam nasılsa iki aylık aldımqueen benim gobegim de sneinki gibi yukarda. Bi ara indi gibi geldi ama inmemis o gun bedenim inmis komple
22 26 derece arasi olmasi lazimmis ben isi olcer aldim ev isisi 22. Kusurlerde genelde su an bana da minimumda yandigi halde 1166 gelmisti gecen ay bu ay bakalim kac gelicek 20 sinde gorcez
Kizlar bu arada recetesiz aldiginiz ilaclar varsa bugun temin edin yarindan itibaren ilaclara zamn uygulaniyor bilginiz olsun.
Doğumdan sonra da kullanılıyor amaÖyle dedin son iki aylık vitamini sipariş ettim eczaneye doğumdan sonra kullanmicam nasılsa iki aylık aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?