2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
YA DÜN Bİ VİDEO İZLEDİM COCUKLARIN HASTA OLMAMASI İÇİN ODA SICAKLIGINI 21 E İNDİRİN DİODU. olabilir mi gerçekten ya
Doğru canım çok sıcak hasta eder, soğuk etmez. Bu sıcak meselesi sadece bebek doğunca 1 - 2 hafta geçerli. Sonra ideal oda sıcaklığı 21-22dir.

Neee 1200 mü daha okadar soğumadı buralar benim daha gelmedi heyecanla bekliyorum

Kuzenimin eşi doğum yaptı kız bunalıma girdi cok kötü oldu doktorum Doğalcıydı hiç vitamin Falan vermedi bana hamileykende sonrada dedi bayağı sorun yaşamıştı ben düzenli kullanıyorum inşallah sorun yaşamam

Normalde gündüz ev halinde 21.5, gece 19.5 a ayarlı bizim. Bebek gelince de ilk haftalar için gündüzleri 23 geceleri 20.5 21 e falan ayarlarız.
YA DÜN Bİ VİDEO İZLEDİM COCUKLARIN HASTA OLMAMASI İÇİN ODA SICAKLIGINI 21 E İNDİRİN DİODU. olabilir mi gerçekten ya
Oğlum hasta olduğunda komple odasının peteğini kapatıyoruz biz yatmadan önce de 15 dk falan cam açıp iyice havalandırdı serinde yatırırız. Çocukları soğuk değil ter hasta ediyor.

Yalnız hastaneye götüreceğim müslin leri arttırma kararı aldım ben. Dün yatak odasının peteğini kapattım yine de su gibi terli uyanıyorum, müslin battaniyeyi kendi sırtıma falan koyarım terledikçe. Allah korusun zatürreeye doğru gider yoksa. Menapoza mı giriyorum ben aa dostlar sizlerde yanıyor musunuz? İlk doğum kasımdı doğumdan sonra yine korse falan takamamıştım sıcaktan. Ki bebek evde değildi 3 hafta, evi öyle çok ısıtmıyorduk yani

Ben her sabah terlemis uyaniyorum ya yalniz degilsin queen son 1 aydir boyleyim

Bende çok terliyorum her gece kalkıp üstümü değiştiriyorum mutlaka . Göğüs kısmım ve boynum çok terliyor özellikle

Şimdi biraz dahaa iyiyimde bir ara çok terliyordum gidip balkonda yatmak istiyordum soğuk soğuk buz gibi
Yazın odada kızım olduğu icin cam acamazdik kapıda okadar etki etmezdi gider balkonda yatardim mis gibi ayakalarim yanardı şimdi gidip ayaklarımı yıkarım

Yolu battaniye ve kahveden geçen herkes adına ahdjhahs
Ayrıca ben nasıl çocuk bakıcam ya daha kendi temel gelişimimi tamamlamadım
Ağzı kapalı kahveyi içerken dökmeyi nasıl başardım acaba

Eklentiler

• 6DCAF266-9F01-4918-9C06-4ED6A10021EB.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 77C090BE-99C0-4FF7-96B0-ABF62DA7BBAB.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 78
Queen ben dün gece yatarken atlet şortla yattım pişiyorum ya bildiğin pişiyorum. Ayrıca mememin altı çok terliyor mesela atletimi oraya sıkıştırıyorum. Bide ben üşüyensoyum yani. Geçen sene bu vakitler sıcak su torbası ile oturuyordum evde , şuan oturduğum yerde bi pencere açık. Odanın peteği kapalı su damlıyor az petek olduğundan sirkülasyon olmuyormuş ama sürekli havlu sarıyorum oraya mesela. Yapacak bişey yok petek açık yatarsam terlemekten ölürüm bence.

Hepsini keyifle okudum yazdıklarınızın herkese günaydın aman erken gelmesin bebekler hele bu hafta aslaaaaa sabah halıları yıkamaya verdim çünkü hafta sonu bı kadın gelcek bakalım. Cam kapı fln silinsin. Pazartesi halılar serilcek. Sonra çanta hazırlıcam artık. bi de vitaminler konusunda çok haklısınız. Ben şu an kabız olmamak için ekstra demir fln almıyorum. Doğumdan sonraki kontrolde dahiliyeden randevu alıp; ne eksikse ona göre vitamin kullanırım diye düşünüyorum. Bi de evet bebeğin giyeceği takıma muhakkak battaniye koyulmalı. Anestezinin etkisiyle, odaya çıktığımda, ki oda çok sıcak olmasına rağmen, tir tir titredim mesela. Bi de sabah su alttaki yazıyı, sadece annem-kv- kız kardeşimin göreceği şekilde paylaştım. Ve ben şok; kv “haklısın anneciğim “ yazmış normalde anneciğim fln demezdi. Sanırım en son gönderdiğimiz tatil ve catal bıçak takımı işe yaradı bi rahat nefes aldım açıkçası.
Eşim bu akşam yok arkadaşlarıyla olacak. Dün akşamdan beri, kurabiye yaptı ; havuç sıktı, bulaşıkları topladı , halıları katladı; sabah da yağız bugğn kaçırmış çarşaf değiştirdik ; bulaşık yerleştirdi ve işe gitti. Giderken; hadi işe git de dinlen biraz diye yolladım adamı

Eklentiler

• 409695B7-F10B-4559-8743-3542E43F5B86.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…