- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Doğru canım çok sıcak hasta eder, soğuk etmez. Bu sıcak meselesi sadece bebek doğunca 1 - 2 hafta geçerli. Sonra ideal oda sıcaklığı 21-22dir.YA DÜN Bİ VİDEO İZLEDİM COCUKLARIN HASTA OLMAMASI İÇİN ODA SICAKLIGINI 21 E İNDİRİN DİODU. olabilir mi gerçekten ya
Aynılarımı bana doktor doğuma kadar dediDoğumdan sonra da kullanılıyor ama
Yani farklı vitaminler lazım oluyor emzirirken. Bir de tabi sez. olursa demir devam.Aynılarımı bana doktor doğuma kadar dedikandırdı beni ozaman zaten bu demir ilacı beni kabız etti kullanmam inşallah
Hadi gör bakalım bebeişi belki seninki yüzünü gösterir:)Ay hastaneye gidiyorum kontrole atlaya atlaya okudumCevap yetirşritmeye çalışıyorum bir de size
Başa gelen çekilir napalım icecez ozamanYani farklı vitaminler lazım oluyor emzirirken. Bir de tabi sez. olursa demir devam.
Ben dalan roxy kullanıyorum hep çocuklarımaMerhaba güzel anneller, acaba siz bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanları kullandınız ve tabi yumuşatıcı kullandınız mı
Neee 1200 müPeki eve getirdiğimizde ev ısısı kaç olmalıbirde dün doğalgaz faturamız geldi benim cocikimi soğuğa alıştırmam gerek zira en düşükte 1200 tl geldi faturamız öyle 30 derecelere alışmasın
Kuzenimin eşi doğum yaptı kız bunalıma girdi cok kötü oldu doktorum Doğalcıydı hiç vitamin Falan vermedi bana hamileykende sonrada dedi bayağı sorun yaşamıştı ben düzenli kullanıyorum inşallah sorun yaşamamVitamin ve kan ilacını doğumdan sonraki ilk 3 ay kullanın kızlar yoksa hem dişleriniz kanar hem saçlarınız oluk oluk dökülür. Şuan vitaminlerden dolayı herşeyimiz tam bebek emerken çok fazla sömürüyor bizi tecrübe ile sabit o yüzden doğumdan sonra devam edin
Normalde gündüz ev halinde 21.5, gece 19.5 a ayarlı bizim. Bebek gelince de ilk haftalar için gündüzleri 23 geceleri 20.5 21 e falan ayarlarız.Peki eve getirdiğimizde ev ısısı kaç olmalıbirde dün doğalgaz faturamız geldi benim cocikimi soğuğa alıştırmam gerek zira en düşükte 1200 tl geldi faturamız öyle 30 derecelere alışmasın
Oğlum hasta olduğunda komple odasının peteğini kapatıyoruz biz yatmadan önce de 15 dk falan cam açıp iyice havalandırdı serinde yatırırız. Çocukları soğuk değil ter hasta ediyor.YA DÜN Bİ VİDEO İZLEDİM COCUKLARIN HASTA OLMAMASI İÇİN ODA SICAKLIGINI 21 E İNDİRİN DİODU. olabilir mi gerçekten ya
Agshaha eşimin teyzesi hediye battaniyeli hastane çıkışı alacak o gelsin geçecek inşallahBattaniye takıntısı geçmedi ama daha sende
Ben her sabah terlemis uyaniyorum ya yalniz degilsin queen son 1 aydir boyleyimNormalde gündüz ev halinde 21.5, gece 19.5 a ayarlı bizim. Bebek gelince de ilk haftalar için gündüzleri 23 geceleri 20.5 21 e falan ayarlarız.
Oğlum hasta olduğunda komple odasının peteğini kapatıyoruz biz yatmadan önce de 15 dk falan cam açıp iyice havalandırdı serinde yatırırız. Çocukları soğuk değil ter hasta ediyor.
Yalnız hastaneye götüreceğim müslin leri arttırma kararı aldım ben. Dün yatak odasının peteğini kapattım yine de su gibi terli uyanıyorum, müslin battaniyeyi kendi sırtıma falan koyarım terledikçe. Allah korusun zatürreeye doğru gider yoksa. Menapoza mı giriyorum ben aa dostlar sizlerde yanıyor musunuz? İlk doğum kasımdı doğumdan sonra yine korse falan takamamıştım sıcaktan. Ki bebek evde değildi 3 hafta, evi öyle çok ısıtmıyorduk yani
Bende çok terliyorum her gece kalkıp üstümü değiştiriyorum mutlakaNormalde gündüz ev halinde 21.5, gece 19.5 a ayarlı bizim. Bebek gelince de ilk haftalar için gündüzleri 23 geceleri 20.5 21 e falan ayarlarız.
Oğlum hasta olduğunda komple odasının peteğini kapatıyoruz biz yatmadan önce de 15 dk falan cam açıp iyice havalandırdı serinde yatırırız. Çocukları soğuk değil ter hasta ediyor.
Yalnız hastaneye götüreceğim müslin leri arttırma kararı aldım ben. Dün yatak odasının peteğini kapattım yine de su gibi terli uyanıyorum, müslin battaniyeyi kendi sırtıma falan koyarım terledikçe. Allah korusun zatürreeye doğru gider yoksa. Menapoza mı giriyorum ben aa dostlar sizlerde yanıyor musunuz? İlk doğum kasımdı doğumdan sonra yine korse falan takamamıştım sıcaktan. Ki bebek evde değildi 3 hafta, evi öyle çok ısıtmıyorduk yani
Şimdi biraz dahaa iyiyimde bir ara çok terliyordum gidip balkonda yatmak istiyordum soğuk soğuk buz gibiNormalde gündüz ev halinde 21.5, gece 19.5 a ayarlı bizim. Bebek gelince de ilk haftalar için gündüzleri 23 geceleri 20.5 21 e falan ayarlarız.
Kahve seni heyecanlandiriyo artik tipki battaniye gibiYolu battaniye ve kahveden geçen herkes adına ahdjhahs
Ayrıca ben nasıl çocuk bakıcam ya daha kendi temel gelişimimi tamamlamadım
Ağzı kapalı kahveyi içerken dökmeyi nasıl başardım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?