2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Basin açiklamasi gibi olmuş renkli

Yolu battaniye ve kahveden geçen herkes adına ahdjhahs
Ayrıca ben nasıl çocuk bakıcam ya daha kendi temel gelişimimi tamamlamadım
Ağzı kapalı kahveyi içerken dökmeyi nasıl başardım acaba
Canımı kayfe çektirdiğğnnn yaşadığım yere en yakın starbucks 40 km Keşke yakın olsaydıkta toplaşıp çay kahve içseydik yaaaa

G gunesli gunler
Naptın canım bittimi kontrolün ne dedi doktor
Şimdi çıktım canım iki kere nst istedi kalp atışları yüksekti bebişin. Çok hareketli dedim de ikna olmadı, ikinci de tamam dedi Sıkıntı yok. Ultrasoundda 1900 ama biz ona 1750 gr diyelim dedi. Hala makat geliş duruyor. Bizden haberler böyle.

Kadın Doğum servis odalarına bakayım dedim. Gayet güzel temiz gözüküyor ama ili kişilik odalar pek tabii. Biraz canım sıkıldı bakalım. İki kişilik olmasını bekliyordum da teyit edince bi üzüldüm Özelde de ikinci doğumda güvensizlik yaşadım. Bilmiyorum ne olacak ya. Kendi keyfim mi bebişin sağlığı mı...

Canımı kayfe çektirdiğğnnn yaşadığım yere en yakın starbucks 40 km Keşke yakın olsaydıkta toplaşıp çay kahve içseydik yaaaa
Şu kahve konusu açılmışken kızlar kahvenizi kafeinsiz içiyorsunuz değil mi? Ben kafeinsiz kahve alıyorum hem bebek için hem bende çarpıntı yapıyor

Şu kahve konusu açılmışken kızlar kahvenizi kafeinsiz içiyorsunuz değil mi? Ben kafeinsiz kahve alıyorum hem bebek için hem bende çarpıntı yapıyor
Hayır ya ben normal içiyorum aslında bende de çarpıntı yapıyor o yüzden sütlü kahve içmeye çalışıyorum daha çok

Bu arada ağrıları sordum. Mg düzenli kullan dedi Hem de bebek makatta durduğu için onun baskısı da ağrı yapabilir dedi. Döner mi dedim. Bu haftalarda dönmesini bekleriz dedi. Bu haftalarda sonra dönmezse, nadir dçnüyorlarmış. İki haftaya düştü rabdevu sıklığı bu arada

Bende çok terliyorum her gece kalkıp üstümü değiştiriyorum mutlaka . Göğüs kısmım ve boynum çok terliyor özellikle
Ya ben değiştirmiyorum da belki de ondan başladı kuru öksürük
Benim eşim de haftasonu bitince öyle diyor, işe gideyim de dinleneyim çok pis ayar vermişsin bacım helal
Basin açiklamasi gibi olmuş renkli
Kız ne basın açıklaması yargı dağıtmış, manifesto olmuş resmen
Dışarda içtiklerim kafeinsiz ama evde içtiklerim kafeinli az kahve koyuyorum açık demliyorum.
Ya gingerbread latte diye bişi çıkarmış dibim düşüyor salyalarım akıyor. Bana ondan yaparsan gelirim patikli

Masalalh maşallah kilosuna
Peki tek kişilik özel odalar var mı burda var sanki bir araştır istersen canım sezeryanda olacak baya zorlanirsin

Sütte gaz yapıyor kafeinsiz laktozsuz içiyorum ben internette satılıyor büyük migroslardada var kafeinsiz kahve icebilirsin rahat edersin hem
Hiç denemedim tadı nasıldır bilmiyorum ben çekirdek kahveden kendim öğütüp yapıyorum biraz kahveye düşkünümde yemeklerden sonra da çarpıntı olmaya başladı bende sizde de var mı?

Maşaallah canım o da kocaman olmuş nazar değmesin. Yüzünü görebildin mi bari

Ay denemedim hiç yarın şehir merkezine gidince deneyeyim ah yakın olsaydık size pastalar börekler yapardım

Masalalh maşallah kilosuna

Peki tek kişilik özel odalar var mı burda var sanki bir araştır istersen canım sezeryanda olacak baya zorlanirsin
Yokmuş canım sordum servisteki hemşireye. İlk doğumu da devlette yaptım ben aynen zor olmuştu ya iki kişilik, hiç hoş değil.

Kızlar benim yerime de için kahveleri reflü yüzünden çay kahve asla içemiyorum Ballı bitki çayını bile fazla kaçırsam çok kötü oluyorum Hastalık beni zaten süründürdü Öksürürken karnımın bir noktası öyle acıdı ki içerde biryer yırtılıyor sandım Neyse ki yokmuş bir şey Ancak antibiyotikle toparladım 1 haftadır ilk defa dün gece uyuyabildim Hamileyken kimse hasta olmasın inşallah

Geçmiş olsun canım amin amin ilaç kullanmayarak geçirmek çok zor Allah'tan antibiyotik toparlamis seni emzirkenden zor oluyor ozamnda kullanamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…