2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Geçen hafta özeldeki doktorum da dönmez demişti makat gelişti, bugün rapor almak için şehir hastanesine gittim baş geliş dedi eğer yanlış demedi ise. Neden böyle diyorum? Çünkü her gidişimde yalan yanlış eksik bişeyler diyorlar bana burada. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. Tansiyonum da gerilimden 14-10 çıktı. Kendimi sakinleştirip tekrar ölçtürdüm. 12-8. Şükür.

Geçmiş olsun canım niye gerildin, koşturdun filan mı? Baş geliş dediyse doğrudur bence dönmüş olavblir çünkü doktor da öyle dedi bu haftalarda dönerler genelde diye.

Şu kahve konusu açılmışken kızlar kahvenizi kafeinsiz içiyorsunuz değil mi? Ben kafeinsiz kahve alıyorum hem bebek için hem bende çarpıntı yapıyor
Ayda 1 falan ictigim icin normal iciyorum
Ben ya mocha ya salt caramel latte iciyorum her yerde yeniliklere pek acik degilim heralde

Geçmiş olsun canım niye gerildin, koşturdun filan mı? Baş geliş dediyse doğrudur bence dönmüş olavblir çünkü doktor da öyle dedi bu haftalarda dönerler genelde diye.
Yok koşturmadım da. Şehir hastanesinde hiç güzel anım yok. Hep kötü haber, ameliyat, acile kanama ile gitme vs. Her gittiğimde de aklıma onlar geliyor. Ondan.

Benim bebiş geçen hafta dönmüştü Ondan bir iki hafta önce bir gece çok hareket edip karnımı ağrıtmıştı Muhtemelen o gece becerdi yaramaz Öyle bir anormal hareket hissettin mi ?

Ayda 1 falan ictigim icin normal iciyorum

Ben ya mocha ya salt caramel latte iciyorum her yerde yeniliklere pek acik degilim heralde
Ya bende hiç açık değilim, hep az sütlü filtre kahve yumuşak içim. Geçen eşim toffee nut latte içti ordulu kendisi malum denedim çok hoşuma gitti. Ay deneyin anacım

Kızlar birde sıcak su torbası koysakmi hastane çantasına bilemedim kızımda temmuzda doğdu onda ihtiyaç duymadım ama şimdi kışın ortasi bazi hastanelerin ameliyathanesi çok soğuk oluyor odaya çıkınca ısınmak zaman alıyor ne dersiniz??

Valla ben bugün serviste odalara girdim de cehennem gibiydi

Hiç denemedim tadı nasıldır bilmiyorum ben çekirdek kahveden kendim öğütüp yapıyorum biraz kahveye düşkünümde yemeklerden sonra da çarpıntı olmaya başladı bende sizde de var mı?
Bende gebe kalmadan öncede kahve çarpıntı yapıyordu ben uzun süredir kahveyi kafeinsiz içiyorum yemeklerden sonra olmuyor bende gaz çıkaramadığım zaman oluyor çarpıntı bu arada tadı normal kahveden farkı yok deneyebilirsiniz

Yok canım gerek yok odalar sıcak bizdeki titreme narkoz iğne ne varsa onun etkisinden birden üşüme geliyor ayağına çorap giy üstüne battaniye ört geçiyor zaten sonra ateş basacak terleyeceksin

Ben de sadece avent ultra aldım ikili o kadar

Ben emzikde biberon da almadım. Bakalım hayat bana ne gösterecek

Eklentiler

• AF9EFD4D-9239-48EE-AE74-80171CE88E24.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 68
Özel oda seçeneği oluyor şehir hastanelerinde canım, onu sordursan bi ?

Valla olmak zorundaydı queen. Artık dayanamazdım cahilce söylemlerine. Ya herro ya merro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…