Geçen hafta özeldeki doktorum da dönmez demişti makat gelişti, bugün rapor almak için şehir hastanesine gittim baş geliş dedi eğer yanlış demedi ise. Neden böyle diyorum? Çünkü her gidişimde yalan yanlış eksik bişeyler diyorlar bana burada. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. Tansiyonum da gerilimden 14-10 çıktı. Kendimi sakinleştirip tekrar ölçtürdüm. 12-8. Şükür.Bu arada ağrıları sordum. Mg düzenli kullan dediHem de bebek makatta durduğu için onun baskısı da ağrı yapabilir dedi. Döner mi dedim. Bu haftalarda dönmesini bekleriz dedi. Bu haftalarda sonra dönmezse, nadir dçnüyorlarmış. İki haftaya düştü rabdevu sıklığı bu arada
Agshshsh ben de şehir dışında oturuyorum, hastaneye gittim de orda vardı zıtanbaksCanımı kayfe çektirdiğğnnnyaşadığım yere en yakın starbucks 40 km Keşke yakın olsaydıkta toplaşıp çay kahve içseydik yaaaa
Geçmiş olsun canım niye gerildin, koşturdun filan mı? Baş geliş dediyse doğrudur bence dönmüş olavblir çünkü doktor da öyle dedi bu haftalarda dönerler genelde diye.Geçen hafta özeldeki doktorum da dönmez demişti makat gelişti, bugün rapor almak için şehir hastanesine gittim baş geliş dedi eğer yanlış demedi ise. Neden böyle diyorum? Çünkü her gidişimde yalan yanlış eksik bişeyler diyorlar bana burada. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. Tansiyonum da gerilimden 14-10 çıktı. Kendimi sakinleştirip tekrar ölçtürdüm. 12-8. Şükür.
Ayda 1 falan ictigim icin normal iciyorumŞu kahve konusu açılmışken kızlar kahvenizi kafeinsiz içiyorsunuz değil mi? Ben kafeinsiz kahve alıyorum hem bebek için hem bende çarpıntı yapıyor
Ben ya mocha ya salt caramel latte iciyorum her yerde yeniliklere pek acik degilim heraldeYa ben değiştirmiyorum da belki de ondan başladı kuru öksürük
Benim eşim de haftasonu bitince öyle diyor, işe gideyim de dinleneyimçok pis ayar vermişsin bacım helal
Kız ne basın açıklaması yargı dağıtmış, manifesto olmuş resmen
Dışarda içtiklerim kafeinsiz ama evde içtiklerim kafeinli az kahve koyuyorum açık demliyorum.
Ya gingerbread latte diye bişi çıkarmış dibim düşüyor salyalarım akıyor. Bana ondan yaparsan gelirim patikli
Yok koşturmadım da. Şehir hastanesinde hiç güzel anım yok. Hep kötü haber, ameliyat, acile kanama ile gitme vs. Her gittiğimde de aklıma onlar geliyor. Ondan.Geçmiş olsun canım niye gerildin, koşturdun filan mı? Baş geliş dediyse doğrudur bence dönmüş olavblir çünkü doktor da öyle dedi bu haftalarda dönerler genelde diye.
Benim bebiş geçen hafta dönmüştü Ondan bir iki hafta önce bir gece çok hareket edip karnımı ağrıtmıştı Muhtemelen o gece becerdi yaramaz Öyle bir anormal hareket hissettin mi ?Geçen hafta özeldeki doktorum da dönmez demişti makat gelişti, bugün rapor almak için şehir hastanesine gittim baş geliş dedi eğer yanlış demedi ise. Neden böyle diyorum? Çünkü her gidişimde yalan yanlış eksik bişeyler diyorlar bana burada. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. Tansiyonum da gerilimden 14-10 çıktı. Kendimi sakinleştirip tekrar ölçtürdüm. 12-8. Şükür.
Ya bende hiç açık değilim, hep az sütlü filtre kahve yumuşak içim. Geçen eşim toffee nut latte içti ordulu kendisi malumAyda 1 falan ictigim icin normal iciyorum
Ben ya mocha ya salt caramel latte iciyorum her yerde yeniliklere pek acik degilim heralde
Valla ben bugün serviste odalara girdim de cehennem gibiydiKızlar birde sıcak su torbası koysakmi hastane çantasına bilemedim kızımda temmuzda doğdu onda ihtiyaç duymadım ama şimdi kışın ortasi bazi hastanelerin ameliyathanesi çok soğuk oluyor odaya çıkınca ısınmak zaman alıyor ne dersiniz??
Bende eşim de orduluyuz canımYa bende hiç açık değilim, hep az sütlü filtre kahve yumuşak içim. Geçen eşim toffee nut latte içti ordulu kendisi malumdenedim çok hoşuma gitti. Ay deneyin anacım
Bende gebe kalmadan öncede kahve çarpıntı yapıyordu ben uzun süredir kahveyi kafeinsiz içiyorum yemeklerden sonra olmuyor bende gaz çıkaramadığım zaman oluyor çarpıntı bu arada tadı normal kahveden farkı yok deneyebilirsinizHiç denemedim tadı nasıldır bilmiyorum ben çekirdek kahveden kendim öğütüp yapıyorum biraz kahveye düşkünümdeyemeklerden sonra da çarpıntı olmaya başladı bende sizde de var mı?
Yok canım gerek yok odalar sıcak bizdeki titreme narkoz iğne ne varsa onun etkisinden birden üşüme geliyor ayağına çorap giy üstüne battaniye ört geçiyor zaten sonra ateş basacak terleyeceksinKızlar birde sıcak su torbası koysakmi hastane çantasına bilemedim kızımda temmuzda doğdu onda ihtiyaç duymadım ama şimdi kışın ortasi bazi hastanelerin ameliyathanesi çok soğuk oluyor odaya çıkınca ısınmak zaman alıyor ne dersiniz??
Ben de sadece avent ultra aldım ikili o kadarEkaik bitmiyor ben onu anladım tam tamamladım diyorum yok bitmiyor. Ben bi tane emzik almıştım cinsiyeti öğrenince başkada almadım mesela hastane çantasında olması gereken acil bişi değil diye düşünüyorum sonradan da alınır değil mi kızlar
Beni anlattın sankiAslında sen böyle yazınca bi yanım sevindi de biliyor musun ; demek ki yalnız değilim bi tek benim annem böyle değil diye. Kendime sığınacak bi cümle buldum.
Ben emzikde biberon da almadım. Bakalım hayat bana ne gösterecekEkaik bitmiyor ben onu anladım tam tamamladım diyorum yok bitmiyor. Ben bi tane emzik almıştım cinsiyeti öğrenince başkada almadım mesela hastane çantasında olması gereken acil bişi değil diye düşünüyorum sonradan da alınır değil mi kızlar
Aa uygunmuş aslında bugün bende bime girdim yoktu görseydim alırdım. Bende çıngıraklı çorap aldım annesi yesin ayacıklarını
Özel oda seçeneği oluyor şehir hastanelerinde canım, onu sordursan bi ?Kadın Doğum servis odalarına bakayım dedim. Gayet güzel temiz gözüküyor ama ili kişilik odalar pek tabii. Biraz canım sıkıldı bakalım. İki kişilik olmasını bekliyordum da teyit edince bi üzüldümÖzelde de ikinci doğumda güvensizlik yaşadım. Bilmiyorum ne olacak ya. Kendi keyfim mi bebişin sağlığı mı...
Valla olmak zorundaydı queen. Artık dayanamazdım cahilce söylemlerine. Ya herro ya merroYa ben değiştirmiyorum da belki de ondan başladı kuru öksürük
Benim eşim de haftasonu bitince öyle diyor, işe gideyim de dinleneyimçok pis ayar vermişsin bacım helal
Kız ne basın açıklaması yargı dağıtmış, manifesto olmuş resmen
Dışarda içtiklerim kafeinsiz ama evde içtiklerim kafeinli az kahve koyuyorum açık demliyorum.
Ya gingerbread latte diye bişi çıkarmış dibim düşüyor salyalarım akıyor. Bana ondan yaparsan gelirim patikli
İzne çıktığın günden itibaren 16 hafta sayKızlar ben 32. Haftadan 36 ya kadar uzatırsam eğer doğum sonrasına 8 haftaya kaç hafta daha eklenecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?