kafeinsiz kahvenin normal kahveden daha zararlı olduğunu duymuştum geçtiği işlemlerden dolayı. ama net bir bilgim yok bu şekilde aklımda kalmış bir araştır istersenŞu kahve konusu açılmışken kızlar kahvenizi kafeinsiz içiyorsunuz değil mi? Ben kafeinsiz kahve alıyorum hem bebek için hem bende çarpıntı yapıyor
Benimki sabaha kadar firfir. Benim.huyumu almis. Gunduz ful uyurum. 2. Ogretjmim resmen.Kızlar sizinkiler gece yatınca çok harekete geçiyorlarmı benimki bu saatte hiç durmuyor sıpa doğunca da aynı saatler uyumlu diyorlar sabaha kadar burda size yazarım çocuğum uyumuyor diye
Onu araştırdım tabiki bu kahveyi kullanıyorum swiss water yöntemi ile ayrıştırılıyor kafein yani kimyasal olmadığı için rahatlıkla tüketebilirsinizkafeinsiz kahvenin normal kahveden daha zararlı olduğunu duymuştum geçtiği işlemlerden dolayı. ama net bir bilgim yok bu şekilde aklımda kalmış bir araştır istersen
Kuzum bende sifir tuzla imtihan oluyorum. Ve hicbirseyin tadi yok. Sekerli seyleri zaten sevmem. İmtihan resmen. Doyacak kadar yiyorum. Ve bence beslenmem cok kotuHaha evet kız canımanası diyetine dikkat ederse normal kiloda doğar inşallah yoksa 4 kilo gelecek çocuk. İşte zayıf olunca ayrı takıyoruz kilolu olunca ayrı takıyoruz analık ne zormuş yaa. Her detayı ince ince düşünmek şimdiden yorucu. Salatama limon bile sikmiyorum yasak diye yani ben hayatımda ilk kez böyle katı diyet yaptım kendimi hayretle izliyorum ve helal olsun diyorum
Hemşire yok dedi ama bir tanıdık filan bulup soruşturmakmlaızm. Belki herkese demiyorlar mı acaba diye şüphe ettim şu an.Özel oda seçeneği oluyor şehir hastanelerinde canım, onu sordursan bi ?
Var canım var; genelde kendi tanıdıklarına ayırıyorlar. Erzurum’da net var eminim hem de şimdi aklıma geldi.Hemşire yok dedi ama bir tanıdık filan bulup soruşturmakmlaızm. Belki herkese demiyorlar mı acaba diye şüphe ettim şu an.
Of aşırı kararsız kaldım ya bu durumda.
Tamam canım bakalım bir tanıdık, torpil filan bulacağız o zaman bu durumda. Eşime bir sordurayımVar canım var; genelde kendi tanıdıklarına ayırıyorlar. Erzurum’da net var eminim hem de şimdi aklıma geldi.
Evet canım filtre kahveler de o şekilde. Çok kavruluyor, bu sefer de akrilamid miktarı yükseliyor kanserojen potansiyeli artıyor.kafeinsiz kahvenin normal kahveden daha zararlı olduğunu duymuştum geçtiği işlemlerden dolayı. ama net bir bilgim yok bu şekilde aklımda kalmış bir araştır istersen
Ankara şehir hastanesinde katın yarısı tek kişilikti cnm. Burada devlette var 3 4 tane tek kişilik oda ama nasıl alınıyor bilmiyorum. Arkadaşım her Dr un kontenjanı var demişti dr unu ayarlarsan olur dedi onun Dr u eşinin lise arkadaşıydı, tek kişilik odada kaldı ama bilemiyorumHemşire yok dedi ama bir tanıdık filan bulup soruşturmakmlaızm. Belki herkese demiyorlar mı acaba diye şüphe ettim şu an.
Of aşırı kararsız kaldım ya bu durumda.
Şehir hastanesinde mi doğurcan? Oralarda vip odalar bile var. Bence üzerine düşün bu işin. Ben ameliyat olduğumda senden çok kan alınacak diye hemşirelere yakın odaya koydular beni tek kişilikti ve gerçekten baya iyiydi şehir hastanesinde. Eşim bakanlıkta çalışıyor sonra bizi bi arkadaş ziyaret ettiğinde demişti vip’e alalım isterseniz diye de biz kabul etmedik. Gayet iyiydi valla tek kişilik oda.Tamam canım bakalım bir tanıdık, torpil filan bulacağız o zaman bu durumda. Eşime bir sordurayım
Doktor da tanıdık ama ayarlar mı bilmiyorum, aşırı samimi değiliz yaniEvet canım filtre kahveler de o şekilde. Çok kavruluyor, bu sefer de akrilamid miktarı yükseliyor kanserojen potansiyeli artıyor.
Ankara şehir hastanesinde katın yarısı tek kişilikti cnm. Burada devlette var 3 4 tane tek kişilik oda ama nasıl alınıyor bilmiyorum. Arkadaşım her Dr un kontenjanı var demişti dr unu ayarlarsan olur dedi onun Dr u eşinin lise arkadaşıydı, tek kişilik odada kaldı ama bilemiyorum
Ay o zaman kattaki hemşire beni kandırdı yok diyeŞehir hastanesinde mi doğurcan? Oralarda vip odalar bile var. Bence üzerine düşün bu işin. Ben ameliyat olduğumda senden çok kan alınacak diye hemşirelere yakın odaya koydular beni tek kişilikti ve gerçekten baya iyiydi şehir hastanesinde. Eşim bakanlıkta çalışıyor sonra bizi bi arkadaş ziyaret ettiğinde demişti vip’e alalım isterseniz diye de biz kabul etmedik. Gayet iyiydi valla tek kişilik oda.
Ben 2. Ay rutin kontrolunde kalca usg var diye biliyorum yani cevremdekiler hep yaptirdilarKızlar videoda görmüşsünüzdür illa ki de ; yine de yazayım dedim aklıma geldi. Bebeğin altını değiştirirken , ayaklarını ve popoyu çok fazla kaldırmıyoruz kalçası çıkmasın diye; ama en güvenlisi ayaklarını ve popoyu kaldırmak yerine ; sağa ya da sola bebeği tümüyle çevirip, o şekilde temizlemek.
Bir de,bebeklerin iki ayları dolunca kalça usg çekilecekler. Sağ ve sol bacak uzunluklarına fln bakılacak ; kalça çıkığı var mı yok mu vs. Doktor hatırlatır zaten de; ola ki hatırlatmazsa diye, önceden randevu fln oluşturmak kolay olur radyolojiden diye söliyim dedim.
Çıkar dahaKızlar malum yarın maaş günü son alacaklarım çikolata magnet göğüs kremi ikişer tane kendime iç çamaşırı siparişi vericem sonrası benim işim Allahın izniyle bitmiş olayor diye düşünüyorum ama bişeyler çıkmazsa
ayy ben de filtre kahve en sağlıklısı sanıyordumEvet canım filtre kahveler de o şekilde. Çok kavruluyor, bu sefer de akrilamid miktarı yükseliyor kanserojen potansiyeli artıyor.
Ankara şehir hastanesinde katın yarısı tek kişilikti cnm. Burada devlette var 3 4 tane tek kişilik oda ama nasıl alınıyor bilmiyorum. Arkadaşım her Dr un kontenjanı var demişti dr unu ayarlarsan olur dedi onun Dr u eşinin lise arkadaşıydı, tek kişilik odada kaldı ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?