2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Şu kahve konusu açılmışken kızlar kahvenizi kafeinsiz içiyorsunuz değil mi? Ben kafeinsiz kahve alıyorum hem bebek için hem bende çarpıntı yapıyor
kafeinsiz kahvenin normal kahveden daha zararlı olduğunu duymuştum geçtiği işlemlerden dolayı. ama net bir bilgim yok bu şekilde aklımda kalmış bir araştır istersen

Kızlar sizinkiler gece yatınca çok harekete geçiyorlarmı benimki bu saatte hiç durmuyor sıpa doğunca da aynı saatler uyumlu diyorlar sabaha kadar burda size yazarım çocuğum uyumuyor diye
Benimki sabaha kadar firfir. Benim.huyumu almis. Gunduz ful uyurum. 2. Ogretjmim resmen.

kafeinsiz kahvenin normal kahveden daha zararlı olduğunu duymuştum geçtiği işlemlerden dolayı. ama net bir bilgim yok bu şekilde aklımda kalmış bir araştır istersen
Onu araştırdım tabiki bu kahveyi kullanıyorum swiss water yöntemi ile ayrıştırılıyor kafein yani kimyasal olmadığı için rahatlıkla tüketebilirsiniz gıda dedektifide araştırmış zaten içim rahat o yüzden

Eklentiler

• IMG_20221214_141153.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 59
Kuzum bende sifir tuzla imtihan oluyorum. Ve hicbirseyin tadi yok. Sekerli seyleri zaten sevmem. İmtihan resmen. Doyacak kadar yiyorum. Ve bence beslenmem cok kotu

Kızlar videoda görmüşsünüzdür illa ki de ; yine de yazayım dedim aklıma geldi. Bebeğin altını değiştirirken , ayaklarını ve popoyu çok fazla kaldırmıyoruz kalçası çıkmasın diye; ama en güvenlisi ayaklarını ve popoyu kaldırmak yerine ; sağa ya da sola bebeği tümüyle çevirip, o şekilde temizlemek.
Bir de,bebeklerin iki ayları dolunca kalça usg çekilecekler. Sağ ve sol bacak uzunluklarına fln bakılacak ; kalça çıkığı var mı yok mu vs. Doktor hatırlatır zaten de; ola ki hatırlatmazsa diye, önceden randevu fln oluşturmak kolay olur radyolojiden diye söliyim dedim.

Hemşire yok dedi ama bir tanıdık filan bulup soruşturmakmlaızm. Belki herkese demiyorlar mı acaba diye şüphe ettim şu an.
Of aşırı kararsız kaldım ya bu durumda.
Var canım var; genelde kendi tanıdıklarına ayırıyorlar. Erzurum’da net var eminim hem de şimdi aklıma geldi.

Evet canım filtre kahveler de o şekilde. Çok kavruluyor, bu sefer de akrilamid miktarı yükseliyor kanserojen potansiyeli artıyor.
Hemşire yok dedi ama bir tanıdık filan bulup soruşturmakmlaızm. Belki herkese demiyorlar mı acaba diye şüphe ettim şu an.
Of aşırı kararsız kaldım ya bu durumda.
Ankara şehir hastanesinde katın yarısı tek kişilikti cnm. Burada devlette var 3 4 tane tek kişilik oda ama nasıl alınıyor bilmiyorum. Arkadaşım her Dr un kontenjanı var demişti dr unu ayarlarsan olur dedi onun Dr u eşinin lise arkadaşıydı, tek kişilik odada kaldı ama bilemiyorum

Tamam canım bakalım bir tanıdık, torpil filan bulacağız o zaman bu durumda. Eşime bir sordurayım
Şehir hastanesinde mi doğurcan? Oralarda vip odalar bile var. Bence üzerine düşün bu işin. Ben ameliyat olduğumda senden çok kan alınacak diye hemşirelere yakın odaya koydular beni tek kişilikti ve gerçekten baya iyiydi şehir hastanesinde. Eşim bakanlıkta çalışıyor sonra bizi bi arkadaş ziyaret ettiğinde demişti vip’e alalım isterseniz diye de biz kabul etmedik. Gayet iyiydi valla tek kişilik oda.

Doktor da tanıdık ama ayarlar mı bilmiyorum, aşırı samimi değiliz yani Eşimin arkadaşının karısı. Valla tek kişilik olursa süper olur çünkü iki kişi ile çok zor oluyor. Normal bir ameliyat da değil çünkü sonuçta bebek var, emzirme olayı var... İlk sezeryanımda da ben iki kişilikte kaldım devlette yine. O zaman yanımdaki kadın sabaha kadar bağırdı ağladı durdu. Çok kötüydü

Ay o zaman kattaki hemşire beni kandırdı yok diye Ben bu işi iyice bir soruşturayım o zaman. Size sorduğum iyi oldu bu konuyu. Vip gerek yok ama cidden tek kişilik olsa süper olur.

Ben 2. Ay rutin kontrolunde kalca usg var diye biliyorum yani cevremdekiler hep yaptirdilar

Ben de kendime sütyen, atlet, don alacağım hastane için. Çikolata olayını da buradan edindiğim fikirlere dayanarak, normal çikolata olarak halledeceğim Şimdilik magnetten vaz geçtim. Bakalım fikrim değişir mi

ayy ben de filtre kahve en sağlıklısı sanıyordum ne içecegiz biz gerci hep türk kahvesi iciyorum filtre bana acı geliyor ama kahvecilerdeki latte vs gibi kahvelerden içiyorum hep şimdi de aklıma toffee nut latte düştü economic yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…