2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben de öyle düşünüyorum aslinda aldim ama orda gerekli olur mu bilemedim en fazla iki gece zaten
Havlu, göğüs pedi, kirliler icin poşet eklenebilir bi arkadaşım emziren anne çayı koy demişti. İsteğe bagli emzik, pişik kremi, masaj yagida konabilir. Sağlıkla kolaylıkla gelsin insallah
Poşet ve havlu da eklerim evet ama göğüs pedi icin doğru kisi degilim, sütüm hic cok olmadi kizimda
3 takım set dediğinizin içinde ne var
Alt üst, şapka, zibin ,eldiven, corap

Merhaba. 21+4 günlük gebeyim Nisan annelerinden :) çalışamaz raporunu tam olarak 32+0 olunca mı veriyorlar? Yoksa 31+0 dan sonra mı? Bilenler yazarsa sevinirim
Ben 31+5 te aldim ama ustune 32 hafta yazıldığı ici 3 günüm bosa gitti. 32 +0 alsan daha iyi olur
Ben de battaniye koydum öyle cipildak gelmesin bebikim,üşür sonra
Bişey soracağım zaten kendinden çoraplı takım ekstra çorap koymaya gerek var mı? Doğumda verilecek için soruyorum normal çorap koydum ama merak ettim
Yok tulum patikli ise gerek yok zaten bence

Nasip olursa doğumdan 2ay sonra yaptıracağım arkadaş yaptirdi bir kaç kişiye de sordum aynı doktora yaptıran var onun için doktor da net insalalh sağlıcakla kucağımıza alalım dusunuyorum canim
Tabi canım inşallah sağlıkla gelsinler de. Ben de aynen 40ı çıkınca düşüyorum doktora danış tık.

Çok geçmiş olsun canım idrar yolu iltihabı da çok kötü ağrı yapar doğru

Geçmiş olsuncanım çokşükür diyelim haftayada haftayada derken bir bakmışsın grupta doğurmayan bir sen kalmışsın hayırlısıyla bebeiş yüzünü gösterdimi

Merhaba az önce bas agrısıyla birlikte eczaneye gittim tansiyonum 14 9 çıktı endişelendim bikac zamandır olan basagrılarımı erteliyordum hep kalp çarpıntımda oluyordu sizin kaçtı tansiyonunuz ne aşamada doktor tansiyon ilacı veriyor

Geçmiş olsuncanım çokşükür diyelim haftayada haftayada derken bir bakmışsın grupta doğurmayan bir sen kalmışsın hayırlısıyla bebeiş yüzünü gösterdimi
Evet yuzunu gösterdi. Cunku oturmuş oyle kafasi yukarda. Doktor hic donmuyor bu diyor.
Bence gun icinde takla atıp tekrar yerine oturuyor 2 aydir hemen hemen ayni pozisyonda

Merhaba canim. Benim 11 haftadan beri tansiyon ilacı kullaniyorum sebebi bas ağrısıyla basladi. Ve tansiyonum 14.9 15.10 civarıydi o zamanlar. Doktor hemen ilac basladi. Sizde vakit kaybetmeden hemen doktora görünün idrarda protein bakarlar . Insallah yoktur. Ama yine de ilac verirler. Kontrollu ilerlersiniz. Benim 13.9 olunca bile istemiyorum diyor doktor. Zaten 14.9 sinir. Daha fazlası bebegi etkiliyor

Kafeinsiz yada çok kavrulmamış olursa öyle canım rafine ürün değil nescafe ler gibi. Toffee nut denemedim, geçen gingerbread bitmişti hadi dedim chestnut alayım ama kestaneyle alası yoktu tadının. Şekerini yarı yarıya azaltıyor um genelde ama gingerbread de hiç gerek yoktu mikemmel Di. Hayvan gibi venti içesim var şyan
Memintolara ozgurlukkkk
Ay zaten hep öyle ortada geziyorsun. Yara olduğunda esnek atletimi veve altına indiriyordum onlar öyle balkondan sarkar gibi atletin üstünden aşağı özerkliğini ilan ede ede oturur gezerdim

Yarın gel dedi doktor az önce bakalım ne diyecek Allah saglıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah teşekkür ederim yorumunuz icin

Kızlar şunlar da çok hoşmuş. Böyle güzel bir şekerliğe, draje filan karışık değişik çikolatalar koyarım diye düşündüm gelenlere. Bir de güzel bir su şişesine lohusa şerbeti. Salon masasının üzerinde dururlar.

Eklentiler

• Screenshot_20221214_164744_com.android.chrome.webp
    22 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…