Aldim ama koymaliyim ki bilemedimKuzum emzirme yastigi koydun mu
Ben de öyle düşünüyorum aslinda aldim ama orda gerekli olur mu bilemedim en fazla iki gece zatenO yastığı hastaneye taşımak ne kadar mantıklı bilemedim canım ya şahsen. Alt tarafı en fazla iki gün. Sırtına destek yastıkla, kucağına da aynı şekilde çok sorun olmaz. Ben götürmicem mesela.
Poşet ve havlu da eklerim evet ama göğüs pedi icin doğru kisi degilim, sütüm hic cok olmadi kizimdaHavlu, göğüs pedi, kirliler icin poşet eklenebilirbi arkadaşım emziren anne çayı koy demişti. İsteğe bagli emzik, pişik kremi, masaj yagida konabilir. Sağlıkla kolaylıkla gelsin insallah
Alt üst, şapka, zibin ,eldiven, corap3 takım set dediğinizin içinde ne var
Ben 31+5 te aldim ama ustune 32 hafta yazıldığı ici 3 günüm bosa gitti. 32 +0 alsan daha iyi olurMerhaba. 21+4 günlük gebeyim Nisan annelerinden :) çalışamaz raporunu tam olarak 32+0 olunca mı veriyorlar? Yoksa 31+0 dan sonra mı? Bilenler yazarsa sevinirim
Ben de battaniye koydum öyle cipildak gelmesin bebikim,üşür sonraCanım ben penye battaniye de koyacağım hemşireye verilecek olan sete. Bebiş odaya getirene kadar üşümesin diye düşündüm. Serklaj olduğumda baktım aynı kattı ama baya mesafe vardı giydirdikleri yerle odalar arasında
Yok tulum patikli ise gerek yok zaten benceBişey soracağım zaten kendinden çoraplı takım ekstra çorap koymaya gerek var mı? Doğumda verilecek için soruyorum normal çorap koydum ama merak ettim
Tabi canım inşallah sağlıkla gelsinler de. Ben de aynen 40ı çıkınca düşüyorum doktora danış tık.Nasip olursa doğumdan 2ay sonra yaptıracağım arkadaş yaptirdi bir kaç kişiye de sordum aynı doktora yaptıran var onun için doktor da net insalalh sağlıcakla kucağımıza alalım dusunuyorum canim
Çok geçmiş olsun canımKizlar kontrolüm vardi. Nst de girdim. Sanci dogum sancisi degil dedi dakterim. Lokasit cikti bol bol o agri yapıyormuş. Tansiyon ilacımı 3 önüne cikardi 2 dozdan. Protein cikmadi bu hafta da doğumu atlattık. Haftaya Allah kerimçok
Hadi gözün aydın canım geçmiş olsunKizlar kontrolüm vardi. Nst de girdim. Sanci dogum sancisi degil dedi dakterim. Lokasit cikti bol bol o agri yapıyormuş. Tansiyon ilacımı 3 önüne cikardi 2 dozdan. Protein cikmadi bu hafta da doğumu atlattık. Haftaya Allah kerim
Geçmiş olsuncanım çokşükür diyelim haftayada haftayada derken bir bakmışsın grupta doğurmayan bir sen kalmışsın hayırlısıylaKizlar kontrolüm vardi. Nst de girdim. Sanci dogum sancisi degil dedi dakterim. Lokasit cikti bol bol o agri yapıyormuş. Tansiyon ilacımı 3 önüne cikardi 2 dozdan. Protein cikmadi bu hafta da doğumu atlattık. Haftaya Allah kerim
Merhaba az önce bas agrısıyla birlikte eczaneye gittim tansiyonum 14 9 çıktı endişelendim bikac zamandır olan basagrılarımı erteliyordum hep kalp çarpıntımda oluyordu sizin kaçtı tansiyonunuz ne aşamada doktor tansiyon ilacı veriyorKizlar kontrolüm vardi. Nst de girdim. Sanci dogum sancisi degil dedi dakterim. Lokasit cikti bol bol o agri yapıyormuş. Tansiyon ilacımı 3 önüne cikardi 2 dozdan. Protein cikmadi bu hafta da doğumu atlattık. Haftaya Allah kerim
Evet yuzunu gösterdi. Cunku oturmuş oyle kafasi yukarda. Doktor hic donmuyor bu diyor.Geçmiş olsuncanım çokşükür diyelim haftayada haftayada derken bir bakmışsın grupta doğurmayan bir sen kalmışsın hayırlısıylabebeiş yüzünü gösterdimi
Doğar doğmaz asla değil ama 2 yaşına da gelmeden hallederiz yine. İnş yaniKızlar peki sünnet olayı için ne düşünüyorsunuz?
Merhaba canim. Benim 11 haftadan beri tansiyon ilacı kullaniyorum sebebi bas ağrısıyla basladi. Ve tansiyonum 14.9 15.10 civarıydi o zamanlar. Doktor hemen ilac basladi. Sizde vakit kaybetmeden hemen doktora görünün idrarda protein bakarlar . Insallah yoktur. Ama yine de ilac verirler. Kontrollu ilerlersiniz. Benim 13.9 olunca bile istemiyorum diyor doktor. Zaten 14.9 sinir. Daha fazlası bebegi etkiliyorMerhaba az önce bas agrısıyla birlikte eczaneye gittim tansiyonum 14 9 çıktı endişelendim bikac zamandır olan basagrılarımı erteliyordum hep kalp çarpıntımda oluyordu sizin kaçtı tansiyonunuz ne aşamada doktor tansiyon ilacı veriyor
Kafeinsiz yada çok kavrulmamış olursa öyle canım rafine ürün değil nescafe ler gibi. Toffee nut denemedim, geçen gingerbread bitmişti hadi dedim chestnut alayım ama kestaneyle alası yoktu tadının. Şekerini yarı yarıya azaltıyor um genelde ama gingerbread de hiç gerek yoktu mikemmel Di. Hayvan gibi venti içesim var şyanayy ben de filtre kahve en sağlıklısı sanıyordumne içecegiz biz gerci hep türk kahvesi iciyorum filtre bana acı geliyor ama kahvecilerdeki latte vs gibi kahvelerden içiyorum hep şimdi de aklıma toffee nut latte düştü economic yüzünden
Ay zaten hep öyle ortada geziyorsun. Yara olduğunda esnek atletimi veve altına indiriyordum onlar öyle balkondan sarkar gibi atletin üstünden aşağı özerkliğini ilan ede ede oturur gezerdimMemintolara ozgurlukkkk
Ah ah benimki gecede gündüz de öyle fesleğencimBenimki sabaha kadar firfir. Benim.huyumu almis. Gunduz ful uyurum. 2. Ogretjmim resmen.
Canım neden doğar doğmaz değil? Doktorla görüştük biz 40 günü dolunca yapalım dedi. O yüzden ben de sizlere sorayım dedim fikirlerinizi.Doğar doğmaz asla değil ama 2 yaşına da gelmeden hallederiz yine. İnş yanisen ?
Yarın gel dedi doktor az önce bakalım ne diyecek Allah saglıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah teşekkür ederim yorumunuz icinMerhaba canim. Benim 11 haftadan beri tansiyon ilacı kullaniyorum sebebi bas ağrısıyla basladi. Ve tansiyonum 14.9 15.10 civarıydi o zamanlar. Doktor hemen ilac basladi. Sizde vakit kaybetmeden hemen doktora görünün idrarda protein bakarlar . Insallah yoktur. Ama yine de ilac verirler. Kontrollu ilerlersiniz. Benim 13.9 olunca bile istemiyorum diyor doktor. Zaten 14.9 sinir. Daha fazlası bebegi etkiliyo
SübniminalO kadar battaniye dersem olacağı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?