2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay o zaman kattaki hemşire beni kandırdı yok diye Ben bu işi iyice bir soruşturayım o zaman. Size sorduğum iyi oldu bu konuyu. Vip gerek yok ama cidden tek kişilik olsa süper olur.
Tek kişilik odalar da güzel ki. Benim kaldığım çok iyiydi yani. Hem büyüktü hem de refakat için büyükçe bir koltuğu vardı çekyat gibi. Buzdolabı vardı. Gayet konforluydu yani.

Hemen iç bak canın çektiyse, çocuğun gözleri yan doğmasın benden sebep

Tek kişilik odalar da güzel ki. Benim kaldığım çok iyiydi yani. Hem büyüktü hem de refakat için büyükçe bir koltuğu vardı çekyat gibi. Buzdolabı vardı. Gayet konforluydu yani.
Aynen ya yeter zaten 1 gece yatacağız. Önemli olan biriyle paylaşmamakkk

ay ben daha pijama gecelik olayına da giremedim. kapalı olunca dahada zor zaten bide kilo durumumu kesitremiyorum. hiç kilo almazken bi anda kilo almaya başladım . doğumda ne olur kestiremiyorum.. aynı şekil sütyen de. ilk aylar bi anda şişti sıkıyodu sonra durdu ya da bana ole geliyo . atlet zaten normalde de hiç kullanmam. ozaman kullancagım da mechul valla. oyuzden kendime hiçbişe alamıyorum ben ya. bu hafta sonuna hepsiburada papellerim yatar heralde. baya biriktirmiştim . kalan eksiklerimi karşılar diye dusunuyorum. anne bebek cantasını da baya iyi bişey alabilirim gibi onu bekliyorum artık

Ooo senin eksikler çok gibi

Kızlar peki sünnet olayı için ne düşünüyorsunuz?
Hemen kestircem ben. Eğer sağlıklı şekilde hayatımıza devam ediyorsak. Mümkünse 3 ayı geçirmicem. Yozgatta bi adam buldum kasım anneleri paylaşmıştı necip fazıl aras diye aile yanında sünnet yapıyor. Ankara’ya yakın. Eğer ankara’da böyle bir doktor bulamazsam yozgata gidicem. Kafaya koydum. Abimin oğlu 3’e gidiyor hala sünneti yok. Hiç ertelemicem.

Gümüş kapak ben hiç kullanmadım. Bence masraf etme ya yara durumu olursa alırsın. Göğüs pedi de ben hiç kullanamadım. Naylon naylon gibi rahatsız edici bir şey. Müslin mendil koyuyordum akınca

Ben de sünnet yapan bir arkadaşla görüştüm. 40ı çıkınca yapalım dedi. Hrrkes nasıl halledecek merak ettim.

Gümüş kapak ben hiç kullanmadım. Bence masraf etme ya yara durumu olursa alırsın. Göğüs pedi de ben hiç kullanamadım. Naylon naylon gibi rahatsız edici bir şey. Müslin mendil koyuyordum akınca
Aaa aslında güzel fikir. Birsürü ağız mendili var bebemin kargolar ücretsiz olsun diye aldığım onlardan koyarım. Zaten doktor diyor yaraya en iyi gelen şey cıbıl gezmek

Aaa aslında güzel fikir. Birsürü ağız mendili var bebemin kargolar ücretsiz olsun diye aldığım onlardan koyarım. Zaten doktor diyor yaraya en iyi gelen şey cıbıl gezmek
Evet havalandırmak lazım cidden. O pedler benim hiç hoşuma gitmiyor o yüzden.
Bir de emzirme pozisyonu filan önemli. Eğilmemek bebeğe doğru mesela. Bebek memeyi çekiştirmeyecek. Memeyi ağzına aldıktan sonra dudakları içe doğru değil mesela dışarı doğru çıkık olacak. İçe doğru olursa düzeltmek gerekecek. Bebeğin kafası meme ucuna dik olacak vs vs.

Biz de aşırı sıcaktan müzdaribiz merkezi sistem evimiz, çok aşırı sıcak oluyor. Petekleri kısmamıza da izin verilmiyor kışın evde terliyoruz hiç kışlık giyemedim evin içinde evlendim evleneli. Bebişin burnu kurayacak diye korkuyorum buhar makinesi araştırıyorum hatta uygun fiyatlı bulabilirsem alıcam Kış bebeği olacak inşallah ama kışlık bir şey almaya korkuyorum çocuğa giydiremeden büyüyecek diye

Buhar makinası kesinlikle al canım lazım olacak sana. Arka odalardan cam açar hem havalandırır hemde evin ısısını düşürürsün canım

Kızlar peki sünnet olayı için ne düşünüyorsunuz?
Nasip olursa doğumdan 2ay sonra yaptıracağım arkadaş yaptirdi bir kaç kişiye de sordum aynı doktora yaptıran var onun için doktor da net insalalh sağlıcakla kucağımıza alalım dusunuyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…