Hadi masallah bebek nasıl kilosu filan zamanında doğar insalah güzel düşün güzel niyet etKizlar kontrolüm vardi. Nst de girdim. Sanci dogum sancisi degil dedi dakterim. Lokasit cikti bol bol o agri yapıyormuş. Tansiyon ilacımı 3 önüne cikardi 2 dozdan. Protein cikmadi bu hafta da doğumu atlattık. Haftaya Allah kerim
Bencede hiç gerek yok fazla kalinmayacak zaten en fazla orda yastıkla destek yapılabilirEmzirme yastığı koymayın kızlar orda fazladan yastık olacak bebeği üzerine koyarsınız. Yastık kılıfı alın evden daha iyi olur yada bir battaniyesini feda edin altına sermeyekolonya, ıslak mendil, kağıt havlu gibi şeyler koyun
O kadar battaniye dersem olacağı bu
Hadi masallah bebek nasıl kilosu filan zamanında doğar insalah güzel düşün güzel niyet et
Gozumde canlandiKafeinsiz yada çok kavrulmamış olursa öyle canım rafine ürün değil nescafe ler gibi. Toffee nut denemedim, geçen gingerbread bitmişti hadi dedim chestnut alayım ama kestaneyle alası yoktu tadının. Şekerini yarı yarıya azaltıyor um genelde ama gingerbread de hiç gerek yoktu mikemmel Di. Hayvan gibi venti içesim var şyan
Ay zaten hep öyle ortada geziyorsun. Yara olduğunda esnek atletimi veve altına indiriyordum onlar öyle balkondan sarkar gibi atletin üstünden aşağı özerkliğini ilan ede ede oturur gezerdim
32 sil kafandan hadi 36 37 38 diyelim insalalhTelefonlar aklından geçeni bile onune çıkarıyor. Sen o kadar dedin tabiki onen gelecekti
Benim bebegim hep 1 hafta geriden geliyordu kuzum. Daha yeni haftasını yakaladı. Uyumlu gidiyor cok sukur artik. Cok üzülmüştüm bu hafta ac gezdim diye ama cok sukur geri cikmadi gelişimi.
En başından beri hedefim 32 36 sonra 38 bakalim nasil olacak
Yenidoğan ve erken bebeklik dönemi sünnetinin zararlarını da bi araştırın bence karar vermeden önceHemen kestircem ben. Eğer sağlıklı şekilde hayatımıza devam ediyorsak. Mümkünse 3 ayı geçirmicem. Yozgatta bi adam buldum kasım anneleri paylaşmıştı necip fazıl aras diye aile yanında sünnet yapıyor. Ankara’ya yakın. Eğer ankara’da böyle bir doktor bulamazsam yozgata gidicem. Kafaya koydum. Abimin oğlu 3’e gidiyor hala sünneti yok. Hiç ertelemicem.
Ne gibi zararları varmış canım? Ben nette biraz araştırma yaptım da genelde erken olması öneriliyor. 1-5.5 yaş arası önerilmiyormuş. Küçük bebeklerde eğer peniste bir sıkıntı varsa da beklenmesi öneriliyor. Onun dışında bir sakıncası olmadığı yazıyor hep.Yenidoğan ve erken bebeklik dönemi sünnetinin zararlarını da bi araştırın bence karar vermeden önce
Her iki görüşten de okuyorum. Ama büyüyünce yapılması bana daha travmatik geliyor. Doktor seçimi burda önemli bence. Bilmiyorum ya anne baba olmak ne kadar zor birisinin sorumluluğu hep sende karar alıp vermek zorunda kalıyorsun sürekli.Yenidoğan ve erken bebeklik dönemi sünnetinin zararlarını da bi araştırın bence karar vermeden önce
Katılıyorum. Küçük bi alanda çalışırken mi hata daha olasıdır bide daha geniş alanda mı.. Yenidoğan sünneti yaptırıp 7 yaşını düzeltme için bekleyen 2 arkadaşım var. He biz 7 yaşında yaptırdık ne oldu derseniz o da pişmanlıktır çok zor iyileşti mikrop kaptı doku nekroze oldu dedik artık öyle iltihaplı kabuklar.. Dedim Allahım bidaha bana erkek çocuk verme verirsen de sünnet falan yaptırmam. Adı üstünde sünnet sanki bütün farzları yerine getirdik de.. İslamı şartı gibi görülüyor bence tamamen yahudi lobisinin baskıları (durunnn taşlamayın, çok çektim çok üzüldüm çok araştırdım sahih hadislerde falan.. Ama iş işten geçmişti)Yenidoğan ve erken bebeklik dönemi sünnetinin zararlarını da bi araştırın bence karar vermeden önce
Ayy çok hoşuma gittiKızlar şunlar da çok hoşmuş. Böyle güzel bir şekerliğe, draje filan karışık değişik çikolatalar koyarım diye düşündüm gelenlere. Bir de güzel bir su şişesine lohusa şerbeti. Salon masasının üzerinde dururlar.
Devlet hastanesinde böyle şeyler koyulabiliyor mu bilen var mı ben devlet hastanesinde olcam inşallahAyy çok hoşuma gitti
Olur canım neden olmasınDevlet hastanesinde böyle şeyler koyulabiliyor mu bilen var mı ben devlet hastanesinde olcam inşallah
Ben şu hariç ne yesem içsem boğazıma acı bi su olarak geri geliyor, rennie bile artık fayda etmiyor affedersin sürekli geğirme geliyorKızlar selam , uzun zamandan sonra bir bakayım dedim herkes iyi çok şükür. Ben de iyim, hazırlıklar baya bitmiş sanırım. Kilo almaya çalışıyorum. Bu arada mide yanması fena. Ağzımdan ejderha gibi alev çıkacak diye korkuyorum.
Bebeğimin kilosu 5-6 gün arkadan geliyormuş. Halen benim gibi kilo zor alan midesi kötü olan var mı? R Renklirenkli sonradan toparlar merak etme dedi allah razı olsun içim buraya gelip okuyunca daha rahatlıyor ama işte akşam yatıyorum bu kafamda sabah kalkıyorum halen aynıyım.
Aynen ne yesem içsem ben de öyleyim sanki yediklerim alevlerin içine giriyor geri olarak kor kor geğirtiyle içimden çıkıyor gibi. Allahım bu çektiklerimizi aratacak zorluk yaşatmasın bize.Ben şu hariç ne yesem içsem boğazıma acı bi su olarak geri geliyor, rennie bile artık fayda etmiyor affedersin sürekli geğirme geliyorBebişim iyi olsun da son 2 ay diye avunuyorum
Amin canım az kaldı biraz daha sabırAynen ne yesem içsem ben de öyleyim sanki yediklerim alevlerin içine giriyor geri olarak kor kor geğirtiyle içimden çıkıyor gibi. Allahım bu çektiklerimizi aratacak zorluk yaşatmasın bize.
Oğlum yeğenlerim kuzen çocukları büyük yaşta genel anestezi ile çocuk ürolıjisi çocuk cerrahisi tarafından oldu Sorun olmadı Bir arkadaşımın oğlu bebekken lokalle oldu deri kısa kalmış dikişler açıldı çok geç iyileşti ve geri dönüşü de yokKatılıyorum. Küçük bi alanda çalışırken mi hata daha olasıdır bide daha geniş alanda mı.. Yenidoğan sünneti yaptırıp 7 yaşını düzeltme için bekleyen 2 arkadaşım var. He biz 7 yaşında yaptırdık ne oldu derseniz o da pişmanlıktır çok zor iyileşti mikrop kaptı doku nekroze oldu dedik artık öyle iltihaplı kabuklar.. Dedim Allahım bidaha bana erkek çocuk verme verirsen de sünnet falan yaptırmam. Adı üstünde sünnet sanki bütün farzları yerine getirdik de.. İslamı şartı gibi görülüyor bence tamamen yahudi lobisinin baskıları (durunnn taşlamayın, çok çektim çok üzüldüm çok araştırdım sahih hadislerde falan.. Ama iş işten geçmişti)
Bende genelde acken oluyoAmin canım az kaldı biraz daha sabırmide yanması çok kötü birşey genelde mide boş olunca da oluyor henüz iyi gelen birşey bulamadım şurup dışında
Oğlum 1.5 yaşında oldu canım pipisi kapalıymış çocuk cerrahı yaptı sünneti. İlk gün çişini yaparken ağlar gibi oldu o kadar çok çabuk iyileşti bezliydi de. Sorun yaşamadım. Yeni doğan sünnetini istemezdim ama minnacık bir pipi neresini kesecekKatılıyorum. Küçük bi alanda çalışırken mi hata daha olasıdır bide daha geniş alanda mı.. Yenidoğan sünneti yaptırıp 7 yaşını düzeltme için bekleyen 2 arkadaşım var. He biz 7 yaşında yaptırdık ne oldu derseniz o da pişmanlıktır çok zor iyileşti mikrop kaptı doku nekroze oldu dedik artık öyle iltihaplı kabuklar.. Dedim Allahım bidaha bana erkek çocuk verme verirsen de sünnet falan yaptırmam. Adı üstünde sünnet sanki bütün farzları yerine getirdik de.. İslamı şartı gibi görülüyor bence tamamen yahudi lobisinin baskıları (durunnn taşlamayın, çok çektim çok üzüldüm çok araştırdım sahih hadislerde falan.. Ama iş işten geçmişti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?