2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Valla zayıf olmanda çok güzel bence sonuçta bebeğin sağlıksal problemi yok çok şükür sende iyisin kilo çok iyi birşey değil ki şuan bebek kaç kilo?

Ben de lierac ve bioil sürüyorum hiç bana mısın demiyor. Saldım artık ya işe başlayınca güzellik merkezine abone olacağım galiba
Canım ben ara ara bebek yağı sürüyorum birde boom diye bir ürün ver trendyolda ondan kullanıyorum ama hergün sürmüyorum henüz çatlamadım kızımda da çatlamamıştı fakat ilerleyen haftalarda başlayadabilir.

Sürmediğim bir şey yok benim genetik sanırım. Bir de benim karnım harbi mimozanın da dediği gibi tır lastiği Ne sürsem fayda etmiyor.

yaa kıyamam herkesin var demekki derdi. Ben hiç çatlak kremi kullanmadım. Aldım duruyor valla boşuna.. keşke bunun ortalama normal bir boyutu olsaydı çünkü herşey zaten endişe yaratıyor bu da tüğ dikiyor yani ya. Sen tır lastiği diyosun kendine ben de kavun yutmuş baston gibiyim neyse sağlıklı doğsunlarda kurban olurum onları veren allaha.

Valla ben de bildiğin yaniyorum okulda tişörtle geziyorum diye bi dünya laf yiyorum erkeklere siz de hamile kalınca anlarsiniz benindiuorum ama yanıyorummmmm valla

Göster valla severizzzz

Amin canım inşallah sağ salim gelsinler inşallah gerisi sorun değil. Maşallah valla nazar değmesin zayıf karnı top gibi hamile görünce özeniyorum maşallah çekiyorum içimden

Amin canım inşallah sağ salim gelsinler inşallah gerisi sorun değil. Maşallah valla nazar değmesin zayıf karnı top gibi hamile görünce özeniyorum maşallah çekiyorum içimden
ben de hayatım boyunca hep kilo almaya çalıştığım için size özeniyorum. Kadın dediğin etli olur arkadaş…

ben de hayatım boyunca hep kilo almaya çalıştığım için size özeniyorum. Kadın dediğin etli olur arkadaş…
Bence emzirirken falan biraz toparlanırsın zaten memintolar sütlenecek kilolu gösterir. Ben tayt en son ilk evlendiğimde giydim mesela kalın bacaklı olmak iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…