Ben sunneti erken yaparim ama yaza da sunnet düğünü yaparim diyorumKızlar peki sünnet olayı için ne düşünüyorsunuz?
Yok o ben değilim, renkli ile queen. Benim bu ikinci yakiz yine mi pijama ,krallik kuracaksin herhalde
Yollara düştüm toffee nut latte içmek için kimdi bunu başımıza saranÇok tatlıymış pek benlik değil
ay ben çok seviyorum ama gecen gün içerken eşim dedi ki bu ne ya ne güzel kokuyor dedi bi tadına baktı sonra da diyor ki kokusu kendinden güzelmişAhsja ben demiştim de az şekerli söyleyin demeyi unutmuşum. İki gündür unutarak seni tongaya düşürüyoruz güneş
Ahahah gelinlik de giyBen sunneti erken yaparim ama yaza da sunnet düğünü yaparim diyorumesim ne kadar karsi ciksa da arnavut gelinleri gibi sacimi yapar oynqrim diziye deli ediyom adami
Kızz çok tatlı top gibiİFŞA GELDİ
Ben de ilk defa hamilelikte giyiyorum hamileye her şey caizdir şikşoyum hee var mı diceğiniz modunda girdim. Lipödem başlangıcı var bende 36 bedene de düşsem bacaklar hep kolonBence emzirirken falan biraz toparlanırsın zaten memintolar sütlenecek kilolu gösterir. Ben tayt en son ilk evlendiğimde giydim meselakalın bacaklı olmak iyi değil.
Kız son penti den aldım Allahım o nasıl güzel bişi. Lcw ler halt etmiş mükemmel yumuşaklık renk desen zaten şahane 240a mı ne aldım hemde.Yok o ben değilim, renkli ile queen. Benim bu ikinci ya
Ya hep böyle hamile olmak istemişimdir olmadı olmadıİFŞA GELDİ
160a aldım , 80 tl lik daha az yumuşak olabilir no problemKızz çok tatlı top gibibenimkinden de yukarıda senin.
Ben de ilk defa hamilelikte giyiyorum hamileye her şey caizdir şikşoyum hee var mı diceğiniz modunda girdim. Lipödem başlangıcı var bende 36 bedene de düşsem bacaklar hep kolon
Kız son penti den aldım Allahım o nasıl güzel bişi. Lcw ler halt etmiş mükemmel yumuşaklık renk desen zaten şahane 240a mı ne aldım hemde.
Ay fl diye bir şey söyledi hiç aklımda tutmadım bir dahakine tutayım olmazsaEvet benim de her gittiğimde farklı oda. Bana da hiç boy söylemedi bugüne kadarKiloyu da ilk defa bugün söyledi. Fl ölçüyor aslında ama hiç sormadım kaç diye de açıkcası. Ben de şehir hast gidiyorum.
31 yaş , 1.62 boy 85 kilo. 32. Hafta toplamda 4 kilo bile almadım. Karnım yeni belirdi. Normal normal normalBebek sağlıklı söasından tutta genetik testleri hepsini yaşımdan dolayı yaptırdık. Her şey normal şükür. Benim kilom 57 boyum 168 . Zayıfım biraz. Yiyorum hiç durmuyor boğazım. Ama işte kilo çok zor alıyorum. 30. Haftadayım karnım daha yeni belirgin. Normal mi bu yaw.
Öyle bir fanteziyi yüreğim zaten kaldırmaz, klasik seyler yeterli aksiyona gerek yok bence ama sonuçta elim kolum baglaninca otomatik aklima geliyor o sahne
Evet ya füze gibi benimKızz çok tatlı top gibibenimkinden de yukarıda senin.
Ben de ilk defa hamilelikte giyiyorum hamileye her şey caizdir şikşoyum hee var mı diceğiniz modunda girdim. Lipödem başlangıcı var bende 36 bedene de düşsem bacaklar hep kolon
Kız son penti den aldım Allahım o nasıl güzel bişi. Lcw ler halt etmiş mükemmel yumuşaklık renk desen zaten şahane 240a mı ne aldım hemde.
Allahım bal damlıyor ağzından öperim sarılırım sanaKilosu çok iyi ki 28. Haftaya göre canım en az 3 kilo doğar o bebiş gör bak
Heee hatlar karıştı o haldeYok o ben değilim, renkli ile queen. Benim bu ikinci ya
Valla ayip olmasa giyerim ha, düğünümde giydiğim gelinlik hic hisuma gitmemişti zaten icimde kalmıştıAhahah gelinlik de giy
Ben de hep 4 kg alan hamile olmak isterdim kızYa hep böyle hamile olmak istemişimdir olmadı olmadı
Onu aklında tut, onu bir şeylerle çarpıp filan zaten boyu buluyorlar.Ay fl diye bir şey söyledi hiç aklımda tutmadım bir dahakine tutayım olmazsa
Ya ben zaten şişkoyum vücut max seviyesindeBen de hep 4 kg alan hamile olmak isterdim kız
İyi ya maşallah ama teknik olarak hamilelikte kilo vermiş birisin şu anda yaniYa ben zaten şişkoyum vücut max seviyesindeo yüzden almadım. Gerçi hayatım boyunca gördüğüm en iştahsız dönemdeyim. Bi ara yemek görünce ağlıyordum.
Özelde gitsen sehirede gitsen. Bundan sonra doğru boy olcusu alınmıyor canım bebek belli uzunluğa gelince büklüm şeklinde pozisyon alıyor bense doktoruma en son kont sordum bana bundan sonra doğru tahmin edemeyiz sadece yaklaşık oran verebiliriz dedi bence çok tatilma kötü birsey yokturMerhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı devlet Hastanesi'ne gidiyorum doktoruma bebeğin boyunu sordum söylemiyoruz dedi sebebi nedir bilen var mı
Kizz güneş nasıl degisik karnın top gibi bir su tarafa ay bor bu tarafa hicde kilolu durmuyorsun masallahhİFŞA GELDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?