Bence bebişler her türlü ihtiyaclarini aliyorlardir kuzum takma kafana eskiden insanlar fakirlikten hiç beslenemiyormus topaç gibi çocuk doguruyorlarmis onlar depolardan alıyorlar her şeyiKuzum bende sifir tuzla imtihan oluyorum. Ve hicbirseyin tadi yok. Sekerli seyleri zaten sevmem. İmtihan resmen. Doyacak kadar yiyorum. Ve bence beslenmem cok kotu
İlk doğumumu 36 da yaptım canım. Bunda da kısmet 38 e kadar durursa şubatın ilk haftası gibi olur bundan sonra zaman su gibi akıp gidecekBenden 6 hafta önde 2 arkadaşım vardı çok yakınız falan diyorduk 2si de doğum yaptılar38. haftada sezaryen oldular. Resmen doğurdular ya ben kaldım beni bir korku sardı bu sona hiç hazır değilim kizlar napicamm 6 hafta dediğin nedir ki ay beni sakinleştirin nolur
işte benim derdim de su gibi akıp gitmesiİlk doğumumu 36 da yaptım canım. Bunda da kısmet 38 e kadar durursa şubatın ilk haftası gibi olur bundan sonra zaman su gibi akıp gidecek
Tamam canım çok teşekkür ederim 2 hafta sonra kontrolüm var gidince tekrar yazarımOnu aklında tut, onu bir şeylerle çarpıp filan zaten boyu buluyorlar.
Önemli olan kilosu suyu vs zaten ama insan merak ediyor inşallah kötü bir şey olmadan sağ salim kucağımıza alırızÖzelde gitsen sehirede gitsen. Bundan sonra doğru boy olcusu alınmıyor canım bebek belli uzunluğa gelince büklüm şeklinde pozisyon alıyor bense doktoruma en son kont sordum bana bundan sonra doğru tahmin edemeyiz sadece yaklaşık oran verebiliriz dedi bence çok tatilma kötü birsey yoktur
Aynı boy ve kilodayızBebek sağlıklı söasından tutta genetik testleri hepsini yaşımdan dolayı yaptırdık. Her şey normal şükür. Benim kilom 57 boyum 168 . Zayıfım biraz. Yiyorum hiç durmuyor boğazım. Ama işte kilo çok zor alıyorum. 30. Haftadayım karnım daha yeni belirgin. Normal mi bu yaw.
Ay dur öyle demeeee, ben senden daha endişeliyim nasıl çıkıcak bu çocukBenden 6 hafta önde 2 arkadaşım vardı çok yakınız falan diyorduk 2si de doğum yaptılar38. haftada sezaryen oldular. Resmen doğurdular ya ben kaldım beni bir korku sardı bu sona hiç hazır değilim kizlar napicamm 6 hafta dediğin nedir ki ay beni sakinleştirin nolur
O zaman bizde senle sarılalımAynı boy ve kilodayız
bilmiyorummmm ağlamak istiyorummmmAy dur öyle demeeee, ben senden daha endişeliyim nasıl çıkıcak bu çocuk
Sarılalım canım Bebişler de aynı zamanda gelecek gibi acele etmezlerseO zaman bizde senle sarılalım
Ay teşekkür ederim valla moral ekibi gibisinizKizz güneş nasıl degisik karnın top gibi bir su tarafa ay bor bu tarafa hicde kilolu durmuyorsun masallahh
Ahaha aynen canım erkek ama kızlarda da bu şekildiErkek mi top var sanki içerde
Yaa çok tatlı çocuk sesine alışkın olacak deseneMerhaba kızlar
Bugün 31+5 oluyorum artık 32 de çalışabilir alacağım
Geçen hafta rapor aldım suniziten öldüm hala geçmedi bir hafta oldu neyse işe başladım pazartesi bende çalışabilir alacağım inş zorlanmam artık ne olursa 21 ocakta 37 olacağım nasipse artık o zamana kadar ya sabır
Ben anaokulu öğretmeniyim
Benim öğrniclei. Sesini duyunca karnımda bir hareketleniyor görmeniz lazım . Baya da belli yani ya Rabbim ne kadar güzel bir duygu ya sese karşı aşırı tepkili hamd olsun
Geçen . Gün resmen elini çıkardı o kadar yani
Sağlıkla alalım inş kucağımıza
Bugün biraz fazla koşturdum galiba belim ağrıdıbirde yerli malı haftası etkinlikleri vardı veliler ikram getirmişti biraz yedim Allahım öldüm akşam tansiyonum çıktı bi fena oldum limonlu su içim şükür iyiyim şimdi. Sizde dikkat edin kendinize
Bu arada ben YouTube fan hanile iken dinlenilmesi gereken surelerden açıyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim bebeğin duyması da çok faydalı doğunca da aynı açınca uykuya dalmaları kolay oluyor
Haydin benden bu kadar
Üçüncü bebeğim ama hazır olmak diye bir şey yok. Bazı şeyler içgüdüsel halloluyor emin olabilirsin. Anne olmak içimizdeki bir güçbilmiyorummmm ağlamak istiyorummmm
Doktorum günde 10 defaya kadar normal dedi banaKızlar merhaba herkese iyi akşamlar.
Öncelikle tecrübeli annelere sorum. Benim arada bir karnım sertlesiyor. Bebek sanki bir yerde toplanıp sivriliyor. Sonra geçiyor. Bu günde iki üç defa oluyor. Doktoruma sordum hiçbir sorun yok dedi. İnternette de baktım 20. Haftadan sonra doğuma hazırlık için rahim kasilmalari yavaş yavas başlar diyor. Bugün bir akrabamız bir arkadasinin da bunu yaşadığını normal olmadığını doktorun ilaç verip yat dedigini söyledi. Benim de kafama takıldı ister istemez. Siz yaşıyor musunuz bunu ya da önceden yaşayan oldu mu? Bu arada ben 23. Haftadayim.
Iyi aksamlar muayene bulgularınıza bakarak mi normal dedi acaba? Rahim ağzı uzunluğunuzu ölçüyor mu? Bazi doktorlar onemsemiyor illa sormak lazim. Yalanci kasilmalar olabilir evet ama tedbiri elden birakmamak gerekiyor. 20.,hafta itibariyle rahim agzi acilmasi tehlikesi olabilir. Benimde 21.haftamda cok sıklasmisti hem kasilma sertlesme toplanma hem de sanci. Genc bir perinatolog göremedi. Profesore gittim rahim ağzımda acilma varmış. Bende o haftamdan beri yatiyorum 31'im su an. Bence tek doktorla kalmayin her sey yolunda da olabilir ama neden içinizi rahatlatmayasaniz. Gerci sizin cok azmış benim gunde otuzu geçtiği oluyor kasilmalar.Kızlar merhaba herkese iyi akşamlar.
Öncelikle tecrübeli annelere sorum. Benim arada bir karnım sertlesiyor. Bebek sanki bir yerde toplanıp sivriliyor. Sonra geçiyor. Bu günde iki üç defa oluyor. Doktoruma sordum hiçbir sorun yok dedi. İnternette de baktım 20. Haftadan sonra doğuma hazırlık için rahim kasilmalari yavaş yavas başlar diyor. Bugün bir akrabamız bir arkadasinin da bunu yaşadığını normal olmadığını doktorun ilaç verip yat dedigini söyledi. Benim de kafama takıldı ister istemez. Siz yaşıyor musunuz bunu ya da önceden yaşayan oldu mu? Bu arada ben 23. Haftadayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?