- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Kakao yagi al canim.aktardan. Bana da bio oil ve lierac a rağmen kasinti ve catlak cabuk oluşuyordu. Kakao yagi kasinmayi azalttı.Ben de lierac ve bioil sürüyorum hiç bana mısın demiyor. Saldım artık ya işe başlayınca güzellik merkezine abone olacağım galiba
Aaa hadi ya Hind cevizi yağı sürüyorum da onu da deneyeyim. Çok da güzel kokar o şimdiKakao yagi al canim.aktardan. Bana da bio oil ve lierac a rağmen kasinti ve catlak cabuk oluşuyordu. Kakao yagi kasinmayi azalttı.
Şehir hastanesine gittim bende bugün rapor alabilmek için, normalde özele gidiyorum. Şöyle söyleyeyim şehir hastanesinin makineleri kara kalem, özelinki yağlı boya tablosu
Boyu da tutturamıyorlar zaten. 15. Haftadayken gitmiştim en son crl ölçümü 10 gün önceyle aynıydı gelişim geriliği felan demişlerdi. Kabus gibiydi allahım
Ben bu gruptan değilim aslında. 23 haftaligim ben. Bir hafta önce gittim doktora vajinal muayene ile baktı. Rahim ağzında bir problem yok dedi. Özele gidiyorum aslında ama devletten de randevu aldım bundan sonra iki doktora devam etmeyi düşünüyorum.Iyi aksamlar muayene bulgularınıza bakarak mi normal dedi acaba? Rahim ağzı uzunluğunuzu ölçüyor mu? Bazi doktorlar onemsemiyor illa sormak lazim. Yalanci kasilmalar olabilir evet ama tedbiri elden birakmamak gerekiyor. 20.,hafta itibariyle rahim agzi acilmasi tehlikesi olabilir. Benimde 21.haftamda cok sıklasmisti hem kasilma sertlesme toplanma hem de sanci. Genc bir perinatolog göremedi. Profesore gittim rahim ağzımda acilma varmış. Bende o haftamdan beri yatiyorum 31'im su an. Bence tek doktorla kalmayin her sey yolunda da olabilir ama neden içinizi rahatlatmayasaniz. Gerci sizin cok azmış benim gunde otuzu geçtiği oluyor kasilmalar.
Yüzükoyun derken baş geliş miBen bu gruptan değilim aslında. 23 haftaligim ben. Bir hafta önce gittim doktora vajinal muayene ile baktı. Rahim ağzında bir problem yok dedi. Özele gidiyorum aslında ama devletten de randevu aldım bundan sonra iki doktora devam etmeyi düşünüyorum.
Sizin 21. haftada ne kadar sıklıktaydı? Ben bugün akrabamız bunu demese pek takmiyordum. Hareketleri de az benimkinin. Doktor bebeğin yüzükoyun durduğunu bu yüzden az hissettigimi söyledi. Gerçekten ultrasonda kıpırdiyordu görüyordum ama hissetmiyorum. Valla ne bileyim hamilelik çok stresli bir şeymiş. Bir stresim bitiyor diğeri başlıyor.
Merhaba benimde 20li haftalarda başladı kasılmalarım. Rahim ağzı uzun olduğu için dr önemli değil dedi. Sık ve düzenli olmadığı sürece her muayenede rahim ağzını kontrol ettirebilirsinşz sizde. Bir de bana günde bir soda önermişti sonrasında da magnezyuma başladım. Kabızlık ve gazda kasılma yapıyorBen bu gruptan değilim aslında. 23 haftaligim ben. Bir hafta önce gittim doktora vajinal muayene ile baktı. Rahim ağzında bir problem yok dedi. Özele gidiyorum aslında ama devletten de randevu aldım bundan sonra iki doktora devam etmeyi düşünüyorum.
Sizin 21. haftada ne kadar sıklıktaydı? Ben bugün akrabamız bunu demese pek takmiyordum. Hareketleri de az benimkinin. Doktor bebeğin yüzükoyun durduğunu bu yüzden az hissettigimi söyledi. Gerçekten ultrasonda kıpırdiyordu görüyordum ama hissetmiyorum. Valla ne bileyim hamilelik çok stresli bir şeymiş. Bir stresim bitiyor diğeri başlıyor.
Benimde arkadaşımla aramda 7 hafta var bu gece doğumda 40ı bitti. Normal doğurucak inşallah şu an hastanede benide uyku tutmuyor tabii rabbim herkesi sağlıkla kolaylıkla kavuştursunBenden 6 hafta önde 2 arkadaşım vardı çok yakınız falan diyorduk 2si de doğum yaptılar38. haftada sezaryen oldular. Resmen doğurdular ya ben kaldım beni bir korku sardı bu sona hiç hazır değilim kizlar napicamm 6 hafta dediğin nedir ki ay beni sakinleştirin nolur
Kolay bir doğum olsun bir acazda kurtarsın hayırlısıylaBenimde arkadaşımla aramda 7 hafta var bu gece doğumda 40ı bitti. Normal doğurucak inşallah şu an hastanede benide uyku tutmuyor tabii rabbim herkesi sağlıkla kolaylıkla kavuştursunbu yazıyı okuyan varsada şu an dua ederse sevinirim arkadaşıma
Günaydın, ne yapmış arkadaşın acaba inşallah sağlıkla almıştır bebeğini kucağınaBenimde arkadaşımla aramda 7 hafta var bu gece doğumda 40ı bitti. Normal doğurucak inşallah şu an hastanede benide uyku tutmuyor tabii rabbim herkesi sağlıkla kolaylıkla kavuştursunbu yazıyı okuyan varsada şu an dua ederse sevinirim arkadaşıma
Doğdu cnm normal oldu dün başlamıştı sancıları sabaha kadar sürdü ama doğumhaneye girince 20dk sürdü sürmedi yani haber geldi çok şükürGünaydın, ne yapmış arkadaşın acaba inşallah sağlıkla almıştır bebeğini kucağına
Hadi gözünüz aydınnnn, aminDoğdu cnm normal oldu dün başlamıştı sancıları sabaha kadar sürdü ama doğumhaneye girince 20dk sürdü sürmedi yani haber geldi çok şükürdarısı başımıza inşallah
Tam 32+0 da alıyoruz. 37ye kadar çalışırsak kalan 3 hafta genel izinli sayılıyor ne zaman doğursan da doğum sonrası 16 hafta izinli sayılıyorsun.Biz bu çalışabilir raporunu kac haftalikken ve kacinci haftaya kadar alacaz ya o kadar kafam.karisik ki.
31+0 ve 31+6 gunleri icinde mi
Yoksa 32+0 ve 32+6 günleri aralığında mi gidecez çalışabilir raporu almaya.
37+0 a kadar çalışabilir alsak bile 36 haftadan sonrasi aktarilmiyor mu. Benim 36 ve 37 haftalarim şubat tatiline denk geliyor tam. O yuzden calismayacam zaten ama yine de izin aktarılması açısından önemli
Güneş yazılıtaş ablam bugün menüde ne var67-14=53 diyelim biz ona
Acaba o ölçülmeden önce ne yaptın? Hareketli bir durum mu vardı? Ya da aşırı tuzlu bir şeyler mi yedin, kahve mi içtin?Günaydın kızlarkontrolden geldim nst ye girdim bugün sancım yok Haraketleri kalp atımı gayet iyi tansiyonum 13/9 çıktı ilk defa yüksek doktora dedim ben hiç bu kadar tansiyon görmedim hep ölçüyorum o da takipte kal dedi
Ahaha akşama kıymalı brokoli yemeği var, yanına yoğurtlu erişte çorbasıGüneş yazılıtaş ablam bugün menüde ne varakşama ne pişiriyoz?
Kuzum bir tane elma yedim gittim başka birşey yemedim bir bardak su içtim aşağı yukarı merdiven çıktım hastanede belki gerilmiş olabilirim elime buton verdiler nst de sancı hissedersen bas dedi hemşire hiç sancım olmadı sonraki geldi dedi bebek hiç haraket etmiyor mu dedim ediyor elindekine niye basmadın dedi anlattım bende hayır dedi sancı olunca değil bebek haraket ettikçe basacaktın ama önemli değil diye. Doktora da anlattım o da sorun değil gördüm haraketlerini gayet iyi tansiyonu takip et dediAcaba o ölçülmeden önce ne yaptın? Hareketli bir durum mu vardı? Ya da aşırı tuzlu bir şeyler mi yedin, kahve mi içtin?
İçine yeşil mercimek te koy çorbanın güzel oluyor bende yapayım akşamAhaha akşama kıymalı brokoli yemeği var, yanına yoğurtlu erişte çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?