2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ayagi suratinda olan 3. Bebemiz bu ya benim bas asagi ama ayak suratindaydi son kontrolde gece uyandim resmen minicik ayak parmaklarini hissettim kizlar ya nasil hareketlendi ben namazi beklerken pitir pitir elime degdi minik parmaklari ya kendimden gectim anlatamam kirmizipatiklikiz arkadasimin 34 te dondu dun senin de doner kizz

Kız inşallah benimki de yan yatıyor 27 haftadan beri gel keyfim gel modunda sıpa

Bende uyandım gece eşimin eli karnımdaydı kızını seviyordu. Meğer hiç durmamış çok tekmeler atmış kıyamamış oda sevmiş şuan bile kıpır kıpır şükürler olsun nasip eden rabbime sağ salim gelsin tüm evlatlarımız

Kız inşallah benimki de yan yatıyor 27 haftadan beri gel keyfim gel modunda sıpa
Döner canım doktora sordum bayadır yan duruyor diye yavaş yavaş döner dedi kafaları ağır geliyormuş zamanla baş aşağı dönüyorlarmış. Makat geliş olanlarda totoları ağır demekki yerim onları

Kizim bana cekmemis demek ki uzuldum simdi bana cekseydi totosu agir gelirdi

Hahhaha ay çok sabırsızlanıyorum siz tecrübeli anneler daha iyi bilirsiniz tabii o ilk anları arkadaşımla görüştüm şimdi ay o minicik bebek nasıl güzel emzirmek tentene temas nasıl güzel duygular allahın mucizesi

canim 32+0 da alirsin, 37+6 kadar çalışırsın . 38 dolunca mecburi izne ayriliyorsun. 37. Haftayı doldurup ayrilacaksin.kalan izinler doğum sonrasina aktariliyor.izne ayrildigin tarihten itibaren 16 hafta.

Rabbim nasip etsin sağ salim doğsunlar canım çok güzel bir duygu. Oğlum doğdu her yerini tek tek inceledim parmaklarını ayaklarını ellerini poposunu bu benden mi çıktı içimde mi büyüdü diyorsun çok mucizevi birşey

E bana 36+6 ya kadar rapor verdiler yani tam 37
Simdi hesapladim bana da öyle vermisler ya ama müdür yardimcim 37 dolunca ayrilirsin demisti zaten iki hafta somestrden gidiyor bos yere ,ikinci dönem mecburi heyet raporu ile donemi kapatacagim

Kızlar bişey merak ediyorum bu Yenidoğan çekimi yapılıyor yaa ordaki kıyafetleri onlar mı veriyor yoksa çektiren mi veriyor çok merak ettim kendimi iyi hissedersem yaptırmak istiyorum ama hiç fiyat ve fikir almadım

Günaydın genel izin ne oluyor ki ben izne çıktığımız günden itibaren ücretli 16 haftalık dürenin başladığını biliyorum
Canım toplam 16 hafta iznimi var. İlk doğumum 30da olunca doğumdan sonraya 16 haftam kalmıştı mesela. Şimdi 32+0da çalışabilir alırsan max 37+0a kadar çalışırsın, 37+0dan sonra 16 haftan var ister 38de doğur ister 42 de.
Günaydın kızlar benim idrarda protein 227 çıktı aptt parathormon kortizol falan değişik sizde çıkan varmı çok korktum
Canım tansiyonun yüksek miydi senin? Benim 0 çıkıyor protein hep idrarda. Preeklampsi de protein kaçağı oluyo stresli bir durum falan var mıydı? Belki 24 saatlik idrar toplamanın isterler. Doktorunla irtibata geçebildin mi, bize de yaz lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…