2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merdiven inip çıkmaktan olabilir ya aynen, bana tansiyon ölçmeden önce biraz otur dinlen diyorlar hep. Dinlendikten sonra ölçüyorlar. Yine de sen takipte ol.

Nst için de hemşirenin hatası. Sancı olursa ne ya Bebek hareket edince basılıyor ona, söylemesi lazımdı. Sancıyı cihaz zaten kendi ölçüyor.

Kızıma bakın teyzeleri 1650 gr 40 cm olmuş minnak kuzum. Kafasında ayakları var iki büklüm karnımda hala yan yatıyor ama doktor dedi dönerler çünkü kafası vücuduna göre ağır gelecek Yer çekimi etkisiyle dönmeye hazır şuan diye

Eklentiler

• 20221215_101127.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 46
Oğlumda da hissettikçe bas diyorlardı dedim her halde sistem değişti

Günaydın genel izin ne oluyor ki ben izne çıktığımız günden itibaren ücretli 16 haftalık dürenin başladığını biliyorum

Maşallah kızçene ben 33 oldum hala dönmedi bekliyorum bakalım keyfi ne zmn gelecek

37 zorunlu yani. Ben çalışacağım diyemiyorsun. Zorunlu izne ayırıyorlar seni.
Evet öyle biliyorum 37ye kadar çalışabilir alıyorsun sonra 16 haftalık iznin başlıyor. Doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta izin eğer 32de ayrılmazsan 37ye kadar rapor sonrasında 16 haftalık izin

Kızlar 37de ayrılırsanız doğum sonrasına 5 hafta atarsınız. 36da ayrılırsanız 4 hafta. Öyle hesap edin. Doğum sonrası zaten 8 cepte. 32de ayrılırsanız doğum sonrasına izin atamazsınız. Bir de aktif çalışma olayı var yani ben çalışabilir raporu alayım da ama sonra hastalık raporu alır o izni kullanırım olmuyor.

Masalalh sana sağlıcakla gel insalalhh

Günaydın kızlar benim idrarda protein 227 çıktı aptt parathormon kortizol falan değişik sizde çıkan varmı çok korktum

Günaydın kızlar benim idrarda protein 227 çıktı aptt parathormon kortizol falan değişik sizde çıkan varmı çok korktum
Hiç bi fikrim yok google a yazdım böyle diyor. Tecrübeli arkadaşlar youmlar şimdi stres yapma cnm tansiyonu etkiliyor

Eklentiler

• 4CB558F8-4967-455D-A986-A4AC4764895A.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…