- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ben küçük boy valiz + el çantası alırım canım.Kizlar hastane cantasi standart 3 lu valizlerin en kucugune olur mu sizce yoksa orta boya mi koysam emin olamadim
Çok güzel maşallahhhhEki Görüntüle 3178206
Bizimki bu canım, seninki nasıl ki merak ettim
Eşim de avatara gidelim diyor. Oğlumda Brad Pitt furry e gitmiştik tanklı savaşı 1 haftaya dopurmuştym, tırsıyorum oyüzden yüksek seste çocuğun aklını alıyım diyeKızlar kızlar sinemaya gitsem bişey olur mu
İlkinde de onunla gittim, bunda da onu hazırlayacağım. Bence sığılıyor ona. Ekstra bişi çıkarsa yeme içme bişiler alırsam da sırt çantası olur bide. Puset falan da olacak çünkü el kol dolu zor olurKizlar hastane cantasi standart 3 lu valizlerin en kucugune olur mu sizce yoksa orta boya mi koysam emin olamadim
Akşama hazırlamayı düşünüyorum ; en küçük kabin boya. Tekine mi sığar ; ayrı ayrı mı koyarım bakacam artık.Kizlar hastane cantasi standart 3 lu valizlerin en kucugune olur mu sizce yoksa orta boya mi koysam emin olamadim
Avatarı çok merak ediyorum güzeldi ilkiEşim de avatara gidelim diyor. Oğlumda Brad Pitt furry e gitmiştik tanklı savaşı 1 haftaya dopurmuştym, tırsıyorum oyüzden yüksek seste çocuğun aklını alıyım diye
İlkinde de onunla gittim, bunda da onu hazırlayacağım. Bence sığılıyor ona. Ekstra bişi çıkarsa yeme içme bişiler alırsam da sırt çantası olur bide. Puset falan da olacak çünkü el kol dolu zor olur
Hic sorma bende de var ayni uyku hali sabahlari zorla uyaniyorum.sanki gebeligin ilk 3 ayina donmus gibiyim uyku konusundaBugün temizlik varrrrrdaha önce gelen abla geldi ; hasta bakıyor normalde ama kırmadı yerine birini koymuş. Her yeri camları, fayanasları, kapıları , banyoyu harika temizledi. Koltuk, sandalye, yatağı sildi. Ütüye geccek birazdan. Bende yeni aldığım biberonları , emzirme aletini yıkayıp, sterilize ettim. Çantasını hazırladım banyosu; alt değiştirmesi için lazım olan şeyleri ayarladım işte. Akşama da valizleri hazırlamayı düşünüyorum. Pazartesi de halılarım gelcek. Rahat bi nefes alabilicem sonunda gibi ama su an bile kafam hafifledi sanki. Kendimi ruhsal olarak iyi hissediyorum. Bi bebek çikolatası siparişim kaldı. Cumaya da randevum var bakalım.
Ama son günlerde üstüme bir mutluluk hormonu da gelmedi diilşöyle okumuştum bi yerde, doğuma az kala, anneye mutluluk hormonu veriliyormuş ki doğumunu rahat yapsın, gevşesin diye. Belki ondandır bilemiyorum. Ama iyi geldi sonuç olarak sadece fazla uykum gelip, sanki progestanı ağızdan almışım gibi bi hal de geldi ekstra. Dinlenmeye alıyor beynim kendini sürekli anlamlandıramıyorum şimdilik
Herkese güzel temiz hafta sonları olsun
Nasıl rahatlamışsındır canım çok sevindim benimde siparişlerim geldi bir gündeBugün temizlik varrrrrdaha önce gelen abla geldi ; hasta bakıyor normalde ama kırmadı yerine birini koymuş. Her yeri camları, fayanasları, kapıları , banyoyu harika temizledi. Koltuk, sandalye, yatağı sildi. Ütüye geccek birazdan. Bende yeni aldığım biberonları , emzirme aletini yıkayıp, sterilize ettim. Çantasını hazırladım banyosu; alt değiştirmesi için lazım olan şeyleri ayarladım işte. Akşama da valizleri hazırlamayı düşünüyorum. Pazartesi de halılarım gelcek. Rahat bi nefes alabilicem sonunda gibi ama su an bile kafam hafifledi sanki. Kendimi ruhsal olarak iyi hissediyorum. Bi bebek çikolatası siparişim kaldı. Cumaya da randevum var bakalım.
Ama son günlerde üstüme bir mutluluk hormonu da gelmedi diilşöyle okumuştum bi yerde, doğuma az kala, anneye mutluluk hormonu veriliyormuş ki doğumunu rahat yapsın, gevşesin diye. Belki ondandır bilemiyorum. Ama iyi geldi sonuç olarak sadece fazla uykum gelip, sanki progestanı ağızdan almışım gibi bi hal de geldi ekstra. Dinlenmeye alıyor beynim kendini sürekli anlamlandıramıyorum şimdilik
Ohh ferahlık geldi bana bile okurkenBugün temizlik varrrrrdaha önce gelen abla geldi ; hasta bakıyor normalde ama kırmadı yerine birini koymuş. Her yeri camları, fayanasları, kapıları , banyoyu harika temizledi. Koltuk, sandalye, yatağı sildi. Ütüye geccek birazdan. Bende yeni aldığım biberonları , emzirme aletini yıkayıp, sterilize ettim. Çantasını hazırladım banyosu; alt değiştirmesi için lazım olan şeyleri ayarladım işte. Akşama da valizleri hazırlamayı düşünüyorum. Pazartesi de halılarım gelcek. Rahat bi nefes alabilicem sonunda gibi ama su an bile kafam hafifledi sanki. Kendimi ruhsal olarak iyi hissediyorum. Bi bebek çikolatası siparişim kaldı. Cumaya da randevum var bakalım.
Kendimizi bi 2023e atalım da sonrası çok sıkıntı olmaz inşallah ya sıradan gelirler pıtır pıtırNasıl rahatlamışsındır canım çok sevindim benimde siparişlerim geldi bir gündeçantamı hazırlamadım sadece tıkama işleri bittide haftayada onu halledip doğumu beklicez artık ay kimler doğurcak acaba ocak girince yavaşça başlar doğumlar
Çok sevindimNasıl rahatlamışsındır canım çok sevindim benimde siparişlerim geldi bir gündeçantamı hazırlamadım sadece tıkama işleri bittide haftayada onu halledip doğumu beklicez artık ay kimler doğurcak acaba ocak girince yavaşça başlar doğumlar
Grubun pijamacısı , battaniyecisi derken bi de çorapçısı olarak sen türedin deseneOhh ferahlık geldi bana bile okurkenbana da bi enerji geldi böyle bütün evi toplayalım temizleyesim var, çıkıp dışarlara yürüyesim.. Bugün doğumgünüm buarada ben de geldim yolun yarısına bu akşam yapamayız oyüzden ama yarına eşyalarını yerleştiricez. Hastane çantası için de son sipariş ettiğim hastane çıkışı da gelsin onu da yıka ütüle yapıp öyle hazırlarım hafta içi. Yalnız bir çorabı var Allahım hepimize yeter, tüm şubat bebeklerinin ayağı kadar çorap sanki 3.dünya savaşı çıkacak ve sadece bebek çorabı olanlar kurtulacak gibi bir ruh haliyle almışım
Benimde kasilmalar çok fazla ve bizimde suyumuz biraz fazla cikti şeker takibi istedi sabah akşamKızlar bu arada kasılmaları sordum bu haftalarda artık artar dedi doktor saatte bir olur endişe etme dedi bide suyum fazla diye takip edecekmiş 9 cm ölçtü tek cepte ama benim düşüncem de bu ara çok abarttım abur cuburu keseceğim birazda dikkat edeceğim bakalım 32 haftada durum ne olacak dua edin inşallah kötü bişey çıkmaz
Daha önce Şeker yüklemesi yaptırmışmıydınız peki?Benimde kasilmalar çok fazla ve bizimde suyumuz biraz fazla cikti şeker takibi istedi sabah akşam
Evet yaptirmistim normal cikmistiDaha önce Şeker yüklemesi yaptırmışmıydınız peki?
Ölçümde kaç çıktı suyunuz hatırlıyor musunuz?Evet yaptirmistim normal cikmisti
Teşekkür ediyorum canısıGrubun pijamacısı , battaniyecisi derken bi de çorapçısı olarak sen türedin desenegüle güle giysin sıcacık olsun ayakları
İyi ki doğmuşsuniyi ki tanımışız da seni nice mutlu, sağlıklı yılların olsun ailenle
Evet 23cm olarak söyledi doktorum ben perinatoloji takipliyim başından beriÖlçümde kaç çıktı suyunuz hatırlıyor musunuz?
Benim tek cepte ölçtü 9 cm dedi üst sınır 8 yazıyor her yerde hafif artmış dedi internettede bir çok kötü yorum okudum açıkçası biraz korktum sağlıkla bı dünyaya gelseler insan başka bişey istemiyorEvet 23cm olarak söyledi doktorum ben perinatoloji takipliyim başından beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?