Kızlar oğluş hastane çıkışlarınızı paylaşabilirmisiniz yani ilk doğduğunda hastanede giyecek olan hastane çıkışını . Annem almış çok ta güzel ama yeşil pek eşim beğenmedi tam içe sinmedi zaten o gün iki hastane çıkışı götürürüz yeter heralde bir gece için
Ben de çok hevesliyim benim kız tutmamıştı çeşit çeşit aldım inşallah oğluş tutar ben bips aldım canım bunu birçok bebiş tutuyor dediler ama aventte almayı düşünüyorum .
Ben de biraz emzik tutsun da rahat edeyim istiyorum. Tommetipeein bu modelini de çok tutuyormuş bebekler. O yüzden aldım. Ama inşallah ileride ortodontik emziğe geçerken arıza çıkarmaz buna alışır da Ay çok pahalı ama ya bazı markalar. Eşim diyor wee neyine yetmiyor Bence şimdilik yeter, aldıklarımızı tutmazlarsa alırız sonra farklı modeller. Bu arada aventin o yassı modelinin aynısı ebebek marka emzik çok ucuz. Bence onu bi dene önce.
Kızlar oğluş hastane çıkışlarınızı paylaşabilirmisiniz yani ilk doğduğunda hastanede giyecek olan hastane çıkışını . Annem almış çok ta güzel ama yeşil pek eşim beğenmedi tam içe sinmedi zaten o gün iki hastane çıkışı götürürüz yeter heralde bir gece için
Ahh ahhh benimde kanayan yaram evde 4 5 çeşit emzik var ama kızım parmagini emerek uyuyor çok uzuluyorum nasıl bırakacak bilmiyorum bir eli ağzında bir eli saçında sürekli o sekilde uyuyorr inşallah en kısa sürede unutur oglanida hemen hastanede verecem emziği zorlayacam kızım biberonu da çok zor aldı 3 hafta uğraştım çok şükür almıştı çalışan insan için biberon emzik gerçekten çok önemli alistirin bence
Merhabalar bunu bende dert ediliyorum. Tuzsuz beslendigim için . Vitaminler de genelde iyot 150mg oluyor. Ama ekmekte tuzu çıkaramıyoruz. O olmasa bile bir cok meyve sebze sut yogurt balik yumurta bunlar iyot bakımından zengin gıdalar. Mutlaka tamamliyoruzdur eksik kalan 50 mg
Merhaba bu sabah doktoruma yazdım bu durumu sizi de bilgilendireyim dedim ocean mummynin içerisindeki iyot yeterli tuzsuz beslenmeye devam dedi doktorum yani 150 mg yetermiş rahatladım ben de
Merhaba kızlar, bebek alışverişine çıkmayı düşünüyorum haftaya . Kızçem için dış giyime neler alsam ki. Kat kat ince pamuklu giydirmek mi(üşür korkusu var), yoksa kışa uygun takımlar giydirmek mi daha doğru olur bilemiyorum
Ben ilk çocuğumda 2 küçük el valizi yapmıştım. Biri bebeğe, diğeri kendime. Bunda orta boy valize hazırlayabilirim. Tek parça daha mantıklı, taşıması kullanımı daha kolay
Merhaba bu sabah doktoruma yazdım bu durumu sizi de bilgilendireyim dedim ocean mummynin içerisindeki iyot yeterli tuzsuz beslenmeye devam dedi doktorum yani 150 mg yetermiş rahatladım ben de
Cok iyi canim. Tum tansiyon hastalari adına çok sevindim. Tesekkur ederim.
Zaten gereğinden coook fazla tuz tuketiyoruz toplum.olarak ve farkinda değiliz.
Simdi.tuzsuz alışınca normal yemekler bile asiri tuzlu geliyor
Cok iyi canim. Tum tansiyon hastalari adına çok sevindim. Tesekkur ederim.
Zaten gereğinden coook fazla tuz tuketiyoruz toplum.olarak ve farkinda değiliz.
Simdi.tuzsuz alışınca normal yemekler bile asiri tuzlu geliyor
Kesinlikle öyle. Damak tadım değişti benim de resmen . Yardımınız icin çok teşekkür ederim kolay ve güzel bir doğum diliyorum arkanızdan gelcem insallah