2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yani iki hafta önce gittiğimde 22cm normalmiş demekki doktorum hicbisey demedi bu sefer 23 ölctü biraz dikkat edelim ama sıkıntı yok dedi sadece agri ve kasilma daha fazla oluyo bu durumda galiba kendinizi üzmeyin hersey nasip doktorunuz dediğini takip edin ben hiç araştırmadim bebeklerimize vakti geldiğinde kavuşcaz insallah

Çok güzel maşallahhhhCanım bizim ki mavi değil daha yeşil gri gb kararsızım paylaştığım ile aynı model renk farklı .
E bu da çok tatlıymış canım ördekli ama içine sinmediyse bir tane daha al. Ben 4 takım yaptım hastane için. 10ludan 2 takım çıktı, 1 tane 5li aldım, 1 tane de evdekileden uydurup yaptım.

Biz de avatara gittik çok güzeldi bu da ama 3 saat falan sürdü

Sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu senelerin olsun canim

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallah

Teşekkür ediyorum canım

Dr yanlış mı anladı acaba oğlum 30+0da 1570g doğdu, Dr lar çok iyi demişti haftasına göre. Ki kullandığımız uygulamalara göre falanda öyle
Ben de 1500 1600g olsa yeter diye gitmistim kemik gelişimi 33 hafta dedi o yüzden az buldu bence

Kızlar suyu çok olan kimdi?
Benim ilk kızımda da suyum çoktu. Gelişimi ileride gidiyordu. İki kere şeker yüklemesi yapıldı. Bir şey çıkmadı. Ama ona rağmen ben son 3 ay diyet yaptım hep. Doktor önerdi çünkü daha fazla irileşmesin diye. 4 kg doğdu sağlıklıydı ama plesanta çok büyümüştü. Biraz doktorlar korkuttu ama çok şükür bir şey çıkmadı sonradan da. İnşallah sizin de öyle olur. İkinci kızımda ben kendim hep diyet yaptım baştan beri öyle bir sıkıntı yaşamadık. Bu bebekte yapmadım bir şey bakalım hayırlısı ama normal ilerliyor. Gerçi devlete gidiyorum acaba doğru mu ölçümler hiç bir fikrim yok.

Kızlar karnım aşağı inmiş sanki. Önceden göğüs altındaydı kocaman altı boştu, şimdi oturunca bacaklarımın üstünde duruyor karnım. Kötü bir şey mi bu?
Benim iki gebelikte de hiç yukarıdan olmadı karnım bebikler hep aşağıda bi sorun olmuyo sadece daha çok çiş baskısı oluyor bide ağrı oluyo kasıklarda bebek ağırlaştıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…