Bendim İki kere şeker yüklemesine rağmen şeker çıkmadı mı? Bende şimdi diyet yapıyorum şeker diyeti sadece meyve yedim bugün şekerli bişey olarak ben zaten polikistik over hastasıyım şeker yok ama şeker olma olasılığı yüksek gruptayım inşallah kötü bişey olmaz sizin gibi olanları duydukça içim rahatlıyorKızlar suyu çok olan kimdi?
Benim ilk kızımda da suyum çoktu. Gelişimi ileride gidiyordu. İki kere şeker yüklemesi yapıldı. Bir şey çıkmadı. Ama ona rağmen ben son 3 ay diyet yaptım hep. Doktor önerdi çünkü daha fazla irileşmesin diye. 4 kg doğdu sağlıklıydı ama plesanta çok büyümüştü. Biraz doktorlar korkuttu ama çok şükür bir şey çıkmadı sonradan da. İnşallah sizin de öyle olur. İkinci kızımda ben kendim hep diyet yaptım baştan beri öyle bir sıkıntı yaşamadık. Bu bebekte yapmadım bir şey bakalım hayırlısı ama normal ilerliyor. Gerçi devlete gidiyorum acaba doğru mu ölçümler hiç bir fikrim yok.
Normal canım göbeğin indi derler ona.
Sağolun kızlar, erken doğum belirtisi olmasında ağırlaşsın sorun değil.Benim iki gebelikte de hiç yukarıdan olmadı karnım bebikler hep aşağıda bi sorun olmuyo sadece daha çok çiş baskısı oluyor bide ağrı oluyo kasıklarda bebek ağırlaştıkça
Ben waikikden almistim kizimda gayet guzeldi ,onları kullanacagim yineEmzirme sütyeni nasıl? Ben de alacam da dagi denedim çok rahattı. E bebeğinki nasıl acaba? Deneyip alabiliyoz mu?
Ben orta boya koydum tek parca olsun diye.Kizlar hastane cantasi standart 3 lu valizlerin en kucugune olur mu sizce yoksa orta boya mi koysam emin olamadim
Ben waikikiden bu seti almistim , tulumu giydirirm, digerini yedek olarak yanima aldim.Kızlar oğluş hastane çıkışlarınızı paylaşabilirmisiniz yani ilk doğduğunda hastanede giyecek olan hastane çıkışını . Annem almış çok ta güzel ama yeşil pek eşim beğenmedi tam içe sinmedi zaten o gün iki hastane çıkışı götürürüz yeter heralde bir gece için
Aynen canım su çok, plesanta büyük olunca doktor tekrar yükleme yaptırdı ama şeker çıkmadı. Yine de diyet uyguladık son üç ay dikkat ettim yediklerime filan. Bu arada ben de pcos hastasıydım. Onla alakası var mı bilemedim bu durumun.Bendim İki kere şeker yüklemesine rağmen şeker çıkmadı mı? Bende şimdi diyet yapıyorum şeker diyeti sadece meyve yedim bugün şekerli bişey olarak ben zaten polikistik over hastasıyım şeker yok ama şeker olma olasılığı yüksek gruptayım inşallah kötü bişey olmaz sizin gibi olanları duydukça içim rahatlıyor
Şeker çok görülüyor polikistik over hastalarında direk alakası yoktur elbet şeker konusunda etkiler diye düşünüyorum.Aynen canım su çok, plesanta büyük olunca doktor tekrar yükleme yaptırdı ama şeker çıkmadı. Yine de diyet uyguladık son üç ay dikkat ettim yediklerime filan. Bu arada ben de pcos hastasıydım. Onla alakası var mı bilemedim bu durumun.
Olabilir canım zaten pcosun alternatif tedavisinde glutensiz, şekersiz diyet oluyor. Demek ki o yüzden. Sen de canını sıkma ya dikkat et, zaten bundan sonra ziyaret araları da sıklaşacak. Yakın takipte olacak doktor.Şeker çok görülüyor polikistik over hastalarında direk alakası yoktur elbet şeker konusunda etkiler diye düşünüyorum.
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallah
Tişkür ediyorum beybilerrMutlu yıllar queencim
Canım bugün insulinden sonra degerlerim baya düzeldi o yüzden ben devam ederim hiç riske atmam artık içim rahatladı vallahiBende bugün ilk defa kaçamak yaptım, canım aşırı bir tatlı çekti 2 çatal yedim az büyük lokmalarla ardından 1 kase yogurt 1 saat yürüyüş iki ölçüm yaptımyani tatlıyı yedim yedimde nasıl yedim bende anlamadım tatlı ardından yogurt migdem bozuldu resmen ama artık dayanamıyordum yanlız şuan senin yediklerinle çıkan ölçüm sonuçu buysa bilemedim biz diyete uydukta diyet bize uymuyor sanırım yarın bi yemekten 15 dakika sonra evde yürü belki düşürürsen insuline bile gerek kalmaz çözmüş olursun inşallah
İyi ki doğdun queen sevdiklerinle nice sağlıklı senelereOhh ferahlık geldi bana bile okurkenbana da bi enerji geldi böyle bütün evi toplayalım temizleyesim var, çıkıp dışarlara yürüyesim.. Bugün doğumgünüm buarada ben de geldim yolun yarısına bu akşam yapamayız oyüzden ama yarına eşyalarını yerleştiricez. Hastane çantası için de son sipariş ettiğim hastane çıkışı da gelsin onu da yıka ütüle yapıp öyle hazırlarım hafta içi. Yalnız bir çorabı var Allahım hepimize yeter, tüm şubat bebeklerinin ayağı kadar çorap sanki 3.dünya savaşı çıkacak ve sadece bebek çorabı olanlar kurtulacak gibi bir ruh haliyle almışım
Sağol canım 15 dk sonra benimki bitiyor eşimin ki başlıyor. Kutlu Doğum haftası gibi bizdeİyi ki doğdun queen sevdiklerinle nice sağlıklı senelere
selam kızlar
ay artık burada yazılanları okumaya kalbim dayanmıyorhiçbir şeyim hazır değil yarınlar yokmuşcasına yaşıyorum o kadar çok eksiğim var ki inanamazsınız nasıl yetişeceğim bilmiyorum, neyse, çatlaklarım yukarı doğru çıkmaya başladı, bacaklarımın önünde ve iç bacağımda da nur topu gibi çatlaklar mevcut.....çatır çatır çatlıyoruumm dostlarrr
Q Queen_bee17 cim iyi ki doğmuşsun canimmm
benim bu hayatta her şeyim son dkya kalmıştır hatta bu huyumla tanınırım ve bu da son dkya kaldı şaka gibiBenim de henüz hiç birseyim hazır degil ilk dogumumu 40+2de yapmıştım galiba ona güveniyorumama şu ocak annelerinin aralikta patır patır doğurduğunu görünce de bi stres olmadım degil. Bi yerden başlamak lazım galiba
Başlamak bitirmenin yarısıdır bi başlarsan devamı gelir zatenbenim bu hayatta her şeyim son dkya kalmıştır hatta bu huyumla tanınırım ve bu da son dkya kaldı şaka gibiaslinda bu sefer bazı durumlar oldu kafamı toplayamadım o yüzden oldu.
sen yine tecrübeliymissin ben daha napcamı da bilmiyorumilk olarak çantayı hazirliyim bari dedim daha doğrusu çantaya koyulacakları alacagim
Sağol canım. Brnim de göbek deliği in yanından çatlamaya başlayacak gibime geliyor acıyor orası. Kantatonla lierac dönüşümlü sürüyorum bu ara, biooil bitmişti tekrar alıyım dedim ama olmazsa onu da alayım bariselam kızlar
ay artık burada yazılanları okumaya kalbim dayanmıyorhiçbir şeyim hazır değil yarınlar yokmuşcasına yaşıyorum o kadar çok eksiğim var ki inanamazsınız nasıl yetişeceğim bilmiyorum, neyse, çatlaklarım yukarı doğru çıkmaya başladı, bacaklarımın önünde ve iç bacağımda da nur topu gibi çatlaklar mevcut.....çatır çatır çatlıyoruumm dostlarrr
Q Queen_bee17 cim iyi ki doğmuşsun canimmm
Aldıktan sonra gerisi kolay yıka, ütüle, kafanda planla, hazır.. Yarın baya bi toplanacağım ben inş. Eğer son aldığım takım da gelmiş olsaydı hastane çantamı da halledecektim ama o eksik kalır olmazsa diğerlerini yaparız bakalım.benim bu hayatta her şeyim son dkya kalmıştır hatta bu huyumla tanınırım ve bu da son dkya kaldı şaka gibiaslinda bu sefer bazı durumlar oldu kafamı toplayamadım o yüzden oldu.
sen yine tecrübeliymissin ben daha napcamı da bilmiyorumilk olarak çantayı hazirliyim bari dedim daha doğrusu çantaya koyulacakları alacagim
göbek deliğinde benim bebenin bi yeri duruyor ama anlamıyorum başı mı poposu mu neresiSağol canım. Brnim de göbek deliği in yanından çatlamaya başlayacak gibime geliyor acıyor orası. Kantatonla lierac dönüşümlü sürüyorum bu ara, biooil bitmişti tekrar alıyım dedim ama olmazsa onu da alayım bari
Aldıktan sonra gerisi kolay yıka, ütüle, kafanda planla, hazır.. Yarın baya bi toplanacağım ben inş. Eğer son aldığım takım da gelmiş olsaydı hastane çantamı da halledecektim ama o eksik kalır olmazsa diğerlerini yaparız bakalım.
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu güzel senelere geç gördüm kusura bakma.Tişkür ediyorum beybilerr
Hepimizin çok güzel yılları olsun tüm sevdikleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?