2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bendim İki kere şeker yüklemesine rağmen şeker çıkmadı mı? Bende şimdi diyet yapıyorum şeker diyeti sadece meyve yedim bugün şekerli bişey olarak ben zaten polikistik over hastasıyım şeker yok ama şeker olma olasılığı yüksek gruptayım inşallah kötü bişey olmaz sizin gibi olanları duydukça içim rahatlıyor

Ben waikikiden bu seti almistim , tulumu giydirirm, digerini yedek olarak yanima aldim.

Eklentiler

• Screenshot_20221217_210618_LC Waikiki.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20221217_210622_LC Waikiki.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 64
Aynen canım su çok, plesanta büyük olunca doktor tekrar yükleme yaptırdı ama şeker çıkmadı. Yine de diyet uyguladık son üç ay dikkat ettim yediklerime filan. Bu arada ben de pcos hastasıydım. Onla alakası var mı bilemedim bu durumun.

Şeker çok görülüyor polikistik over hastalarında direk alakası yoktur elbet şeker konusunda etkiler diye düşünüyorum.

Şeker çok görülüyor polikistik over hastalarında direk alakası yoktur elbet şeker konusunda etkiler diye düşünüyorum.
Olabilir canım zaten pcosun alternatif tedavisinde glutensiz, şekersiz diyet oluyor. Demek ki o yüzden. Sen de canını sıkma ya dikkat et, zaten bundan sonra ziyaret araları da sıklaşacak. Yakın takipte olacak doktor.

Canım bugün insulinden sonra degerlerim baya düzeldi o yüzden ben devam ederim hiç riske atmam artık içim rahatladı vallahi

İyi ki doğdun queen sevdiklerinle nice sağlıklı senelere

selam kızlar
ay artık burada yazılanları okumaya kalbim dayanmıyor hiçbir şeyim hazır değil yarınlar yokmuşcasına yaşıyorum o kadar çok eksiğim var ki inanamazsınız nasıl yetişeceğim bilmiyorum, neyse, çatlaklarım yukarı doğru çıkmaya başladı, bacaklarımın önünde ve iç bacağımda da nur topu gibi çatlaklar mevcut.....çatır çatır çatlıyoruumm dostlarrr

Q Queen_bee17 cim iyi ki doğmuşsun canimmm

Benim de henüz hiç birseyim hazır degil ilk dogumumu 40+2de yapmıştım galiba ona güveniyorum ama şu ocak annelerinin aralikta patır patır doğurduğunu görünce de bi stres olmadım degil. Bi yerden başlamak lazım galiba

benim bu hayatta her şeyim son dkya kalmıştır hatta bu huyumla tanınırım ve bu da son dkya kaldı şaka gibi aslinda bu sefer bazı durumlar oldu kafamı toplayamadım o yüzden oldu.
sen yine tecrübeliymissin ben daha napcamı da bilmiyorum ilk olarak çantayı hazirliyim bari dedim daha doğrusu çantaya koyulacakları alacagim

Başlamak bitirmenin yarısıdır bi başlarsan devamı gelir zaten alma kısmı işin en keyifli tarafı kolay gelsin simdiden

Sağol canım. Brnim de göbek deliği in yanından çatlamaya başlayacak gibime geliyor acıyor orası. Kantatonla lierac dönüşümlü sürüyorum bu ara, biooil bitmişti tekrar alıyım dedim ama olmazsa onu da alayım bari
Aldıktan sonra gerisi kolay yıka, ütüle, kafanda planla, hazır.. Yarın baya bi toplanacağım ben inş. Eğer son aldığım takım da gelmiş olsaydı hastane çantamı da halledecektim ama o eksik kalır olmazsa diğerlerini yaparız bakalım.

göbek deliğinde benim bebenin bi yeri duruyor ama anlamıyorum başı mı poposu mu neresi orası cok sert ve orda dura dura orayı da çatlattı en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…