2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok geçmiş olsun insan öyle saçmalıyki bende uayndim yürüyüş yapacaksın diyorlar koridorda hocayı gördüm ama ben boynumu hiç kipirdatamiyorum sürekli asagi bakıyorum hocam dedim naptın boynumu çeke çeke mi diktiniz Muharrem İnce gibi boyunsuzmu kaldım dedim he fazlalık vardı aldım diyor çok geziyordun ameliyat öncesi koridorda hadi şimdide dildir fildir gezsene diyor hemşirelere kanka olmuştum ünv hastanesiydi iki kişilik odadaydim bana Özel odanın anahtarı verirlerdi gideri banyomu yapar saçımı duzlestiri cikardimm

Aynen kuzum bir de öyle deniycem bakalım inşallah insülin de düşürür de içim rahat eder artık

Akşam kaçamak yaptım insuline basliycam diye dışarda yemek yedik patates kızartması yedim iki yudum kola bile içtim ve bir saat sonra sonuç 127 bu hafta en düşük toklugum valla ben de şaştım kaldım artık

Kızlar merhaba siz daha tecrübelisiniz diye size de sormak istedim 25 haftalık hamileyim şu ana kadar birkaç kez tansiyonum yğkseldi doktorum da tuzu kes dedi ben yemeklere falan hiç tuz katmıyorum bir süredir ancak okurken internette günlük alınması gereken iyot miktarının 200 mg civarı olduğunu gördüm her gün ocean mummy içiyorum 150 mg iyot içeriyor sizce bebek icin bu eksiklik sorun olur mu gece gece kafama takıldı bu

Bende bugün ilk defa kaçamak yaptım, canım aşırı bir tatlı çekti 2 çatal yedim az büyük lokmalarla ardından 1 kase yogurt 1 saat yürüyüş iki ölçüm yaptım yani tatlıyı yedim yedimde nasıl yedim bende anlamadım tatlı ardından yogurt migdem bozuldu resmen ama artık dayanamıyordum yanlız şuan senin yediklerinle çıkan ölçüm sonuçu buysa bilemedim biz diyete uydukta diyet bize uymuyor sanırım yarın bi yemekten 15 dakika sonra evde yürü belki düşürürsen insuline bile gerek kalmaz çözmüş olursun inşallah

Merhabalar bunu bende dert ediliyorum. Tuzsuz beslendigim için . Vitaminler de genelde iyot 150mg oluyor. Ama ekmekte tuzu çıkaramıyoruz. O olmasa bile bir cok meyve sebze sut yogurt balik yumurta bunlar iyot bakımından zengin gıdalar. Mutlaka tamamliyoruzdur eksik kalan 50 mg

Evet araştırdım dün akşam böyleymiş gerçekten umarım bir sıkıntı yaşamayız teşekkür ederim siz de mi tansiyon problemi yasıyorsunuz

Kızlar dün ebebeğe baktım, emzirme ürünleri ve bazı kıyafetlerde güzel indirim vardı. Kızıma elbise aldım, oğlana da peluş yelek aldım cassiope marka. Kendime emzirme sütyeni, yine bebişe alt açma aldım. Hellobaby ve fisher price giyim ürünlerinde de indirim vardı.

Emzirme sütyeni nasıl? Ben de alacam da dagi denedim çok rahattı. E bebeğinki nasıl acaba? Deneyip alabiliyoz mu?

Emzirme sütyeni nasıl? Ben de alacam da dagi denedim çok rahattı.
Benim emzirme sütyenlerim hep ebebekten valla memnunum. Bir süngerli bir de süngersiz var. Evde süngersiz olan çok daha rahat oluyor, çünkü sünger memeyi açarken zor oluyor çocuğun yüzüne filan geliyordu 48 TL süngersiz, 69da süngerli olandı.

Dobişko adama şundan aldım bakalım inşallah tutar Çok hevesliyim emzik için
Ben de çok hevesliyim benim kız tutmamıştı çeşit çeşit aldım inşallah oğluş tutar ben bips aldım canım bunu birçok bebiş tutuyor dediler ama aventte almayı düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…