2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Renkli gunaydinlar dan sonra sari su kusarak aylar sonra hamileligin en sevmedigim yanini hatirladim
geçmiş olsun canimm ben kusmadım ama benim mide de sıkıntılı son zamanlar böyle olacak heralde
Günaydınn kızlar iki sabahtır açlığım 95-100 arası çıkıyor moralmanım aşırı bozuk hayırlısıyla bi doğursaydık ‍♀
34. haftadasın hayırlısıyla doğurmuş sayılırsın

Günaydınlar
Sabah erken saatlerde sırf bi şeyler yiyim diye tekmelerle uyandırılıyorum
Hadı onu geçtim; iki gün önce nasıl bi reflüyse artık, genzime kaçıyordu ; boğulma hissiyle derin uykumdan panikle uyandım ama çok korktum. Öksüre öksüre , su içerek kendime geldim. İlk kez böyle bi şey yaşıyorum. Ve bebeğin tekmeleri beni sarsıyor, yani şöyle , bi yerden vuruyor diyelim ki, karşı taraf da hareket eder gibi sarsılıyor. Çok ilginç şeyler yaşıyorum ya kilosu da çok değil oysa ki. Çok mu yaramaz acaba

kızlar ben hiç kalsiyum takviyesi almadım siz alıyor musunuz? bende bi demir bi de imom var. baktım içinde kalsiyum yok. şimdi çatlak araştırması yapiyorum da ibrahim saraçoğlu kalsiyumunuz düşükse ne sürerseniz sürün çatlarsınız diyor. bi de yeni oluşmuş kırmızı çatlaklar için badem yağı diyor. aslında hep farklı yağları öneriyorlardı kakao, hindistan vs, o sadece badem yağı dedi.
kalsiyum ne kullanayım sizce?

Bol bol peynir süt yoğurt tüketsen olmaz mı? Kalsiyum tabletleri ben kullandım bir süre ara ama neden kullandım şu an hatırlamadım Bir de badem yağı tüy yapabilir. Benim de çatlağım çok lieracın hem çatlak önleme hem de iyileştirme jellerini kullanıyorum. Bioil kullanıyorum, kakao yağı aldım sürüyorum. Ona rağmen çatladı. Bir de bol su için diyorlar. Onu da yapıyorum. Bazen ne yapsan da çatlıyor ya. Kimisinin gram çatlamıyor. Şans işi heralde. Tenin nasıl kuru mu beyaz tenli misin?

aslında çok fazla peynir ve yoğurt tüketiyorum her zaman. düşük de çıkmamıştı ama acaba şimdi mi düştü dedim. cildim beyaz ve kuru, su çok az içiyorum son zamanlarda arttırdım ama artık çok geç tabi. tamamen ciltle ilgili heralde ayy hiç
başıma böyle şeylerin geleceğini bilmezdiimmm gördükçe sinir oluyorum

Kızlarrrr
Yardım edin dişim çok agriyo dünden beri şuan da aşırı zonkliyo ağrıyı gecirecek bı yönteminiz varmı
Çok geçmiş olsun eğer şiddetli ise İnan evdeki yöntemler işe çok yaramıyor belki apse var o yüzden doktora git derim canım .
Ben de almıyorum canım ekstra bi takviye kanım düşük çıktı sınırdaymış kan ilacı ve d vitamini kullanıyorum çatlak henüz oluşmadı bilmiyorum oluşurmu.

Ben magnezyum kalsiyum birlikte solgar tablet kullanıyorum ama kalsiyumda kabızlık yapıyor o yüzden gün aşırı alıyorum onu badem yağıda tüylenme yapıyor diye bilşyorum kullanmadan bir araştır istersen ayrıca alakası var mı bilmiyorum ama henüz çatlamadım sadece mustela yağ kullanıyorum haftada 3 kez filan

Geçmiş olsun cnm benimde tokluğum iyi açlık yüksek çıkıyor. Çok aç kalmak şekeri yükseltiyormuşta gece napayım kalmıp ara öğün mü yapayım
Ya benim iki gün açlık 70 lerdeydi gece kivi yiyodum ve kefir içiyodum bu gece hicbisey yemedim 90 cikti gercekten belkide aynen etkiliyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…