- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Evet gece süt yoğurt çerez gibi ara öğün önerenler olmuş bende gece tarçınlı yoğurt denicem bakalımYa benim iki gün açlık 70 lerdeydi gece kivi yiyodum ve kefir içiyodum bu gece hicbisey yemedim 90 cikti gercekten belkide aynen etkiliyor olabilir
Kuzu ben aliyorum. Osteocare kullaniyorum ocean extra magnezyumu ocean mummy ocean in demir takviyesini bio oil lierac tatli shea ve tatli badem yagi karisimi kullaniyorum ama alt karnimda catlaklar olustu. Catlamayan tek yerim gobegimde o da catladi diyorum yapacak bisey yok maalesef şu an kirmizilar yaglamaya devam edecem dogumdan sonra da ne kadar duzelirse goruntu kârdır diyorumkızlar ben hiç kalsiyum takviyesi almadım siz alıyor musunuz? bende bi demir bi de imom var. baktım içinde kalsiyum yok. şimdi çatlak araştırması yapiyorum da ibrahim saraçoğlu kalsiyumunuz düşükse ne sürerseniz sürün çatlarsınız diyor. bi de yeni oluşmuş kırmızı çatlaklar için badem yağı diyor. aslında hep farklı yağları öneriyorlardı kakao, hindistan vs, o sadece badem yağı dedi.
kalsiyum ne kullanayım sizce?
aslında çok fazla peynir ve yoğurt tüketiyorum her zaman. düşük de çıkmamıştı ama acaba şimdi mi düştü dedim. cildim beyaz ve kuru, su çok az içiyorumson zamanlarda arttırdım ama artık çok geç tabi. tamamen ciltle ilgili heralde ayy hiç
başıma böyle şeylerin geleceğini bilmezdiimmm gördükçe sinir oluyorum
Ben şuan siz söyleyince farkettim gerçekten bu gece hicbisey yemedim yarın tekrar aynı sistemimi yaparım bakalimEvet gece süt yoğurt çerez gibi ara öğün önerenler olmuş bende gece tarçınlı yoğurt denicem bakalım
İlk doktorum gebeliğimde osteocare vermişti ama son aylarda kalsiyumu kesiyorlar aslında; bebeğin kemikleri yeterince güçleniyor zaten, fazlası zarar oluyor diye. Erken doğum vs önlemek için galiba. Çoğu doktor da hiç vermiyor zaten.kızlar ben hiç kalsiyum takviyesi almadım siz alıyor musunuz? bende bi demir bi de imom var. baktım içinde kalsiyum yok. şimdi çatlak araştırması yapiyorum da ibrahim saraçoğlu kalsiyumunuz düşükse ne sürerseniz sürün çatlarsınız diyor. bi de yeni oluşmuş kırmızı çatlaklar için badem yağı diyor. aslında hep farklı yağları öneriyorlardı kakao, hindistan vs, o sadece badem yağı dedi.
ayy o da mı kabızlık yapıyo demir bana yeterBen magnezyum kalsiyum birlikte solgar tablet kullanıyorum ama kalsiyumda kabızlık yapıyor o yüzden gün aşırı alıyorum onubadem yağıda tüylenme yapıyor diye bilşyorum kullanmadan bir araştır istersen ayrıca alakası var mı bilmiyorum ama henüz çatlamadım sadece mustela yağ kullanıyorum haftada 3 kez filan
göbegim o kadar kocaman oldu ki çatlamaması imkansızdı heraldeKuzu ben aliyorum. Osteocare kullaniyorum ocean extra magnezyumu ocean mummy ocean in demir takviyesini bio oil lierac tatli shea ve tatli badem yagi karisimi kullaniyorum ama alt karnimda catlaklar olustu. Catlamayan tek yerim gobegimde o da catladi diyorum yapacak bisey yok maalesef şu an kirmizilar yaglamaya devam edecem dogumdan sonra da ne kadar duzelirse goruntu kârdır diyorum
hadi ya almiyim o zaman hiç ben de durdum durdum son hafta icicem bebe zaten koca adam olmuşİlk doktorum gebeliğimde osteocare vermişti ama son aylarda kalsiyumu kesiyorlar aslında; bebeğin kemikleri yeterince güçleniyor zaten, fazlası zarar oluyor diye. Erken doğum vs önlemek için galiba. Çoğu doktor da hiç vermiyor zaten.
Bu arada demir kabızlık yapıyor mu ? Bahaneyle onu sorayım
Yapıyor canım drum yaparsa kes dedi :) serklajda kabızlık istemiyorlae biliyorsun bende bir gün alıp birgün içmiyorum birde kabızlık için ilaçta alıyorum aradaçok kabız oluyorum buhamileliğimdw kızımda olmamıştım.İlk doktorum gebeliğimde osteocare vermişti ama son aylarda kalsiyumu kesiyorlar aslında; bebeğin kemikleri yeterince güçleniyor zaten, fazlası zarar oluyor diye. Erken doğum vs önlemek için galiba. Çoğu doktor da hiç vermiyor zaten.
Bu arada demir kabızlık yapıyor mu ? Bahaneyle onu sorayım
Kalsiyum takviyesi kullansaydım ben de osteocare kullanırdım ama kullanmıyorum henüz baya peynir canavarıyımdır çünkü ona güvendimKuzu ben aliyorum. Osteocare kullaniyorum ocean extra magnezyumu ocean mummy ocean in demir takviyesini bio oil lierac tatli shea ve tatli badem yagi karisimi kullaniyorum ama alt karnimda catlaklar olustu. Catlamayan tek yerim gobegimde o da catladi diyorum yapacak bisey yok maalesef şu an kirmizilar yaglamaya devam edecem dogumdan sonra da ne kadar duzelirse goruntu kârdır diyorum
45 gün mü bizimle 4. Ay da çıkmaya başladı dişlerimiz çok zorlanmıştık .İlk hamileliğimde 2 haşlanmış yumurta 1 kase yoğurt 1-2 bardak süt ile günü kapatıyordum. Kalsiyuma nasıl yüklendiysem kızım 45 günlükken diş çıkardı şok olmuştuk. 3 yaşında ve hala o diş ile devam ediyor.
İki doktor takibindeyim ben en başından beri. Ama Benim doğum yapacağım hastanedeki doktor kendine klinik açmış ve hastaneden de ayrıldı. Başka bi doktordan devam ediyorum; bana demir yazdı. Serklaj var da dedim oysaki ama yine de verdi. Ondan size danışayım dedim. Almadım zaten. Bu hafta yine kontrolüm var da, sorarsa kabız yapıyormuş kullanmadım derimYapıyor canım drum yaparsa kes dedi :) serklajda kabızlık istemiyorlae biliyorsun bende bir gün alıp birgün içmiyorum birde kabızlık için ilaçta alıyorum aradaçok kabız oluyorum buhamileliğimdw kızımda olmamıştım.
Canim benimki de bu ara baya acitircasina vuruyor sipa, hele bu gece doguracam zannettim. Tekmelerinden uyuyamadim bi de her iki taraftan vuruyor,umarim yaramaz olmazlar, simdilik evdekiler bize yetiyor benceGünaydınlar
Sabah erken saatlerde sırf bi şeyler yiyim diye tekmelerle uyandırılıyorum
Hadı onu geçtim; iki gün önce nasıl bi reflüyse artık, genzime kaçıyordu ; boğulma hissiyle derin uykumdan panikle uyandım ama çok korktum. Öksüre öksüre , su içerek kendime geldim. İlk kez böyle bi şey yaşıyorum. Ve bebeğin tekmeleri beni sarsıyor, yani şöyle , bi yerden vuruyor diyelim ki, karşı taraf da hareket eder gibi sarsılıyor. Çok ilginç şeyler yaşıyorum yakilosu da çok değil oysa ki. Çok mu yaramaz acaba
Canim ben hic kalsiyum da magnezyum da kullanmadim ,vermediler. Demir bir de ocean mummy kullanıyorum. Öyle süt falan da hoc sevmem icmem de. Gobegime kizimda da bunda da nuetrogina hydroo bost jelini kullandim catlak yok simdilik yani en azindan görebildiğim kadariyla yokkızlar ben hiç kalsiyum takviyesi almadım siz alıyor musunuz? bende bi demir bi de imom var. baktım içinde kalsiyum yok. şimdi çatlak araştırması yapiyorum da ibrahim saraçoğlu kalsiyumunuz düşükse ne sürerseniz sürün çatlarsınız diyor. bi de yeni oluşmuş kırmızı çatlaklar için badem yağı diyor. aslında hep farklı yağları öneriyorlardı kakao, hindistan vs, o sadece badem yağı dedi.
Seninki küçük kibar bi göbüş. Benim gibi ramazan davuluna dönmemişsin maşallahCanim benimki de bu ara baya acitircasina vuruyor sipa, hele bu gece doguracam zannettim. Tekmelerinden uyuyamadim bi de her iki taraftan vuruyor,umarim yaramaz olmazlar, simdilik evdekiler bize yetiyor bence
Canim ben hic kalsiyum da magnezyum da kullanmadim ,vermediler. Demir bir de ocean mummy kullanıyorum. Öyle süt falan da hoc sevmem icmem de. Gobegime kizimda da bunda da nuetrogina hydroo bost jelini kullandim catlak yok simdilik yani en azindan görebildiğim kadariyla yok
Canim benimki de bu ara baya acitircasina vuruyor sipa, hele bu gece doguracam zannettim. Tekmelerinden uyuyamadim bi de her iki taraftan vuruyor,umarim yaramaz olmazlar, simdilik evdekiler bize yetiyor bence
Canim ben hic kalsiyum da magnezyum da kullanmadim ,vermediler. Demir bir de ocean mummy kullanıyorum. Öyle süt falan da hoc sevmem icmem de. Gobegime kizimda da bunda da nuetrogina hydroo bost jelini kullandim catlak yok simdilik yani en azindan görebildiğim kadariyla yok
maşallah canim inşallah bundan sonra da çatlamazSeninki küçük kibar bi göbüş. Benim gibi ramazan davuluna dönmemişsin maşallahilkini vaktinde doğurup da çatlamadıysan bunda da olmaz bence çatlak, inşallah galiba umarım
Gel bi de bana sorSeninki küçük kibar bi göbüş. Benim gibi ramazan davuluna dönmemişsin maşallahilkini vaktinde doğurup da çatlamadıysan bunda da olmaz bence çatlak, inşallah galiba umarım
Ben çok üzülmüştüm nasıl anlamadık diye ama kimin aklıma gelir işte45 gün mü bizimle 4. Ay da çıkmaya başladı dişlerimiz çok zorlanmıştık .
Ya benim kizda da göbek deliğim icerde kaldi ama nerdeyse gordugumher hamilenin disarda ,anormallik bende mi acepmaşallah canim inşallah bundan sonra da çatlamazherkesin göbek deliği bu sekilde içeride mi bu arada? çünkü benimki dışarı çıkmayı bırak öne doğru uzadı sanırım benimki de ramazan davulu
Çok güzel görünüyorlarYerleştirdim şifonyeri. Sadece ileri aylar için aldıklarım kaldı. Bunların hepsi 0 1 ve 0 3 ay. Kimse müslin, çorap ve battaniye sevgimizi sorgulamasınabiden kalan masküler çizgileri de görmeyiniz dışarıda 2 hastane çıkışı takım kaldı bavula koyucam diye hiç yerleştirmiyim onları dedim.
Bavul da 2 güne falan hazırlarım bi aksilik olmaz sterilizasyon işlerini halledip. Bugün bavul fotoları da görürüz gibime geliyor
Canim genelde dogum sonrasi icin onmel amacli demir veriyorlar yani kullanmak gerekiyo cunku bunun sezeryani kan kayni bebe emzirmesi var devletin verdigi dokunuyosa ki ben yillardir kullaniyorum bende herhangi bir sorun olusturmuyo ocean in falan demirini alabilirsin. Ben ocean aldim ama memnun kalmadim istedigim gibi etkilemiyo degerimi sali gunu kontrolumde tekrar ferro sanol yazdircam en etkili yukseliş saglayan ilac bende o olmustuİki doktor takibindeyim ben en başından beri. Ama Benim doğum yapacağım hastanedeki doktor kendine klinik açmış ve hastaneden de ayrıldı. Başka bi doktordan devam ediyorum; bana demir yazdı. Serklaj var da dedim oysaki ama yine de verdi. Ondan size danışayım dedim. Almadım zaten. Bu hafta yine kontrolüm var da, sorarsa kabız yapıyormuş kullanmadım derimsaol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?