2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
kizlar kantaron yağı süren var mı göbeğine?
aloe vera jeli çok iyi geliyormuş bu arada ama tırstım jel diye emin olamadım içinde ne var bilinmez onu doğumdan sonra kullanacagim. kantaron mantıklı geliyor ama bi zararı olur mu acaba

Kantaron yara ve yaniklarda cok etkili cilde d eiyi gelir bence

Ben sürüyorum göbek deliğimin etrafına acıyan yere. Lierac komple sürüyorum göbek deliği çevresine hc yağı, kantaron yağı kakao yağı elime hangisi geçerse günde 3 4 yağkaıdğım için orayı dönüşümlü sürüyorum kafama görw

valla en iyisini yapmışsın bileydim böyle olacağını yağlar içinde yüzerdim

Tüketiyorsan sanmıyorum ya düşük olduğunu. Peynire yoğurda devam Benim de beyaz cildim onla mı alakalı ki acaba diyorum. Ne yapsam çatlıyor çünkü. Başta canım sıkılmıştı ama sonra dedim aman üzüldüğün şeye bak orayı kim görecek sanki

Oy maşallah güle güle giysin kuzucuk.

maşallah canim inşallah bundan sonra da çatlamaz herkesin göbek deliği bu sekilde içeride mi bu arada? çünkü benimki dışarı çıkmayı bırak öne doğru uzadı sanırım benimki de ramazan davulu
Benim de içeride bir şey kalmadı, hatta dışarı doğru fırladı delik some büyük göbek problems

Çok haklısın canım. Faydası tartışılmaz zaten demir takviyesinin. Ona hem fikirim. Ama bende işareten varsa şimdilik alma niyetinde değilim işte; kabızlık zor olur bana şimdi. Serklaj rahatsız ediyor artık hafiften.
Oğlumda ferro sanol yükseltir en iyi demişti doktorumuz. Portakal suyuyla daha içilebiliyor hatta. Tadı baya keskin ve diş boyama yapmıyor bu şekilde zaten.
Neyse ben bi tahlil isteyeyim de ona göre bakayım olmazsa.
Aklıma gelmişken bebekken newvit kullanmıştık o da çok yükseltti o sırada.

renklim saracoğlunun demir için kürleri vardı, kerevizli falan biseylerdi, istersen öyle biseyler deneyebilirsin

kızlar şimdi size “bir derdim var” sorusu soracağım
bakın simdi, benim eşim yıllardır düzenli spor yapıyor spor salonunda. bu zamana kadar hiç dert etmedim umrumda olmadı. birkaç haftadır işlerden dolayı ara vermişti şimdi yine başlayacak. ama bu birkaç haftada bana olanlar oldu. iyice şiştiğimi hissediyorum, çatladım, yüzüm değişti. bu durum beni tahmin edemeyeceğim kadar çok etkiledi yani psikolojimi. kendi ellerimle eşofmanlarını hazırlarken şimdi gitmesin diye planlar yapıyorum. ben kendimle uğraşırken gittikçe daha kötü olurken onun spor salonunda hem kendine bakması hem de fit kadınlar arasında olacak olması beni delirtiyor şu an. ikimiz de evlat sahibi olacağız adalet mi bu ya. bu arada güvensizliğe dair aramızda hiçbir şey olmadı ikimiz de birbirimize aşırı güveniyoruz. benim derdimi anladınız mı? ben kendime gelene kadar o da bişey yapmasın istiyorum. kendisine henüz bir şey söylemedim çünkü benim tepkilerim çok sert oluyor ve sonuç ters tepiyor genelde. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? vazgeçirmek de zor çünkü onun için çok büyük bi alışkanlık bu ve hocalarla falan çalışıyor. bu düşünceye girdiğime inanamıyorum ama girdim artık yapacak bir şey yok aklıma türlü türlü tehditler, anlaşmalar geliyor. Onu göndermicem oraya ne yapiyim sizce?

Benim eşim de oyle kuzum ama bi suredir gitmiyo daha dogrusu gidemiyo yogunluktan eve gelince agzi ayrilcak gibi oluyo yorgunluktan isime geliyo benimde sen dogur da baslayalim spora diyo simdi

Benim eşim de oyle kuzum ama bi suredir gitmiyo daha dogrusu gidemiyo yogunluktan eve gelince agzi ayrilcak gibi oluyo yorgunluktan isime geliyo benimde sen dogur da baslayalim spora diyo simdi
benimkinin de birkaç haftadır ağzı ayrılıyodu ne güzel şimdi inat etti ne olursa olsun gitcem diyo gerekirse sabah gerekirse aksam

Vaaa benim eşim spora gitsin diye dua ediyorum kız ne güzel işte bırak gitsin psikolojisi bozulur akışkanlık haline geldiyse sen makyaj falan yap saçlarını yap kendini iyi hisset o vakit takılmazsın spora

Ama bence takilma sal bosver bazi seylerin ustune dusmemek cok takilmamak lazim. İnsan aynaya bakinca kendinden gonlu geciyo ama bu dususun bi de cikişi var dibi gorudk oyle dusun

Merhaba ben de bagi neo aldım da uçakta kullandınız mı uçağın iç kabinine sığıyormu acaba şubatta seyahat edeceğim için soruyorum

Vaaa benim eşim spora gitsin diye dua ediyorum kız ne güzel işte bırak gitsin psikolojisi bozulur akışkanlık haline geldiyse sen makyaj falan yap saçlarını yap kendini iyi hisset o vakit takılmazsın spora
evet son zamanlarda çok saldım bakımsızlık beni mahvetti o yüzden böyle oldum ama çıkamıyorum bu psikolojiden ya Allahım lohusalık kolay olsun nolur

Ama bence takilma sal bosver bazi seylerin ustune dusmemek cok takilmamak lazim. İnsan aynaya bakinca kendinden gonlu geciyo ama bu dususun bi de cikişi var dibi gorudk oyle dusun
zaten böyle şeyleri hiç dile getirmek istemiyorum daha önce çok yaptım hep pişman oldum sonra da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorum diye kendimi yedim bu sefer inşallah daha dip yoktur

Yarın sabah bi rimel sür kalem sür allık sür ben bugün kalem sürdüm nasıl özlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…