- 2 Mart 2020
- 286
- 881
- 53
- 31
Gitme dedikçe işler iyice karışıyor o yüzden bence de koyver gitsin, sen de onun olmadigi birkac saati kendine ayır cilt bakımı makyaj vs. Kendimizi ihmal etmememiz gereken bi dönemdeyiz aslında hep bebisleri düşünüyoruz ama evdeki koca bebekleri unutuyoruzkızlar şimdi size “bir derdim var” sorusu soracağım
bakın simdi, benim eşim yıllardır düzenli spor yapıyor spor salonunda. bu zamana kadar hiç dert etmedim umrumda olmadı. birkaç haftadır işlerden dolayı ara vermişti şimdi yine başlayacak. ama bu birkaç haftada bana olanlar oldu. iyice şiştiğimi hissediyorum, çatladım, yüzüm değişti. bu durum beni tahmin edemeyeceğim kadar çok etkiledi yani psikolojimi. kendi ellerimle eşofmanlarını hazırlarken şimdi gitmesin diye planlar yapıyorum. ben kendimle uğraşırken gittikçe daha kötü olurken onun spor salonunda hem kendine bakması hem de fit kadınlar arasında olacak olması beni delirtiyor şu an. ikimiz de evlat sahibi olacağız adalet mi bu ya. bu arada güvensizliğe dair aramızda hiçbir şey olmadı ikimiz de birbirimize aşırı güveniyoruz. benim derdimi anladınız mı? ben kendime gelene kadar o da bişey yapmasın istiyorum. kendisine henüz bir şey söylemedim çünkü benim tepkilerim çok sert oluyor ve sonuç ters tepiyor genelde. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? vazgeçirmek de zor çünkü onun için çok büyük bi alışkanlık bu ve hocalarla falan çalışıyor. bu düşünceye girdiğime inanamıyorum ama girdim artık yapacak bir şey yokaklıma türlü türlü tehditler, anlaşmalar geliyor. Onu göndermicem oraya ne yapiyim sizce?
Bilmiyordum canım bi bakayım, en güzeli o şekilde uyar banarenklim saracoğlunun demir için kürleri vardı, kerevizli falan biseylerdi, istersen öyle biseyler deneyebilirsin
Yok canım haklısın. Adalet istiyorsun; sen ortak çocuğunuz için kilo alıyorsun, hormonlar tavan zaten, üstüne emzirmesi vs derken sen spor yapamazsın , çünkü sütün tadı asitimsi oluyormuş vs. Ya da parfüm bile kullanılamıyor bi süre, bebek meme reddi yapmasın diye. Haliyle bu doğal bi süreç. Ama tüm fedakarlık analık diye senin omuzlarına yüklenmemeli, ben buna karşıyım. Eşin de bi süre fedakarlık yapsın. Gerek spor salonundan, gerek göbeğinden, gerek uykusundan. Aynı şeyi yağıza hamileyken benim eşim de yapmaya çalıştı; bende ağlamıştımkızlar şimdi size “bir derdim var” sorusu soracağım
bakın simdi, benim eşim yıllardır düzenli spor yapıyor spor salonunda. bu zamana kadar hiç dert etmedim umrumda olmadı. birkaç haftadır işlerden dolayı ara vermişti şimdi yine başlayacak. ama bu birkaç haftada bana olanlar oldu. iyice şiştiğimi hissediyorum, çatladım, yüzüm değişti. bu durum beni tahmin edemeyeceğim kadar çok etkiledi yani psikolojimi. kendi ellerimle eşofmanlarını hazırlarken şimdi gitmesin diye planlar yapıyorum. ben kendimle uğraşırken gittikçe daha kötü olurken onun spor salonunda hem kendine bakması hem de fit kadınlar arasında olacak olması beni delirtiyor şu an. ikimiz de evlat sahibi olacağız adalet mi bu ya. bu arada güvensizliğe dair aramızda hiçbir şey olmadı ikimiz de birbirimize aşırı güveniyoruz. benim derdimi anladınız mı? ben kendime gelene kadar o da bişey yapmasın istiyorum. kendisine henüz bir şey söylemedim çünkü benim tepkilerim çok sert oluyor ve sonuç ters tepiyor genelde. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? vazgeçirmek de zor çünkü onun için çok büyük bi alışkanlık bu ve hocalarla falan çalışıyor. bu düşünceye girdiğime inanamıyorum ama girdim artık yapacak bir şey yokaklıma türlü türlü tehditler, anlaşmalar geliyor. Onu göndermicem oraya ne yapiyim sizce?
Henüz bebiş doğmadığı için kullanmadım.ama kabin boy zaten katlanınca minicik kalıyor. Şu an portmanto dolabında saklayabiliyorum mesela yer kaplamıyor. Sorun olmaz bence seyahatte.Merhaba ben de bagi neo aldım da uçakta kullandınız mı uçağın iç kabinine sığıyormu acaba şubatta seyahat edeceğim için soruyorum
Yok kız öyle bir şey benceTarçın hamilelere önerilmiyordu sanırsam
Canım sen salma kendini, kendin için yani, iyi hisset diye. Lohusalıkta zaten hepten salıyoruz banyo yapmak bile lüx oluyor inan. Şimdi son bakımlı zamanlarımız tabi bir süreliğine sonra yine döneceğiz sahalara.. Her banyodan sonra saçlarımı düzleştiriyorum ben o bile iyi hissettiriyor. Ayrıca aklına karpuz kabuğu düşürme meselesine de katılıyorum hiç ses etme, yok illa içim rahat etmez diyorsan da başka bahane bul. Buakşam kasılmam var de (töbe töbe allahım töbe töbeevet son zamanlarda çok saldım bakımsızlık beni mahvetti o yüzden böyle oldum ama çıkamıyorum bu psikolojiden ya Allahım lohusalık kolay olsun nolur
zaten böyle şeyleri hiç dile getirmek istemiyorum daha önce çok yaptım hep pişman oldum sonra da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorum diye kendimi yedim bu seferinşallah daha dip yoktur
Ah balım bı ara bende çok salmıştım kendimi. Sürekli uyumak istiyordum saç makyaj hak getire zaten. Adam bana bı gün Suriyeli gibi bu tipin ne ya dedi. (Suriyeli halk için genel bir tabir değil onun kastettiği. Bildiğin dilenci olanları kastediyor. Irkçılık değil amaçevet son zamanlarda çok saldım bakımsızlık beni mahvetti o yüzden böyle oldum ama çıkamıyorum bu psikolojiden ya Allahım lohusalık kolay olsun nolur
zaten böyle şeyleri hiç dile getirmek istemiyorum daha önce çok yaptım hep pişman oldum sonra da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorum diye kendimi yedim bu seferinşallah daha dip yoktur
Ben eşime şey diyorum "Dur beni yalnız bırakma birlikte kilo alalım, birlikte verelim kendimi kötü hissediyorum"kızlar şimdi size “bir derdim var” sorusu soracağım
Ya her seyin bi zorlugu ve guzelligi var bence. Cok takilmamak lazim evlat evliligi bi ust level e tasiyo ben boyle dusunuyorum her seyi asama.asama yasayip gorecez bakalimBenim de şöyle bir derdim var. Normalde tv izlemem netflix yardırıyorum ama resmen. Ve instagramda izlediğim şeyleri paylaşıyorum. Bi kesim var gezebiliyorken gez, uyuyabiliyorken uyu, izleyebiliyorken izle, bunlar iyi günlerin, son son gez diyen. Ve bende herhalde bu çok kişi tarafından söylendiği için bende ters tepti ben şuan değişik bir psikolojiye girdim. Gidelim, gezelim, yiyelim, içelim modundayım sürekli. Geçen hafta mı demiştim size çok bunaldım evde diye. Sanırım o da bundan dolayı. Evliliğimizde 3. Senemiz ve gerçekten bekar gibi yaşadık ikimizde. Ve artık bebek istedik yanımızda. Yani düzenimizin bozulacağının elbette farkındayız, daha az gezip daha az uyuyacağımızın. Ama sürekli böyle bişey dikte edilince de hoş olmuyor ya. Özellikle de bana.
Ben gezmeme olayına katılmıyorum ya. İlk çocukta 2 aylıktı Karadeniz turu yaptık. İkincide 40 günlüktü kayak tatiline gittikBenim de şöyle bir derdim var. Normalde tv izlemem netflix yardırıyorum ama resmen. Ve instagramda izlediğim şeyleri paylaşıyorum. Bi kesim var gezebiliyorken gez, uyuyabiliyorken uyu, izleyebiliyorken izle, bunlar iyi günlerin, son son gez diyen. Ve bende herhalde bu çok kişi tarafından söylendiği için bende ters tepti ben şuan değişik bir psikolojiye girdim. Gidelim, gezelim, yiyelim, içelim modundayım sürekli. Geçen hafta mı demiştim size çok bunaldım evde diye. Sanırım o da bundan dolayı. Evliliğimizde 3. Senemiz ve gerçekten bekar gibi yaşadık ikimizde. Ve artık bebek istedik yanımızda. Yani düzenimizin bozulacağının elbette farkındayız, daha az gezip daha az uyuyacağımızın. Ama sürekli böyle bişey dikte edilince de hoş olmuyor ya. Özellikle de bana.
Yani öngörebildiğim herşeye hazırlıklı gibiyim. Yeter ki bebeğim sağlıkla doğsun. Ben sağlıklı olayım. Sezeryan oluyor geçiyor, Meme yarası oluyor geçiyor, gaz sancısı, uykusuzluk ömür boyu sürmüyor geçiyor. Allah hiç vermesin o ayrı da. Ama bi salın allah peygamber aşkına diyorum ya. Bazen keşke amerika’da yaşasam diyorum. Hiç duymasam böyle şeyleri. Lohusa psikolojisine millet sokuyor insanı yani. Salsalar sorun olmayacak.Ya her seyin bi zorlugu ve guzelligi var bence. Cok takilmamak lazim evlat evliligi bi ust level e tasiyo ben boyle dusunuyorum her seyi asama.asama yasayip gorecez bakalim
Ya zaten bunu söyleyen insanlara bakıyorum hepsi bebeğini tek başına büyütmüş insanlar. Eş destek olmuyor, yardım zaten hak getire.Ben gezmeme olayına katılmıyorum ya. İlk çocukta 2 aylıktı Karadeniz turu yaptık. İkincide 40 günlüktü kayak tatiline gittikBebekle gezilmez diyenler çok pimpirikli insanlar bence.
Anne olunca insan neyi öğreniyor biliyor musun? Kimseyi sallamamayıYa zaten bunu söyleyen insanlara bakıyorum hepsi bebeğini tek başına büyütmüş insanlar. Eş destek olmuyor, yardım zaten hak getire.
Canım seni çok iyi anlıyorum benim eşimde spor konusunda aşırı takık düzenli haftada en az 4 gün gidiyor ama ben gitme desem de tatsızlık çıkacak hiç müdahil olmuyorum bıraktım artık çünkü aşırı düşkün ve seviyor sen hiç gerilme benim gb sal gitsin zaten bebek olunca o kadar sık gidemeyecekler ki .kızlar şimdi size “bir derdim var” sorusu soracağım
Eğer gezmeyi seven bi ciftseniz çocuk olsada birsey değişmiyor emin olBenim de şöyle bir derdim var. Normalde tv izlemem netflix yardırıyorum ama resmen. Ve instagramda izlediğim şeyleri paylaşıyorum. Bi kesim var gezebiliyorken gez, uyuyabiliyorken uyu, izleyebiliyorken izle, bunlar iyi günlerin, son son gez diyen. Ve bende herhalde bu çok kişi tarafından söylendiği için bende ters tepti ben şuan değişik bir psikolojiye girdim. Gidelim, gezelim, yiyelim, içelim modundayım sürekli. Geçen hafta mı demiştim size çok bunaldım evde diye. Sanırım o da bundan dolayı. Evliliğimizde 3. Senemiz ve gerçekten bekar gibi yaşadık ikimizde. Ve artık bebek istedik yanımızda. Yani düzenimizin bozulacağının elbette farkındayız, daha az gezip daha az uyuyacağımızın. Ama sürekli böyle bişey dikte edilince de hoş olmuyor ya. Özellikle de bana.
Ay evet bende bıktım onlardan iyi günlern diyip duranlardan. Ayrıca her çocuk aynı olacak her çocuk gazlı ağlak kolik olacak diye bi şey yok herkesin beklentisi sabrı tahammülü aynı değil sinir oluyorum bendeeeBenim de şöyle bir derdim var. Normalde tv izlemem netflix yardırıyorum ama resmen. Ve instagramda izlediğim şeyleri paylaşıyorum. Bi kesim var gezebiliyorken gez, uyuyabiliyorken uyu, izleyebiliyorken izle, bunlar iyi günlerin, son son gez diyen. Ve bende herhalde bu çok kişi tarafından söylendiği için bende ters tepti ben şuan değişik bir psikolojiye girdim. Gidelim, gezelim, yiyelim, içelim modundayım sürekli. Geçen hafta mı demiştim size çok bunaldım evde diye. Sanırım o da bundan dolayı. Evliliğimizde 3. Senemiz ve gerçekten bekar gibi yaşadık ikimizde. Ve artık bebek istedik yanımızda. Yani düzenimizin bozulacağının elbette farkındayız, daha az gezip daha az uyuyacağımızın. Ama sürekli böyle bişey dikte edilince de hoş olmuyor ya. Özellikle de bana.
Kesinlikle katılıyorum. Zaten gezmek yeni yerler kesfetmek hem anne babaya hem çocuğa çok iyi geliyorBen gezmeme olayına katılmıyorum ya. İlk çocukta 2 aylıktı Karadeniz turu yaptık. İkincide 40 günlüktü kayak tatiline gittikBebekle gezilmez diyenler çok pimpirikli insanlar bence.
Canım benim ikinci bana dahi artık gidemezsin , yapamazsın falan filan diyen çok 10 yaşında kızım .Böyle gereksiz sözlere hiç gelme ilk zamanlar evet anne baba çocuk eve uyum sağlıyor sonuçta bir düzen değişiyor ama o süreç hızlıca oturuyor yeterki sağlıklı olsunlar .Benim de şöyle bir derdim var. Normalde tv izlemem netflix yardırıyorum ama resmen. Ve instagramda izlediğim şeyleri paylaşıyorum. Bi kesim var gezebiliyorken gez, uyuyabiliyorken uyu, izleyebiliyorken izle, bunlar iyi günlerin, son son gez diyen. Ve bende herhalde bu çok kişi tarafından söylendiği için bende ters tepti ben şuan değişik bir psikolojiye girdim. Gidelim, gezelim, yiyelim, içelim modundayım sürekli. Geçen hafta mı demiştim size çok bunaldım evde diye. Sanırım o da bundan dolayı. Evliliğimizde 3. Senemiz ve gerçekten bekar gibi yaşadık ikimizde. Ve artık bebek istedik yanımızda. Yani düzenimizin bozulacağının elbette farkındayız, daha az gezip daha az uyuyacağımızın. Ama sürekli böyle bişey dikte edilince de hoş olmuyor ya. Özellikle de bana.
Kesinlikle, bir de çocuklar arabada yolda daha sakin oluyorlar.Kesinlikle katılıyorum. Zaten gezmek yeni yerler kesfetmek hem anne babaya hem çocuğa çok iyi geliyor
Geçen sene ocak 1de konyaya gitmiştik, hamileydim. Orda kanama olmuş dış gebelik geçirmiştim. Sonra da korkuyla geri dönmüştük. Bişey olacaksa evde olsun diye. Nitekim 5 ocakta ameliyat olmuştum. sanki konya benden bebeğimi almış gibi hissediyorum. Oğlum doğunca yaza doğru konya’ya gidip bi güzel gezicem.Eğer gezmeyi seven bi ciftseniz çocuk olsada birsey değişmiyor emin olkızım 3 yaşında ve o doğduktan sonra 15 şehir gezdik, ben de son paylasimimi 15.sehrimiz cocuk olunca gezemezsin diyenlere gelsin diye yapmistim 2.cocuktan sonra bu kadar iddialı olur muyuz bilmiyorum
İşte buGeçen sene ocak 1de konyaya gitmiştik, hamileydim. Orda kanama olmuş dış gebelik geçirmiştim. Sonra da korkuyla geri dönmüştük. Bişey olacaksa evde olsun diye. Nitekim 5 ocakta ameliyat olmuştum. sanki konya benden bebeğimi almış gibi hissediyorum. Oğlum doğunca yaza doğru konya’ya gidip bi güzel gezicem.bunun hayaliyle yaşıyoruz biz kadın çıkmış bana gezemezsiniz diyor. Sen otur evinde bok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?