- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aynen de böyle güneş sultanKızzzzlaaarrrr amannn
Gezeceğiz de tozacağız da
Süsleneceğiz de
Zayıflayıp spor da yapacağız
Cinsel hayatımız da normal olacak
Ama evde TV dolabının üstünde boklu bez de olacak
Çamaşırlar dağ olacak
Bazen legolar yerlerde olacak, üstünden atlayıp kahvemizi içeceğiz
Bebek uyuyunca ayağımızı uzatacak dizi izleyeceğiz
Canımız isteyince kitabımızı da okuyacağız
Canımız istemeyince yemek de yapmayacağız, dışarıdan söyleceğiz
Kimseyi miklemeyeceğiz ama en önemli nokta buHayatı akışında güzel yaşamak önemli, her şeyi dert eden insanlardan olursak çocukla hayat elbet zor.
Vallahi ya şu yeni anneleri amma korkutuyorlar. Kendi mutsuz hayatlarını yaşasın istiyor herkes.Aynen de böyle güneş sultan
Kafada bitiyor hersey
Oh oh çok güzel olmuş ya mis kokululara az kaldı artık. Sağlıkla gelsinler inşallahŞimdi hastane çantamı hazırladık eşimle.En küçük boy valize sığdı benim ve bebeğin eşyaları. Eşim de kendisi için bir sırt çantası ayarlayacak. 4 tane tulum aldım ben, içlerine birer zıbın, çorap, şapka koyarak iç içe katladım. Hastaneye verilecek olanın dışında battaniye ve kurdele sarılı heves ettim birden o kurdele geldi aklıma ins sağ Salim vaktinde açıp kullanmak nasip olur. Darısı isteyen herkese olur inş
Owww öfkeli şirinnnnGeçen sene ocak 1de konyaya gitmiştik, hamileydim. Orda kanama olmuş dış gebelik geçirmiştim. Sonra da korkuyla geri dönmüştük. Bişey olacaksa evde olsun diye. Nitekim 5 ocakta ameliyat olmuştum. sanki konya benden bebeğimi almış gibi hissediyorum. Oğlum doğunca yaza doğru konya’ya gidip bi güzel gezicem.bunun hayaliyle yaşıyoruz biz kadın çıkmış bana gezemezsiniz diyor. Sen otur evinde bok.
Ya çok pimpirikli yada kolik çocuk sahibi olanlar diye ekliyeyimBen gezmeme olayına katılmıyorum ya. İlk çocukta 2 aylıktı Karadeniz turu yaptık. İkincide 40 günlüktü kayak tatiline gittikBebekle gezilmez diyenler çok pimpirikli insanlar bence.
Evet sen çok doğru bi yerden yakalamışsın olayı. Teksen eğer elbette zor ben tektim prematüre ve kolikti ama ona rağmen mutsuz değildim. Şahane bir şeydi. Onun değil etinin kemiğinin kirpiklerinin bile büyümesine şahit olmak şahane bir şeyYa zaten bunu söyleyen insanlara bakıyorum hepsi bebeğini tek başına büyütmüş insanlar. Eş destek olmuyor, yardım zaten hak getire.
Aynen de böyle tıpkısının aynısı... Her şey bizim için. Bazen totomuza can gelecek hem çocuğumuz hem evimiz dört dörtlük olacak bazen canımız istemeyecek her şey birbirine girecek, bizim nerden baktığımıza bağlı olarak değişecek huzurumuz. Ama en fazla 2 yıl böyle sonrasında o özgür bekar hayatındansa sıcacık aile olmuşuz diyorsun şükrediyorsun geriye bakıncaKızzzzlaaarrrr amannn
Süsleneceğiz de
Çamaşırlar dağ olacak
Kimseyi miklemeyeceğiz ama en önemli nokta buHayatı akışında güzel yaşamak önemli, her şeyi dert eden insanlardan olursak çocukla hayat elbet zor.
Ohh ya sonunda geldi bi valiz. Pazar pazar başka hazırlayanlar da olur dedim ama olsun açılışı yaptık sanırım. Sağlıkla giy giydir canım. Vakitlice sevinçle gelsin oğulcuğunŞimdi hastane çantamı hazırladık eşimle.En küçük boy valize sığdı benim ve bebeğin eşyaları. Eşim de kendisi için bir sırt çantası ayarlayacak. Bu arada en kalın çoraplarımdan aldım 4 tane. 2 gün kalacağız ama ıkıser kat giyerim diye; çok üşüyor ayaklarım benim tavsiye ederim size de 4 tane tulum aldım ben, içlerine birer zıbın, çorap, şapka koyarak iç içe katladım. Hastaneye verilecek olanın dışında battaniye ve kurdele sarılı heves ettim birden o kurdele geldi aklıma ins sağ Salim vaktinde açıp kullanmak nasip olur. Darısı isteyen herkese olur inş
Ellerine sağlık canim yaptın kurtuldunŞimdi hastane çantamı hazırladık eşimle.En küçük boy valize sığdı benim ve bebeğin eşyaları. Eşim de kendisi için bir sırt çantası ayarlayacak. Bu arada en kalın çoraplarımdan aldım 4 tane. 2 gün kalacağız ama ıkıser kat giyerim diye; çok üşüyor ayaklarım benim tavsiye ederim size de 4 tane tulum aldım ben, içlerine birer zıbın, çorap, şapka koyarak iç içe katladım. Hastaneye verilecek olanın dışında battaniye ve kurdele sarılı heves ettim birden o kurdele geldi aklıma ins sağ Salim vaktinde açıp kullanmak nasip olur. Darısı isteyen herkese olur inş
Çok güzel olmuş canım artık sadece zaman geçirmece olacak sağlıkla baktinde doğsun paşa:)Şimdi hastane çantamı hazırladık eşimle.En küçük boy valize sığdı benim ve bebeğin eşyaları. Eşim de kendisi için bir sırt çantası ayarlayacak. Bu arada en kalın çoraplarımdan aldım 4 tane. 2 gün kalacağız ama ıkıser kat giyerim diye; çok üşüyor ayaklarım benim tavsiye ederim size de 4 tane tulum aldım ben, içlerine birer zıbın, çorap, şapka koyarak iç içe katladım. Hastaneye verilecek olanın dışında battaniye ve kurdele sarılı heves ettim birden o kurdele geldi aklıma ins sağ Salim vaktinde açıp kullanmak nasip olur. Darısı isteyen herkese olur inş
Ayenn katılıyorum sana bizde 52 günlükken Karadeniz turu yapmastik kızımla inan oladar güzel geçmiştiki emer uyurdu emer uyurdu bebekler arabayı çok seviyor sonra yaz tatilinde Antalya'ya gittik sonra geldi 14 aylıkken. Güneydogu turu yaptık artık hayatımızda hep bebek olacak ve onla yaşamayı ogreniyoruz eşinde sende gezmeyi seviyorsan yardımci oluyorsa öyle sistemli ilerliyorki herşey ki benim eşim gezdiigmiz yerlerde elinde bir cezveyle otelin mutfağında çorba muhallebi yapmış insanKızzzzlaaarrrr amannn
Süsleneceğiz de
Çamaşırlar dağ olacak
Beni de uyandırdı bu her neyse . Anksiyete mi gaz mı ne bu bilmiyorum. Soda içip yanında bal kaymak sürdüm ekmeğe yiyorum.Gece gece dikildim yine kizlar epeydir idare ediyorum anksiyeteyi ama bazen boyle geceleri hortlatiyo benitam sakinledim yataga geciyim diyorum, dogumla ilgili seyler dusundukce haci yatmaz gibi dikiliyorim yine hayir bi de karnim kasiliyo bebeyibde huzursuz ediyorum sanirim, bu hal beni cok yoruyor
Bana da gezemezsin diyorlar, ben de onu allah bilir diyorum. Genelde mutsuz insanlar mutsuzluklarına ortak ararlar. Dünyayı kendi istedikleri gibi göremedikleri için isterler ki herkes onlar gibi görsün. Kim nasıl nerde mutlu olucaksa öyle yapsın allah herkese nasip etsin inşallah.valla hepinize katılıyorum.Gezmeyi sevmeyen de vardır eminim, o da istediği gibi olsun, Saygı duymak lazım. Bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da geri kalan her şey boş.Ayenn katılıyorum sana bizde 52 günlükken Karadeniz turu yapmastik kızımla inan oladar güzel geçmiştiki emer uyurdu emer uyurdu bebekler arabayı çok seviyor sonra yaz tatilinde Antalya'ya gittik sonra geldi 14 aylıkken. Güneydogu turu yaptık artık hayatımızda hep bebek olacak ve onla yaşamayı ogreniyoruz eşinde sende gezmeyi seviyorsan yardımci oluyorsa öyle sistemli ilerliyorki herşey ki benim eşim gezdiigmiz yerlerde elinde bir cezveyle otelin mutfağında çorba muhallebi yapmış insanböyle çekemeyen insan herzaman karşımıza çıkıyor ben en son isde açılma olayı yaşayınca arkadaşımın biri okadar gezersen tabi açılır dedi ağzının üstüne kürekle vuracaktim sallayacak sin o insanları şimdi rabbim 2cocugu nasip edecek onlada gezeceğim inşallah
Evet ya şimdi esnemeye başladım bende, 10 da hastane randevum olmasa ev halkını postalayıo ne güzel uyurdumGünaydın kızlar izmir dün sıcaktı baya o yüzden galiba gece de bunaldım ben çok ateş bastı sık uyandım durdum. Sabahtan da kalkmak zorundayım tabiaslında tam uyku zamanı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?