2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydınlar ayy bende hiç uyuyamadım dün arkadaşa.gittik akşam birsegler yapmıştı yedim isctim ama.gece beni mahvetti karnım feci gaz oldu meyveydi tabakdi filan artık mide kaldırmıyor sindiremiyor hepimize güzel haberler alacağımız bir hafta olsun insallah

Kimseye bakmayın ilk 3 ay daha dikkatli olunuyor evet biraz daha ki ben ilk çocuğumda kırkı çıktı iki kere şehir dışı yaptım 3 aylık olmadan bidaha sonra bayram tatiller bidaha derken hep gezdiken kolay aylarıda 3-10 aylık yürüyene kadarki zamanı olmuştu tabiki biraz kısıtlanıyor özgürlüğünüz gece geç saatlere kadar gezemiyorshnuz çocuk uyumazsa huysuzlaşıyor hınçını sizden çıkarıyor sinirleniyorsunuz yada her evde huzurlu olamıyorsunuz gibi gibi.. ama yinede herşeye değer onlar ve inanın yazın çok gezicezzz bir sürü tatil planın var Allah nasip ederse

kızlar bişi sorucam bu konu belki defalarca konuşuldu ama hatırlayamadım şimdi bu 16 haftaşık rapor ücretni biz 16 haftanın sonunda mı alıcaz yoksa aylık maaş gibi alabiliyor muyuz

Günaydın kızlar bebeğin haftasının 2 hafta falan önde olması iyimiydi yoksa şekerden ötürü müydü

bana bulaşmaz da ben bu ara başta eşim olmak üzere herkese bulaşma potansiyeli taşıyorum
gerçekten bak başka bi insana dönüştüm kendim de farkındayım bunun, ama onlarda hicbir sey yoookkkk böyle diyorum esime, karsılıgını alcaksın seni daha cok sevecek diyor
evet aslında git gitme mücadelesine de girmek istemiyorum hiç muhabbet gereksiz yerlere gidiyor amacından sapıyor
gerçekten de öyle bir dönemmiş bu ama kendimi çok ihmal ettim valla pismanım bi daha nasip olursa asla böyle yapmicam
hiç şöyle iyilikle güzellikle biseyleri halledebilen kadınlardan olamadım ya sen eminimki bu konuda çok iyisindir aslında o sekilde basliyorum konusmaya sonra konusurken gaza geliyorum kendi kendime bi alevleniyorum ama bu isi çözecegim bu sabah arıza çıkarmaya başladım yavaş yavaş yeter ya
yani su hamilelik dönemimde bile kendimi bırakıp hep baskalarını düsündüm, hamile degilmisim gibi kosturdum ne oldu olan bana oldu kendime enerjim kalmadı. şimdiden başliyim bakımlara lohusalığa kadar anca alışırım bu sabah itibariyle zırıldamaya başladım oram ağrıyor buram ağrıyor diye ama yalan da degil valla dün gece kalkıp ağladım reflü ağrısı oldu galiba ne oldugunu da anlamadım

Kızlar meme ucu kremi lansinoh almıştım, şimdi geldi içi donuk sert. Lanolin donar mı? Bilginiz var mı?
Evet sogukta donar oda ısısında yumuşar
Günaydın kızlar bebeğin haftasının 2 hafta falan önde olması iyimiydi yoksa şekerden ötürü müydü
Bende seker çıkmadı benim bebek de iki hafta önde gidiyor. Doktorum normal dedi. Bir arkadaş da doktoru şeker yüklenmesinde birsey çıkmamış olmasına rağmen açlık tokluk kan şekerine tekrar baktirmis. Orada yüksek çıkınca diyet vermiş

Kızlar günaydın nispet yapar gibi olmasın da, burda da tam tersi, sanki nisan mayıstayız gibi tam piknik havası var. Ama kapalı olmasını tercih ederdim şu saatten sonra. Çünkü baya ağrım var, yemek işi bile çok zor artık. Dışarda kalıyor gözüm haliyle, hava güzel ben neden evdeyim diye. Yağız da benle tıkılıyor eve yavrum. Gece bile eyvah dedim, şükür ki düzensizdi ağrılarım. Bi de mide bulantısı da geri geldi yine. 32 den sonra hormonların artışıyla, bu durum yaşanabiliyormuş. Su aralık bi bitsin de. Bi oh diyim ya. Kafayı yicem yoksa.

Güzel haberleri alınca uykusuzluk fln koymaz sanaaa

Kızlar günaydın sabah sabah moralim çok bozuldu kv altlı üstlüyüz annemde kalıyoruz diye eşim anahtar verdi yangın olur bişey olur diye bugün eve girmiş kameradan mesaj geldi fotosu eşimde aramış ne oldu diye paspasım düştü balkonunuza diyor bende dedim girebilirde yani ara izin iste dedim kızmakta haklımıyım haksız mı?

Günaydın kızlar, gece bende sacmasapan rüyalar gördüm rahat uyuyamadım bi türlü. Ya son zamanların gelmesinden kaynaklı ya da havada bişey var
Hamileyken karmaşık rüyalar çok olur canım. Dün gece bende rüyamda lambayı yakmaya çalışıyorum arkamdan köpek havlıyor karanlıkta ışığa uzanıyorum kırmızı ojeli bir el hayır der gibi engel olmaya çalışıyor besmele çekip açtım ışığı sonra uyandım zaten

Zeref gerçekten saç düzleştirmek, kapatıcı ile iki pıt pıt yapmak iyi gelüyü. Dün ben evden çıkarken eyeliner bile sürdüm asansör aynasında beğendim kendimi kim der ocak sonu doğurcak kiiiiim moduna girdim

Eklentiler

• FA1F7D9C-4325-4C08-B1A6-054A7E694192.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…