2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yok canım sleppy 1 numara gayet prematüre gibi zaten

Valla çünkü şöyle, bir şekilde alınan bezler artabiliyor. O yüzden sanırım direkt 2 nodan başlamak istiyorlar. Ama gödleri çok minik dediğim gibi. 2 no bile büyük olur ilk doğduklarında. Ama 1 no iyi. Preye gerek yok.

Benimde çantam hazır değil hatta bir çorap bile yıkamadım daha bebenin. Deterjanları dün geldi haftasonu başlayacağım çünkü bugünlerde iyi değilim farkındayım. Ablamdan kalma bebek kıyafetleri var durduk yerde bazı yerleri sararmış neyle çıkartırım onu

Bir iyilik gelse keşke bize valla, böyle sürekli acıların kadını mood

Kosla leke çıkarıcı varsa ön yıkama gözüne koy, normal yıkama gözüne de çamaşır doası ve normal deterjan. Çıkarıyor. Bir kaç kere durulama yap. Sonra da bebiş deterjanı ile yıka.

Çamaşır sodası olacaktı

Canım analar sizi çoookk özledim, muhabbetlerimiizi serzenişlerimizi. Yazamıyorum, değil yazmak yemek yemeye zamanım yok. Hala hastanedeyiz. Taburcu olmak gibi değil tahliye olmak gibi geliyor buradan çıkmaya çalışmak hep geri püskürttüler bizi, bu öğlen tekrar deneyeceğiz umarım çocuğumuz için de tedaviyi reddebilmr hakkımız vardır. İlk kilosunu almış minnoşkom 50 gramla büyük bir adım bizim için inş hep alır artık. Biz ona evde daha güzel bakarız daha sık besleriz zaten. Memiktolar isyanda hamur gibi yoğrulmaktan, uçlar düğüm düğüm. Ben bende değilim meçhullerdeyim 3 saatte bir emzirmeye gidiyorum çok aktif ememese de deniyor refleksi kuvvetlensin diye vazgeçmiyoruz. Her gidiş gelişim 1 1.5 saat sürüyor. Gelince de hemen süt sağma ya başlıyorum o da 1 saat sürüyor. Sonra yine emzirmeye gidiyorum. Geceleri bile 4 5 saat uyku en fazla, gündüz uyumak zaten hayal.. Çok istiyoruz artık gitmeyi. Kadın doğum servisi de sağolsun iyi idare etti bizi ama artık çıkalım istiyorlar tabi onlar da haliyle. Keremiko zaten evde mutsuz kardeşimi göremedim kucağıma alamadım sizi çok özledim diye Karadenizde gemilerini batırıyor.. Eve geçersem zaman daha müsait olur heralde. Çok merak ediyorum sizi. Herkes iyi olsun kimse doğurmasın en azından bi 3 hafta daha lütfen

Hadi tez zamanda eve geçin inşallah canım. Minnoş kızın iyi anladığım kadarıyla. Cidden maphus damlarına düştünüz yav. Allah sabır versin. Geçecek inşallah bu günler de. Çok yoruldun ama

Peritilag bakıyordu zaten hatta alanında çok iyi prof yattın üç gün tansiyonum yukselmedi evde hep yatıyorum bakalim
Anladim o zaman hakkinizda hayirlisi ama bebeğinizin gerilemesini de iyi takip edin bence boyle durumda bebeği alabiliyorlar anne karnindan. Insallah ikinizde sağlıcakla tamamlarsiniz süreci.

Biraz korku iyidir tedbiri getirir Mavicim en azindan icin rahat doktorun hemen mudahele edeceğini biliyorsun. Zor haftalari da atlattın ☺

Evet canim bunlar masallah pekmez ise yaramis gözüküyor hemoglabin tam sinirda su an senin. Düşükte değil yuksekte. Ferritinin baya iyi. Benim ferritin 6'ya düşmüştü takviyeyi birakinca.
Sen pekmeze devam et en azindan sınırda tutar seni doğuma kadar.

ben de onu diycektim . beyaz camasırlarım hiç beyaz cıkmıyo hatta sanki lekesi tozu bile cıkmıyor cogu zaman benim. mesela robot süpürgenin mop bezini atıyorum beyazlarla kara kara cıkıyor. kosla aldım beyazlar için o bembeyaz cıkardı. ütü masamın ortusunde de leke vardı ne olmus anlamadık hiçbişe cıkarmamıstı koslayla cıkardım valla. ben zor lek giibi gorursem suda bekletiyoırum kovaya kosla koyup sıcak suyla. sonra makinaya atıyorum. makinada da beyazlarda falan suda bekletme özelliğini açıyorum

Sağol kuzum öyle yapayım

Benimde kuzenimden gelenlerde sarı lekeler vardı e bebekten leke çıkarıcı aldım yıkadım çoğu çıktı

Benimde haftam değişti bugün çok mutluyum
kadınlar kulubunde hafta değiştikten 1 gun sonra değişiyor ya. benim de salı değişiyor burada çarşamba atıyor. happy mom zaten salı 31+0 la başlıyor. peepapp var bende adet takipten beri kullanırım o salı 31+1 la başlıyor direk. banu çiftçiye giriyorum o 32. hafta diyor kafalar allak

Çok şükür canım bugünlerine sağ salim dünyaya geldi bak kilo da almaya başlamış bundan sonrası daha kolay geçer. İnşallah bir an önce eve dönebilirsiniz İpek hatun ile çünkü evde bir evlat var ister istemez aklın onda gönlün burda bölündün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…