- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Yok canım sleppy 1 numara gayet prematüre gibi zatenYA NEDEN 2 NUMARA OLAYI CIKTIbenim eşimin iş arkadaşları ona premature alın birazda demiş. bezler buyuk geliyo ilk dogunca. premature olan daha iyi oluyo demiş. bizimkinin aklına sokmus yani bizim evde 1 de mi buyuk acaba sorusu dolanıyo
Valla çünkü şöyle, bir şekilde alınan bezler artabiliyor. O yüzden sanırım direkt 2 nodan başlamak istiyorlar. Ama gödleri çok minik dediğim gibi. 2 no bile büyük olur ilk doğduklarında. Ama 1 no iyi. Preye gerek yok.YA NEDEN 2 NUMARA OLAYI CIKTIbenim eşimin iş arkadaşları ona premature alın birazda demiş. bezler buyuk geliyo ilk dogunca. premature olan daha iyi oluyo demiş. bizimkinin aklına sokmus yani bizim evde 1 de mi buyuk acaba sorusu dolanıyo
Ay evet inşallahAz kaldı canımtabi minnaklar zamanını beklerse
Benimde çantam hazır değil hatta bir çorap bile yıkamadım daha bebenin. Deterjanları dün geldi haftasonu başlayacağım çünkü bugünlerde iyi değilim farkındayım. Ablamdan kalma bebek kıyafetleri var durduk yerde bazı yerleri sararmış neyle çıkartırım onuBen hala hastane çantamı hazırlamadım ya öyle üşeniyorum kiAğlayacağım valla, biraz iş yapsam karnım aşağı düşecek gibi kasılıyor. Zaten sağ bacağım sakat oldu onu iptal ettim Nasıl olacak bu işler. Doğumdan sonra temizlerim evi artık
hani beraber cok vakit geciren kadınların adet tarihleri de yaklaşlıyor ya o hesap. hamilelikleridde birbirine yaklaşıyor galibaYa bu dönem dönem oluyor galiba. Benimki de 2 gün baya hareketsizdi dürtüyordum hatta sürekli. Ama şu son 3-4 gündür dur durak bilmiyor
Bir iyilik gelse keşke bize valla, böyle sürekli acıların kadını moodBenimde çantam hazır değil hatta bir çorap bile yıkamadım daha bebenin. Deterjanları dün geldi haftasonu başlayacağım çünkü bugünlerde iyi değilim farkındayım. Ablamdan kalma bebek kıyafetleri var durduk yerde bazı yerleri sararmış neyle çıkartırım onu
Çamaşır sodası olacaktıBir iyilik gelse keşke bize valla, böyle sürekli acıların kadını mood
Kosla leke çıkarıcı varsa ön yıkama gözüne koy, normal yıkama gözüne de çamaşır doası ve normal deterjan. Çıkarıyor. Bir kaç kere durulama yap. Sonra da bebiş deterjanı ile yıka.
Hadi tez zamanda eve geçin inşallah canım. Minnoş kızın iyi anladığım kadarıyla. Cidden maphus damlarına düştünüz yav. Allah sabır versin. Geçecek inşallah bu günler de. Çok yoruldun amaCanım analar sizi çoookk özledim, muhabbetlerimiizi serzenişlerimizi. Yazamıyorum, değil yazmak yemek yemeye zamanım yok. Hala hastanedeyiz. Taburcu olmak gibi değil tahliye olmak gibi geliyor buradan çıkmaya çalışmak hep geri püskürttüler bizi, bu öğlen tekrar deneyeceğiz umarım çocuğumuz için de tedaviyi reddebilmr hakkımız vardır. İlk kilosunu almış minnoşkom 50 gramlabüyük bir adım bizim için inş hep alır artık. Biz ona evde daha güzel bakarız daha sık besleriz zaten. Memiktolar isyanda hamur gibi yoğrulmaktan, uçlar düğüm düğüm. Ben bende değilim meçhullerdeyim 3 saatte bir emzirmeye gidiyorum çok aktif ememese de deniyor refleksi kuvvetlensin diye vazgeçmiyoruz. Her gidiş gelişim 1 1.5 saat sürüyor. Gelince de hemen süt sağma ya başlıyorum o da 1 saat sürüyor. Sonra yine emzirmeye gidiyorum. Geceleri bile 4 5 saat uyku en fazla, gündüz uyumak zaten hayal.. Çok istiyoruz artık gitmeyi. Kadın doğum servisi de sağolsun iyi idare etti bizi ama artık çıkalım istiyorlar tabi onlar da haliyle. Keremiko zaten evde mutsuz kardeşimi göremedim kucağıma alamadım sizi çok özledim diye Karadenizde gemilerini batırıyor.. Eve geçersem zaman daha müsait olur heralde. Çok merak ediyorum sizi. Herkes iyi olsun kimse doğurmasın en azından bi 3 hafta daha lütfen
Anladim o zaman hakkinizda hayirlisi ama bebeğinizin gerilemesini de iyi takip edin bence boyle durumda bebeği alabiliyorlar anne karnindan. Insallah ikinizde sağlıcakla tamamlarsiniz süreci.Peritilag bakıyordu zaten hatta alanında çok iyi prof yattın üç gün tansiyonum yukselmedi evde hep yatıyorum bakalim
Biraz korku iyidir tedbiri getirir Mavicim en azindan icin rahat doktorun hemen mudahele edeceğini biliyorsun. Zor haftalari da atlattın ☺Tansiyon yukselmese de protein arttıkça bebege akis bozuluyor gelisim olarak geri düşüyor diye biliyorum. Diger arkadaslar da hep bu sebeple dogum yapti. Bilmiyorum ya benimki beni cok korkuttu yada gerçekler böyle.
Ama bazi doktorlar da cok rahat oluyor. Birsey olmaz diye bosveriyor.
Evet canim bunlar masallah pekmez ise yaramis gözüküyorFoto ekleyim onlar mı bir bak. Ya aslında benim kan değerlerim b12 d vit hep düşüktü ama b12 ve d vit kullanmıştım hamilelik öncesinde. Doktor Demir verdiği ve içmediğim günden beri pekmeze başladım. Sadece ekmek içi pekmez yapıyorum ara ara ilaçtan kötü değil ya diyorum besmele çekip yiyorum. Özellikle Kahvaltı da tüketmiyorum çay içiyorum diye. Yedikten sonra da yoğurttan kaçınıyorum. Kana iyice karışsın diye bekliyorum. Her gün değil de
Benimde haftam değişti bugünçok mutluyum
Okadar iyi geliyor ki çarşambaları ki ilk hedefim 34 ü geçmekti şimdi 36 sonra 38 dede doğururum inşaAllahBenim de
ben de onu diycektim . beyaz camasırlarım hiç beyaz cıkmıyo hatta sanki lekesi tozu bile cıkmıyor cogu zaman benim. mesela robot süpürgenin mop bezini atıyorum beyazlarla kara kara cıkıyor. kosla aldım beyazlar için o bembeyaz cıkardı. ütü masamın ortusunde de leke vardı ne olmus anlamadık hiçbişe cıkarmamıstı koslayla cıkardım valla. ben zor lek giibi gorursem suda bekletiyoırum kovaya kosla koyup sıcak suyla. sonra makinaya atıyorum. makinada da beyazlarda falan suda bekletme özelliğini açıyorumBir iyilik gelse keşke bize valla, böyle sürekli acıların kadını mood
Kosla leke çıkarıcı varsa ön yıkama gözüne koy, normal yıkama gözüne de çamaşır doası ve normal deterjan. Çıkarıyor. Bir kaç kere durulama yap. Sonra da bebiş deterjanı ile yıka.
Sağol kuzum öyle yapayımBir iyilik gelse keşke bize valla, böyle sürekli acıların kadını mood
Benimde carsambalari değişiyor tatliş annelerOkadar iyi geliyor ki çarşambaları ki ilk hedefim 34 ü geçmekti şimdi 36 sonra 38 dede doğururum inşaAllah
Benimde kuzenimden gelenlerde sarı lekeler vardı e bebekten leke çıkarıcı aldım yıkadım çoğu çıktıBenimde çantam hazır değil hatta bir çorap bile yıkamadım daha bebenin. Deterjanları dün geldi haftasonu başlayacağım çünkü bugünlerde iyi değilim farkındayım. Ablamdan kalma bebek kıyafetleri var durduk yerde bazı yerleri sararmış neyle çıkartırım onu
İnşallah sağolunAnladim o zaman hakkinizda hayirlisi ama bebeğinizin gerilemesini de iyi takip edin bence boyle durumda bebeği alabiliyorlar anne karnindan. Insallah ikinizde sağlıcakla tamamlarsiniz süreci.
kadınlar kulubunde hafta değiştikten 1 gun sonra değişiyor ya. benim de salı değişiyor burada çarşamba atıyor. happy mom zaten salı 31+0 la başlıyor. peepapp var bende adet takipten beri kullanırım o salı 31+1 la başlıyor direk. banu çiftçiye giriyorum o 32. hafta diyorBenimde haftam değişti bugünçok mutluyum
Çok şükür canım bugünlerineCanım analar sizi çoookk özledim, muhabbetlerimiizi serzenişlerimizi. Yazamıyorum, değil yazmak yemek yemeye zamanım yok. Hala hastanedeyiz. Taburcu olmak gibi değil tahliye olmak gibi geliyor buradan çıkmaya çalışmak hep geri püskürttüler bizi, bu öğlen tekrar deneyeceğiz umarım çocuğumuz için de tedaviyi reddebilmr hakkımız vardır. İlk kilosunu almış minnoşkom 50 gramlabüyük bir adım bizim için inş hep alır artık. Biz ona evde daha güzel bakarız daha sık besleriz zaten. Memiktolar isyanda hamur gibi yoğrulmaktan, uçlar düğüm düğüm. Ben bende değilim meçhullerdeyim 3 saatte bir emzirmeye gidiyorum çok aktif ememese de deniyor refleksi kuvvetlensin diye vazgeçmiyoruz. Her gidiş gelişim 1 1.5 saat sürüyor. Gelince de hemen süt sağma ya başlıyorum o da 1 saat sürüyor. Sonra yine emzirmeye gidiyorum. Geceleri bile 4 5 saat uyku en fazla, gündüz uyumak zaten hayal.. Çok istiyoruz artık gitmeyi. Kadın doğum servisi de sağolsun iyi idare etti bizi ama artık çıkalım istiyorlar tabi onlar da haliyle. Keremiko zaten evde mutsuz kardeşimi göremedim kucağıma alamadım sizi çok özledim diye Karadenizde gemilerini batırıyor.. Eve geçersem zaman daha müsait olur heralde. Çok merak ediyorum sizi. Herkes iyi olsun kimse doğurmasın en azından bi 3 hafta daha lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?