Yeniden laseri bana da yazalım. Progestan gorile evriltti beni doğumdan sonra başlıcam hemen ya. 40ı 50i atlattım mı. Yaz tam gelmeden iki seans gitmeyi planlıyorum.
Yeniden laseri bana da yazalım. Progestan gorile evriltti beni doğumdan sonra başlıcam hemen ya. 40ı 50i atlattım mı. Yaz tam gelmeden iki seans gitmeyi planlıyorum.
Hiç gitmedim lazere zaten tüyde yok fazla ama hamileylen kıl tüy az da olsa dert tuvaletten çıkınca peçeteyi uzatıp zor siliyorum kaldı ki ağda yapmak ömrüm gidiyor 2 dk lık yere
Bende oturuyorum ya bacaklarımın katlandığı yerler acıyo. Ödem var sanırım ona bağladım bacak arası kemiklerim acıyor zaten çoktandır bundan sonra normal ama sancı olmasın allah korusun
Hiç gitmedim lazere zaten tüyde yok fazla ama hamileylen kıl tüy az da olsa dert tuvaletten çıkınca peçeteyi uzatıp zor siliyorum kaldı ki ağda yapmak ömrüm gidiyor 2 dk lık yere
Bugün bizim bölgede su yok, üst komşum safiye sürekli çamaşır yıkıyordu alışmışım makine sesine meğer ev ne sessizmiş yahu o kadar mutluyum ki harika bi gün vallahi
Bugün bizim bölgede su yok, üst komşum safiye sürekli çamaşır yıkıyordu alışmışım makine sesine meğer ev ne sessizmiş yahu o kadar mutluyum ki harika bi gün vallahi
Değil mi biz rehberiz onlara malak gibi evde yatıp sadece çocuk büyütüyoruz diye kendimize acırsak bebelerimizde bizim gibi olacak Güneş bu konuyu açtığın için ayrıca sana teşekkür ederim. Şuan bulantım hafifledi kalkıp kitabımı okuyacağım
Tabi canım çocuklar bizim anamız, biz neysek o olacaklar. O yüzden yaptıklarımız önemli kesinlikle Rica ederim ne demek. Birbirimize umutsuzluk değil umut verelim hep
Değil mi biz rehberiz onlara malak gibi evde yatıp sadece çocuk büyütüyoruz diye kendimize acırsak bebelerimizde bizim gibi olacak Güneş bu konuyu açtığın için ayrıca sana teşekkür ederim. Şuan bulantım hafifledi kalkıp kitabımı okuyacağım
Tabi canım çocuklar bizim aynamız, biz neysek o olacaklar. O yüzden yaptıklarımız önemli kesinlikle Rica ederim ne demek. Birbirimize umutsuzluk değil umut verelim hep
Bende yarın 1 numara alıp çantayı tamamlıycam inşallah , benim bebiş çok kilo almıyor şekerden dolayı sınırlı yiyorum, belki 2 büyük gelir 1 alıyım en iyisi, molfix aldım bende yani 2 numarada avucum kadar bişi aslında ama işte arkadaşlar 1 al diyince bebişte az kilo alınca alıyım diye düşündüm
YA NEDEN 2 NUMARA OLAYI CIKTI benim eşimin iş arkadaşları ona premature alın birazda demiş. bezler buyuk geliyo ilk dogunca. premature olan daha iyi oluyo demiş. bizimkinin aklına sokmus yani bizim evde 1 de mi buyuk acaba sorusu dolanıyo
Ben hala hastane çantamı hazırlamadım ya öyle üşeniyorum ki Ağlayacağım valla, biraz iş yapsam karnım aşağı düşecek gibi kasılıyor. Zaten sağ bacağım sakat oldu onu iptal ettim Nasıl olacak bu işler. Doğumdan sonra temizlerim evi artık