2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
bana iki bile küçük premature yi düşünemiyorum minnak bişeydir bende bugün inşallah 1 numarayı alıyorum çogunluga uymak lazım

Merhaba seker yuklemesinde sonucunuz nasil cikmisti ben dun seker yuklemesi yaptirdim seker dusuklugum varmiş ona istinaden beslenmem lazimmis mesela şekerini aniden cikarip dusuren seyler vucudunu hirpalayacagi icin bunlari yememek direkt kana karisan rafine şeker bal recel vs. Tuketmemek glisemik indeksi dusuk seyler yemeniz lazim boyle bir dusuklugunuz varsa dalgalanmalar olmasini engellemek gerekiyor bu da bir sorun yani ciddi durumlara kadar gidip bayginlik şuur kaybi bile yapabiliyormus

R Renklirenkli canım bir gelişme var mı pek sessizsin
Valla canım ne yalan söliyim ağzımın tadı kaçtı ister istemez tabi ki su kasıntı işine. Ama asıl neden yargı’ya başlamamız yani her yerden bi olay, aksıyon fırlayınca , sıkılıp elime tlf alayım olamıyor uzun zamandır böylesi bi dizi izlememişim demek ki
Bi de uyuyoruz yagızla baya, 11 e kadar ; size göre 12 oluyor tabi. günün yarısı bitiyor zaten

İyi balım ya Bi sıkıntı olmasn da tadını çıkarın bu günlerin

Saglikli olsun da kuzu dert etme nolacak sezeryan var iyi ki boyle seyler icin
aynen kuzu tabiki ben de zaten onun için endiselendim bi sorun mu var diye
Benim de hep kafa büyük gidiyor oğlumda da öyleydi dert etme oğlumda 2 haftaydı bunda 3 hafta önde bir de üstelik
bi sorun olmadı değil mi? o sırada algım kapandı resmen doktor 2cm mi dedi 2 hafta mı dedi
anlamadım. bu bi sorun oluşturur mu dedim. şu an bilemeyiz dedi sadece
kuzuşum bi sorun yoktur umarım yazılanları hiç okuyamadım

bu arada kızlar ben bugün yeni doktoruma gittim vee aradığım doktoru son anda buldum çok
şükür Allahım üstümden bir yük kalktı. ister normal ister sezaryen hiç farketmez, tamamen düşüncesine ve yaklaşımına güvenebileceğim bir doktordu. üniversite hastanesinde prof.
üni hastanesinde doğum yapacağımı hiç
düşünmemiştim açıkçası ama istersen odanda bile doğum yapabilirsin dedi gece gündüz ne zaman olursa gelirim dedi. sezaryen olursa da anne bebek dostu sezaryen yapıyor. inşallah her şey yolunda gider de hayallerimizdeki gibi bir doğum yaşarız hepimiz

Zeref anne bebek dostu sezeryan ne kız ilk kez duydum

ilk başlarda böyle sarıyor sonra ceylinin ağlamalarına katlanamayıp ehh yeter yaww diyip bırakıyorsun

Ne kadar büyük acaba canım ya ne olacak büyük olsun. Bir sıkıntı yoktur inşallah canını sıkma sakın.

Zeref anne bebek dostu sezeryan ne kız ilk kez duydum
biliyorsun aslında da ben simdi ismini böyle söyleyince garip oldu kordonun geç kesilmesi, tentene temas, bebegin doğmaya karar verdiği zaman sezaryen yapılması gibi anne ve bebek yararına olan taleplerin yerine getirilmesi

İnşallah gönlüne göre olsun canım anne bebek dostu sezaryen ne oluyor benim dr da paylaşımlarda öyle yazıyor bende sezaryenide destekliyorum manasında yazıyor sandım Farklı bişimi

Ne kadar büyük acaba canım ya ne olacak büyük olsun. Bir sıkıntı yoktur inşallah canını sıkma sakın.
kağan kocatepeyi dinledim şimdi içimi rahatlattı bu adam olmasaymışım napcakmışım bilmiyorum önemli değil böyle şeyler diyor

İnşallah gönlüne göre olsun canım anne bebek dostu sezaryen ne oluyor benim dr da paylaşımlarda öyle yazıyor bende sezaryenide destekliyorum manasında yazıyor sandım Farklı bişimi
kuzu normal doğumda ne istiyorsak hepsini sezaryende de yerine getiriyor demek oluyor bu anne ve bebeğin ihtiyaçlarını göz ardı etmiyor tentene temas vs taleplerini yerine getiriyor

kuzu normal doğumda ne istiyorsak hepsini sezaryende de yerine getiriyor demek oluyor bu anne ve bebeğin ihtiyaçlarını göz ardı etmiyor tentene temas vs taleplerini yerine getiriyor
Hani mesela planli sezeryan yapilmiyor bunda yine dogumu bebegin baslatmasi bekleniyor bebek gelmek istedigi zaman sezeryan yapiliyor sezeryan olarak en sagliklisi bu sekildeymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…