bana iki bile küçük premature yi düşünemiyorumYA NEDEN 2 NUMARA OLAYI CIKTIbenim eşimin iş arkadaşları ona premature alın birazda demiş. bezler buyuk geliyo ilk dogunca. premature olan daha iyi oluyo demiş. bizimkinin aklına sokmus yani bizim evde 1 de mi buyuk acaba sorusu dolanıyo
Saglikli olsun da kuzu dert etme nolacak sezeryan var iyi ki boyle seyler icinkızlar bebemin kafası büyük çıktı
Benim de hep kafa büyük gidiyor oğlumda da öyleydi dert etmekızlar bebemin kafası büyük çıktı
Merhaba seker yuklemesinde sonucunuz nasil cikmisti ben dun seker yuklemesi yaptirdim seker dusuklugum varmiş ona istinaden beslenmem lazimmis mesela şekerini aniden cikarip dusuren seyler vucudunu hirpalayacagi icin bunlari yememek direkt kana karisan rafine şeker bal recel vs. Tuketmemek glisemik indeksi dusuk seyler yemeniz lazim boyle bir dusuklugunuz varsa dalgalanmalar olmasini engellemek gerekiyor bu da bir sorun yani ciddi durumlara kadar gidip bayginlik şuur kaybi bile yapabiliyormusŞeker yüksekliği kadar düşüklüğü de iyi değil galiba benim şekerim çok düşük. Geçen gün midem bulanır gibi oldu elim ayağım titredi eşime dedim iyi değilim tansiyonu ölçelim tansiyon normal çıktı şekere baktım yemekten bir saat sonra tokluk şekeri 65. Doktora danışmalımıyım
Valla canım ne yalan söliyim ağzımın tadı kaçtı ister istemez tabi ki su kasıntı işine. Ama asıl neden yargı’ya başlamamızR Renklirenkli canım bir gelişme var mı pek sessizsin
İyi balım ya Bi sıkıntı olmasn da tadını çıkarın bu günlerinValla canım ne yalan söliyim ağzımın tadı kaçtı ister istemez tabi ki su kasıntı işine. Ama asıl neden yargı’ya başlamamızyani her yerden bi olay, aksıyon fırlayınca , sıkılıp elime tlf alayım olamıyor uzun zamandır böylesi bi dizi izlememişim demek ki
Bi de uyuyoruz yagızla baya, 11 e kadar ; size göre 12 oluyor tabi.günün yarısı bitiyor zaten
aynen kuzu tabiki ben de zaten onun için endiselendim bi sorun mu var diyeSaglikli olsun da kuzu dert etme nolacak sezeryan var iyi ki boyle seyler icin
bi sorun olmadı değil mi? o sırada algım kapandı resmen doktor 2cm mi dedi 2 hafta mı dediBenim de hep kafa büyük gidiyor oğlumda da öyleydi dert etmeoğlumda 2 haftaydı bunda 3 hafta önde bir de üstelik
kuzuşum bi sorun yoktur umarım yazılanları hiç okuyamadımValla canım ne yalan söliyim ağzımın tadı kaçtı ister istemez tabi ki su kasıntı işine. Ama asıl neden yargı’ya başlamamızyani her yerden bi olay, aksıyon fırlayınca , sıkılıp elime tlf alayım olamıyor uzun zamandır böylesi bi dizi izlememişim demek ki
Bi de uyuyoruz yagızla baya, 11 e kadar ; size göre 12 oluyor tabi.günün yarısı bitiyor zaten
Zeref anne bebek dostu sezeryan ne kızbu arada kızlar ben bugün yeni doktoruma gittim vee aradığım doktoru son anda buldumçok
şükür Allahım üstümden bir yük kalktı. ister normal ister sezaryen hiç farketmez, tamamen düşüncesine ve yaklaşımına güvenebileceğim bir doktordu. üniversite hastanesinde prof.
üni hastanesinde doğum yapacağımı hiç
düşünmemiştim açıkçası ama istersen odanda bile doğum yapabilirsin dedigece gündüz ne zaman olursa gelirim dedi. sezaryen olursa da anne bebek dostu sezaryen yapıyor. inşallah her şey yolunda gider de hayallerimizdeki gibi bir doğum yaşarız hepimiz
ilk başlarda böyle sarıyor sonra ceylinin ağlamalarına katlanamayıp ehh yeter yaww diyip bırakıyorsunValla canım ne yalan söliyim ağzımın tadı kaçtı ister istemez tabi ki su kasıntı işine. Ama asıl neden yargı’ya başlamamızyani her yerden bi olay, aksıyon fırlayınca , sıkılıp elime tlf alayım olamıyor uzun zamandır böylesi bi dizi izlememişim demek ki
Bi de uyuyoruz yagızla baya, 11 e kadar ; 2 size göre 12 oluyor tabi.günün yarısı bitiyor zaten
Ya sorma o atar gider dün bi ara canımı sıktı zaten ama hala öpüşmediler deilk başlarda böyle sarıyor sonra ceylinin ağlamalarına katlanamayıp ehh yeter yaww diyip bırakıyorsun
Eheh ben de böyle izliyordum, ulan bi öpüşseniz ikinizde rahatlıcaksınız diyeYa sorma o atar gider dün bi ara canımı sıktı zaten ama hala öpüşmediler de11. Bölüm bitti işte daha bakalım şu düğümler çözülse azcık
Ne kadar büyük acaba canım ya ne olacak büyük olsun. Bir sıkıntı yoktur inşallah canını sıkma sakın.aynen kuzu tabiki ben de zaten onun için endiselendim bi sorun mu var diye
bi sorun olmadı değil mi? o sırada algım kapandı resmen doktor 2cm mi dedi 2 hafta mı dedi
anlamadım. bu bi sorun oluşturur mu dedim. şu an bilemeyiz dedi sadece
kuzuşum bi sorun yoktur umarım yazılanları hiç okuyamadım
biliyorsun aslında da ben simdi ismini böyle söyleyince garip olduZeref anne bebek dostu sezeryan ne kızilk kez duydum
İnşallah gönlüne göre olsun canımbu arada kızlar ben bugün yeni doktoruma gittim vee aradığım doktoru son anda buldumçok
şükür Allahım üstümden bir yük kalktı. ister normal ister sezaryen hiç farketmez, tamamen düşüncesine ve yaklaşımına güvenebileceğim bir doktordu. üniversite hastanesinde prof.
üni hastanesinde doğum yapacağımı hiç
düşünmemiştim açıkçası ama istersen odanda bile doğum yapabilirsin dedigece gündüz ne zaman olursa gelirim dedi. sezaryen olursa da anne bebek dostu sezaryen yapıyor. inşallah her şey yolunda gider de hayallerimizdeki gibi bir doğum yaşarız hepimiz
kağan kocatepeyi dinledim şimdi içimi rahatlattı bu adam olmasaymışım napcakmışım bilmiyorumNe kadar büyük acaba canım ya ne olacak büyük olsun. Bir sıkıntı yoktur inşallah canını sıkma sakın.
kuzu normal doğumda ne istiyorsak hepsini sezaryende de yerine getiriyor demek oluyor bu anne ve bebeğin ihtiyaçlarını göz ardı etmiyor tentene temas vs taleplerini yerine getiriyorİnşallah gönlüne göre olsun canımanne bebek dostu sezaryen ne oluyor benim dr da paylaşımlarda öyle yazıyor bende sezaryenide destekliyorum manasında yazıyor sandım Farklı bişimi
İyi hadi geçmiş olsun ya zaten ölçümler bire bir çıkmıyor.kağan kocatepeyi dinledim şimdi içimi rahatlattı bu adam olmasaymışım napcakmışım bilmiyorumönemli değil böyle şeyler diyor
Hani mesela planli sezeryan yapilmiyor bunda yine dogumu bebegin baslatmasi bekleniyor bebek gelmek istedigi zaman sezeryan yapiliyor sezeryan olarak en sagliklisi bu sekildeymis.kuzu normal doğumda ne istiyorsak hepsini sezaryende de yerine getiriyor demek oluyor bu anne ve bebeğin ihtiyaçlarını göz ardı etmiyor tentene temas vs taleplerini yerine getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?