2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
kuzu normal doğumda ne istiyorsak hepsini sezaryende de yerine getiriyor demek oluyor bu anne ve bebeğin ihtiyaçlarını göz ardı etmiyor tentene temas vs taleplerini yerine getiriyor
Ya instada bir doktor var. Sez. sırasında ıkındırırıyordu. O bana ilginç gelmişti.

aa bunu hiç duymamıştım
Önceki hamilelikte takip ediyordum ya. Kadın istanbulda, ssvd yaptıran da bir doktor. Keşke adını hatırlasam da atsam size. Hani sezaryende de sonuçta hemşire itiyor ya karnından. O hareketi anneye yaptırıyordu ıkındırarak. Sanki normal doğum gibi yavaş yavaş çıkarttırıyordu bebeği

Hani mesela planli sezeryan yapilmiyor bunda yine dogumu bebegin baslatmasi bekleniyor bebek gelmek istedigi zaman sezeryan yapiliyor sezeryan olarak en sagliklisi bu sekildeymis.
Ama başının doğum kanalına da girmemesi gerek işte, bu da bi risk. Eğer sezeryanda kararlıysa anne, düzenli minik sancı olması yeterli. Çünkü suyu patlayıp, sık sık sancınyasadıktan sonra, işin konforu kaçıyor zaten

canım doktorum semra özer mi acaba

Zaten bunu yapan doktorlar ona dikkat ediyorlardir diye dusunuyorum

Ay ıkınınca kanama olmaz mı ama bana çokta mantıklı gelmedi bilemedim Bi doğum hikayesinde olumuştum sezaryende ağlarken dr ağlarsan dikemem demiş bi de ıkınsan nolur allah bilir

aaa o kadar da takip ediyorum onu hiç görmemişim bak bayılıyorum o kadına ya aşk doktor
Evet, sezeryan ya belki dikkatini çekmedi hep normal doğumlara baktıysan. Eski videolarında vardır. Kesinlikle of keşke imkanım olsa doktorum o olsaydı. Ahh ahhh keşkeler...

Ay ıkınınca kanama olmaz mı ama bana çokta mantıklı gelmedi bilemedim Bi doğum hikayesinde olumuştum sezaryende ağlarken dr ağlarsan dikemem demiş bi de ıkınsan nolur allah bilir
Yok canım sanmıyorum, videosunu görmüştüm gayet uyguluyordu. Ağlamakla dikmek de ne alaka ya bence Niye böyle ürkünç şeyler anlatılıyor sez. ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…