2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Geçmiş olsun
Şeker yüksek çıkınca da birebir aynı şekilde beslenmek gerekiyor

Queenciğim İpek kızını neden çıkarmıyorlar? Sorunca açıklama ne? Ciğerleri iyiydi, kilo da almış maşallah şu an neyi riskli görüyorlar da hastanede tutmak istiyorlar?

Zeref semra hocayla mı doğurcan? Özeldi o. Ünide de doğum mu yaptırıyor?
yok kiz nerdee keşke onunla doğursam çok sevdiğim için canım doktorum diyorum ama benim doktorla instagramda takiplesiyorlar o sekilde teselli buluyorum

Şeker yüklemesinde açlık bilmiyorum ama tokluk 88 çıkmıştı bence o bile düşük sayılır çok tatlı düşkünlüğüm yok ondan mı acaba

Ay hadi inşallah dr bana squat falan yapma bebek dönene kadar öyle oturur dedi bi dönsünde yerleri merleri silcem hep squatın allanı yapcam yeterki dönsün
şöyle hareketler var ama korkutucu biraz sen namazda secde hareketi gibi yapsan da faydalı olabilir bence

Zeref anne bebek dostu sezeryan ne kız ilk kez duydum
bazı hastaneler ki genelde devlet hastaneleri bebek dostu oluyor. sadece bebegi ön planda tutuyorlar. annelerin ihtiyacları arka plana kalıyor. anne-bebek dostu oldugunda anne ihtiyacları mahremiyeti vs de on plana geliyor. destek oluyorlar.
biliyorsun aslında da ben simdi ismini böyle söyleyince garip oldu kordonun geç kesilmesi, tentene temas, bebegin doğmaya karar verdiği zaman sezaryen yapılması gibi anne ve bebek yararına olan taleplerin yerine getirilmesi
aslında bebek dostu hastane de de dedğin şey var ten teması anneyle vakit gecirme sonrası hemen emzirme agırlıklı. biberon emzik yasak falan
en onemli farkı aslında yanına refakatcı almaları anne bebek dostu hastanelerde yanına eşini vs alabiliyorsun. annenin de destek almasını konforunu saglıyorlar yani. aynı zamanda dogan bebegi de aile bireyleri kucagına alabiliyor falan.
yani mesela ben haftasonu hastaeneye gittigimde serum takıp sonra nstye baglamışlardı ya 3. kez. eşim yanıma gelince öcü gormus gibi davranıyolar. halbuki kimse yok yani tek başımaydım . telefonu da yasakladı ebe cihazlar etkileniyor die. çatladım sıkıntıdan agrıdan bide bırakıp gitti beni. duvarada kocaman yazmıslar bebek dostu hastane diye. bikez daha dedim içimden allah imkan verirse hep anne bebek dostu tercih edicem

bu kadarını ben de bilmiyordum. o kadar fazla detay var ki hepsi de ayrı önemli

bu kadarını ben de bilmiyordum. o kadar fazla detay var ki hepsi de ayrı önemli
ay evet ben de bi hemşireyi takip ediyordum instagramda o doğumu kendi hastanesinde değil başka hastane de yapıcaktı herkes sorunca anlatmıştı. benim çalıştığım hastane sadece bebek dostu diye. o sebeple anne bebek dostu hastanede yapıcam diye merak edip bakmıştım

Tatlış anneler makat geliş olanlar benim kızkardeşimin 2 . bebeği makat gelişti Özelde gittiği doktor sezeryan gibi konuşmuştu ki ilk bebeği normal doğumdu tosuncuk olmasına rağmen Manevra ile çevirme riskli falan demişti Devlet hastanesindeki kadın doğum dr u doğuma 2 hafta kala bizim miniği poliklinikte eliyle manevra yaparak yavaş yavaş çevirmiş Kardeşim korkmuş ilk başta kasıkları ağrımış Sonra geçmiş

Benim drda azcık eliyle çevirdi yan yaptı o yolunu bulur dedi sonra eski haline döndü bizimki ama manevra riskli diyeni duymamıştım bu saatten sonra hiç denemem artık

Aksam.ne yedigimi unuturken dil egitimine basladim bu hafta. Ne kadar doğru bir dönem degil mi

Şeker yüklemesinde açlık bilmiyorum ama tokluk 88 çıkmıştı bence o bile düşük sayılır çok tatlı düşkünlüğüm yok ondan mı acaba
Ondan oldugunu zannetmiyorum mesela ailede hic seker hastanasi olmayip kendisi sekerli biseu yemeyen kilo sorunu olmayanda bile seker yuksekligi cikiyormus dusukluk yukseklik ayni sorunlar yani beslenmeye dikkat gerekiyor tatli yediginizde aniden yukselip yere cakilir seker degeriniz

Kızlar ben makat gelişli normal doğan 3.5 kg bir bebeyim gayette sağlıklıyım korkmayın dönmese bile döndürüyorlar ki benim annem dogururken doktor fark etmiş benim ters geldiğimi 33 sene önce düşünün artık takmayın kafanıza

Görüşelim canım bebeklerle çıldırırız zaten doğum izninde olacağız lohusalık filan ağlaşacak adam arıcaz herkes bizden kaçacak güzel olur valla
Ben şehir dışı sayılırım ağlamak istediğinde bana gelirsin kimse duymaz sesinimizi ben de sana eşlik ederim

Ya ama şimdi ki daktırlar risk almıyor, gerçi ben de alamam makat gelişse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…