2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Adına cok sevindim canım bende ünv tip fakultesinde profta doğum yapacağım. Ne guzel guven vermis sana. Benim doktorumda gelirim diyor ama yurt ici dışı gezide değilsem diye de ekledi normal doğumda bunu ayarlamak zaten zor maalesef. Perinatologlarda yerinde durmuyorlar herhalde hep bi kosturmadalr. Insallah ikimize de denk gelir doğumlarımıza girerler.

Gözün aydın kuzum çok şükür herşey yolunda

Aşırı zor gerçekten evham yaptırmayacak kafaya sürekli soru işareti bırakmayacak doktor bulmak.. Standart bir ölçüm var ve çocuklar sanki öyle doğuyor kimimiz kısa kimimiz uzun kimimiz esmer kimimiz buğday/beyaz tenli göz renklerimiz eklem uzunluklarımız hepimizin farklı..
Allah hayırlısını yazmış olsun evlatlarımızla sınamasın doktorların söylediklerini takmamaya çalışın ciddi bir şey olsa kene gibi yapışıyorlar zaten merak etmeyin

Nst kaçıncı hafta da başladı 34 de mi başlıyordu hatırlamıyorum hiç

evet canım çok güvendim valla inşallah boşa güvenmemişimdir ama ben ismine gittim zaten duymuştum nasıl biri olduğunu. sen de mutlaka bi ebe ile görüş niyetin varsa. doktor olmasa bile en azından güvendiğin bir ebe olur yanında. o karmaşada kimse kimseyle ilgilenmiyor çünkü

Benim de bebiş 19 aylık şimdi karnımdaki de yolda malum. Bugün görüştüm biriyle haftnın 5 günü gündüzlü ev yardımcısı bazen cocuklara da bana yani destek atacak birini emzirirken diğerini oyalama veya acil bi ihtiyacını karsılama vb, temizlik yemek o günün işi neyse işte 9000 tl dedi yok artık ya

maşallah kuzum senin doğumunu özellikle merak ediyorum valla

Canım benim ismim silinmiş ekler misin yaş 26 karabük 1.bebek 20.02.2023 kız

Yarım gün 5.500 lira burda da. Tam gün de dediğin gibidir muhtemelen. O biraz değişiyor. Sorun şu ki, kafama uygun birini de bulamadım henüz.

Bugün 34. Haftaya girdim daha nst ye girmedim
35+1 de randevum var bakalım sokacak mı nst ye?
Belki şıkayetin fln yok diye istememiştir doktorun. Kesin ister artık 35 te. İstersen randevudan yarım saat önce git; nst istemişti doktor de, çektir o sırada. Doktorlar görüşürken elinde olsun nst kağıdın hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…