Ya bizim hoca 5 şey sıralamıştı unuttum şimdi eğer 4ü normalse nst ye gerek yok demişti bilemeyirum. Ya hiç çektirmezse?Belki şıkayetin fln yok diye istememiştir doktorun. Kesin ister artık 35 te. İstersen randevudan yarım saat önce git; nst istemişti doktor de, çektir o sırada. Doktorlar görüşürken elinde olsun nst kağıdın hem.
İşten geç mi çıkacak? Of üzülme ya. Balık yapan yer yok mu keşke balık söyleseydin yemek için.Ya sanırım aglicam yazarken gözüm doluyor çünkü. Canım balık istedi; burası ada ama her gün taze balık olmuyor. Eşime sabahtan yazdım, bugün akşamüstü alıver diye. O alacak diye de bekledim evde. Çıkmadım arabayla bu yüzden
Bana az önce mesaj a tmış iş çıkışı alcam diye. Son dk söylüyor bunu. Nasıl gücüme gitti. Sipariş verdim bi yerden tavuk yemeği işte. Ama canım balık istiyor hala. Delirdim ya cidden
Canım doğurcaz zaten üç beş haftaya. Belki sancın var sen hissetmiyorsun bu da bi ihtimal diye ister her doktor. Ne bileyimYa bizim hoca 5 şey sıralamıştı unuttum şimdi eğer 4ü normalse nst ye gerek yok demişti bilemeyirum. Ya hiç çektirmezse?
Yok fırında yapacaktım. Vallahi yeminle gücüme gitti. Saatlerce ağlasam yeriİşten geç mi çıkacak? Of üzülme ya. Balık yapan yer yok mu keşke balık söyleseydin yemek için.
Ya ne bilemCanım doğurcaz zaten üç beş haftaya. Belki sancın var sen hissetmiyorsun bu da bi ihtimal diye ister her doktor. Ne bileyimvar mı aramızda öle nstsiz doğuran ki ?
Onun boşluğuna senin de ekstra duygusallığına denk geldi, üzülme ya. Yarın yersin balığı olmaz mı?Yok fırında yapacaktım. Vallahi yeminle gücüme gitti. Saatlerce ağlasam yeri
Rabbim bu günlerimizi aratmasın. Onu emzireceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Kızlar size tavsiyemdir elektrikli süt pompanız olsun. Evet hastane veriyor ama herkes kullandığı içi sürekli başka odalardan istiyorsunuz. Bebek küvezde olduğu sürelerde süt sağmak için lazım oluyor. Bebek sizle olsa bile bebek emmediği zaman diğeri doluyor ve ağrı yapıyor onu sağmak zorunda kalıyorsunuz. Manuel olanlar yeterli gelmiyor kesinlikle.Nurkiz6116 nasıl oldunuz canım
Yarın paşa beyi arkadaşlarıyla oturabilsin diye saldık disarıya. Plan program ayarladı.Onun boşluğuna senin de ekstra duygusallığına denk geldi, üzülme ya. Yarın yersin balığı olmaz mı?
kemiklerin ağrıyor ya bakalım bebiş pırt diye çıkacak mı diye31 de basladi kuzum
Niye kiz
Ben yazdım doktoruma 36 dan sonra sokucan dedi oğlumda sanki daha erken giriyordum nts’yeYa ne bilemilk doğumum tecrübesizim doktor 35ten sonra haftada bire düşürcez randevuları dedi, gidince bi sorarım. Yok sokmuyorum derse diyem hocam nst ye girmeden mi doğurcam diye
Renkli yarın 3lü sayılara düşüyorsun bunu ipekyola dalmakla kutlayabilirsinYarın paşa beyi arkadaşlarıyla oturabilsin diye saldık disarıya. Plan program ayarladı.
Tek yemek yemekten nefret ediyorum zaten. Seytan diyor, al kartını koş İpekyola görsün balığı
Valla delirdim ay sanki her gün bi şey istiyor musum gibi
Demek benim hoca da böyleBen yazdım doktoruma 36 dan sonra sokucan dedi oğlumda sanki daha erken giriyordum nts’ye
Henüz denk gelmedim bahsettiğin reklama.Ay turkcelin karadenizde çekilen karda doğum yapan koyunun reklamını izlediniz mi? Ben şimdi izledim, ağladım olm ya çok duygusalım öyle böyle değil. Hüüüü. Allah hepimize öyle bir ik ve bir mik de doğum nasip etsin.
Omg. Allahım iyi ki bu zamanların kadınıyım. Çok memnunum hayatımdan. Ben yapamazmışım zaten. Outlander izliyoruz diyorum ben giyemem o kadar şey korsesi sutyeni poposu değişik şeyler bide sıkıyorlar seni. Sutyeni zor kullanıyom valla. Evdeyim diye salmışım zatenHenüz denk gelmedim bahsettiğin reklama.
TRT belgeselde de esme adında bi belgesel var çok tavsiye ederimibretlik resmen
Kadının kocası tırcı. Kadın hamile üçüncüye, eve sadece bi kez mi ne ebe ve doktor geliyor. Kadının hamileliği dağlarda tepelerde geçiyor. Bir gün elinde minik bi el çantasıyla, minibüse binip hastanede doğuruyor. Kocası geliyor ve eve dönüyor. Kendiminkiyle karşılaştırınca tam bi survivor hamileliği gibi geldi
Lcw kuplu atlet al, sütyenlerini kullanmicaksın sonra ve bana dua edeceksin. Bir tane bari al kullan dene bakOmg. Allahım iyi ki bu zamanların kadınıyım. Çok memnunum hayatımdan. Ben yapamazmışım zaten. Outlander izliyoruz diyorum ben giyemem o kadar şey korsesi sutyeni poposu değişik şeyler bide sıkıyorlar seni. Sutyeni zor kullanıyom valla. Evdeyim diye salmışım zaten
Çok doğru söylüyorsun kene gibi yapışıyorlarAşırı zor gerçekten evham yaptırmayacak kafaya sürekli soru işareti bırakmayacak doktor bulmak.. Standart bir ölçüm var ve çocuklar sanki öyle doğuyor kimimiz kısa kimimiz uzun kimimiz esmer kimimiz buğday/beyaz tenli göz renklerimiz eklem uzunluklarımız hepimizin farklı..
Allah hayırlısını yazmış olsun evlatlarımızla sınamasın doktorların söylediklerini takmamaya çalışın ciddi bir şey olsa kene gibi yapışıyorlar zaten merak etmeyin
Aldım reis müko bişeyLcw kuplu atlet al, sütyenlerini kullanmicaksın sonra ve bana dua edeceksin. Bir tane bari al kullan dene bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?