2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya bizim hoca 5 şey sıralamıştı unuttum şimdi eğer 4ü normalse nst ye gerek yok demişti bilemeyirum. Ya hiç çektirmezse?

Ya sanırım aglicam yazarken gözüm doluyor çünkü. Canım balık istedi; burası ada ama her gün taze balık olmuyor. Eşime sabahtan yazdım, bugün akşamüstü alıver diye. O alacak diye de bekledim evde. Çıkmadım arabayla bu yüzden
Bana az önce mesaj a tmış iş çıkışı alcam diye. Son dk söylüyor bunu. Nasıl gücüme gitti. Sipariş verdim bi yerden tavuk yemeği işte. Ama canım balık istiyor hala. Delirdim ya cidden

İşten geç mi çıkacak? Of üzülme ya. Balık yapan yer yok mu keşke balık söyleseydin yemek için.

Ya bizim hoca 5 şey sıralamıştı unuttum şimdi eğer 4ü normalse nst ye gerek yok demişti bilemeyirum. Ya hiç çektirmezse?
Canım doğurcaz zaten üç beş haftaya. Belki sancın var sen hissetmiyorsun bu da bi ihtimal diye ister her doktor. Ne bileyim var mı aramızda öle nstsiz doğuran ki ?

Canım doğurcaz zaten üç beş haftaya. Belki sancın var sen hissetmiyorsun bu da bi ihtimal diye ister her doktor. Ne bileyim var mı aramızda öle nstsiz doğuran ki ?
Ya ne bilem ilk doğumum tecrübesizim doktor 35ten sonra haftada bire düşürcez randevuları dedi, gidince bi sorarım. Yok sokmuyorum derse diyem hocam nst ye girmeden mi doğurcam diye

Rabbim bu günlerimizi aratmasın. Onu emzireceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Kızlar size tavsiyemdir elektrikli süt pompanız olsun. Evet hastane veriyor ama herkes kullandığı içi sürekli başka odalardan istiyorsunuz. Bebek küvezde olduğu sürelerde süt sağmak için lazım oluyor. Bebek sizle olsa bile bebek emmediği zaman diğeri doluyor ve ağrı yapıyor onu sağmak zorunda kalıyorsunuz. Manuel olanlar yeterli gelmiyor kesinlikle.

Onun boşluğuna senin de ekstra duygusallığına denk geldi, üzülme ya. Yarın yersin balığı olmaz mı?
Yarın paşa beyi arkadaşlarıyla oturabilsin diye saldık disarıya. Plan program ayarladı.
Tek yemek yemekten nefret ediyorum zaten. Seytan diyor, al kartını koş İpekyola görsün balığı
Valla delirdim ay sanki her gün bi şey istiyor musum gibi

Ya ne bilem ilk doğumum tecrübesizim doktor 35ten sonra haftada bire düşürcez randevuları dedi, gidince bi sorarım. Yok sokmuyorum derse diyem hocam nst ye girmeden mi doğurcam diye
Ben yazdım doktoruma 36 dan sonra sokucan dedi oğlumda sanki daha erken giriyordum nts’ye

Renkli yarın 3lü sayılara düşüyorsun bunu ipekyola dalmakla kutlayabilirsin kocaya da oh olsun

Henüz denk gelmedim bahsettiğin reklama.
TRT belgeselde de esme adında bi belgesel var çok tavsiye ederim ibretlik resmen
Kadının kocası tırcı. Kadın hamile üçüncüye, eve sadece bi kez mi ne ebe ve doktor geliyor. Kadının hamileliği dağlarda tepelerde geçiyor. Bir gün elinde minik bi el çantasıyla, minibüse binip hastanede doğuruyor. Kocası geliyor ve eve dönüyor. Kendiminkiyle karşılaştırınca tam bi survivor hamileliği gibi geldi

Omg. Allahım iyi ki bu zamanların kadınıyım. Çok memnunum hayatımdan. Ben yapamazmışım zaten. Outlander izliyoruz diyorum ben giyemem o kadar şey korsesi sutyeni poposu değişik şeyler bide sıkıyorlar seni. Sutyeni zor kullanıyom valla. Evdeyim diye salmışım zaten

Lcw kuplu atlet al, sütyenlerini kullanmicaksın sonra ve bana dua edeceksin. Bir tane bari al kullan dene bak

Çok doğru söylüyorsun kene gibi yapışıyorlar

Ama bi yandan da cahillik iyi bişey ya. Geçen quennle bunu konuştuk hastanede. Süt konusunu konuşuyorduk. Bu başladı prolaktini osu busu. Dedim queen biraz cahil ol ya. Dedi haklısın mesela anadoludaki kadın doğumdan sonra düşünmüyordur yok prolaktin hormonum çıktı yok düştü sütüm gelmeyecek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…