2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
bilmiyordum şimdi okuyunca açıp izledim ağlamayı bırak hüngür hüngürüm şu an Allahım hepimizi hayırlısıyla kurtarsın ya. hamilelik herkesin karşıdan sana bakıp hiçbir şey yapamadığı, tek başına birçok şeyle mücadele edip bir şekilde başarmak zorunda olduğun değişik bir dönem. ay dolmuşum patlattı beni bu reklam

kizlar size bir soru
sizce koca kişisi normal doğumda bulunmalı mı? ne düşünüyorsunuz?
bugün ebeyle konuşurken o babayı da kesinlikle istiyoruz doğumda o yüzden eğitime de gelsin dedi. daha doğrusu önce bana sordu babayı istiyor musun diye ben de bilmiyorum emin değilim dedim. o da istediklerini söyledi işte.
eşim doğuma girer kan görmeye falan dayanıklıdır öyle şeylerden etkilenmez ama bazı kişiler de seni öyle görmesin diyor. bu durum kişiden kişiye değişir tabi ama genel düşüncenizi merak ediyorum

Girmeli bence. Yani millet öyle anlatıyor ki sanki doktor gibi önüne eğilip çocuğu kocam çıkarcak. Başımda duracak adam. Sorun yok bence.

Girmeli bence. Yani millet öyle anlatıyor ki sanki doktor gibi önüne eğilip çocuğu kocam çıkarcak. Başımda duracak adam. Sorun yok bence.
aynen ben de öyle düşünüyorum ama bak sana instagramda bi sayfa söylicem birthofmama sondan ikinci videoyu izle onu görünce biraz şey olmadım değil

kemiklerin ağrıyor ya bakalım bebiş pırt diye çıkacak mı diye
Valla insaAllah oyle olur kuzu ya 26 dan beri cekiyorum deger yani oyle olursa
Ben eşime biraktim o da videolarda bile bakmaya dayanamadigindan sokmamaya karar verdim kolu kopsa kendi dikecek adam dayanamiyiiiii

aynen ben de öyle düşünüyorum ama bak sana instagramda bi sayfa söylicem birthofmama sondan ikinci videoyu izle onu görünce biraz şey olmadım değil
Ya o kadar araştırma az cahil ol ya aman kocana dersin başında durur elini tutar. Bebeğinizi beraber karşılarsınız. Benim eşim girecek doğuma valla. İyi ki koca o. Ben koca olsam giremezdim hiç dayanamam öyle şeylere

Bende bunlari izleyen tek psikopat hamile ben miyim diyodum bizim doktorlar hemen keser hic beklemez boyle ki cocuk kendi ciksin ama bi suratini fakan temizleseler iyiydi ya
ben de izlerken kalbim sıkışıyor ama yine de vazgeçemiyorum kizz valla kedi gibi yaladı çocuğu ağzından su mu çekti ne biseyler yapti anlamadım bi de kadın nasıl sakin çocuk asla ağlamadı ben olsam ödüm patlar

Sezeryanse net girmeli de, normalde de girse iyi olur gibi. Neler çektiğini görsün, bu bi süreç sonucta. Hoop diye çıkıp kucağa gelmiyor o bebek , bunu bilsin bence. Alt kısma bakmasın belki o zmn ilişki etkilenebilir ama başucunda durup sana motive versin bence

valla ben de tamamen bu sebepten çok istiyorum neler çekildiğini bilsin görsün sezeryan da aynı şekilde. babalara resmen leylekler getiriyor bebeleri

Zeref senden plesantasını kurutup yiyecek bir vibe aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…