- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ay inanmıyorum bu neeee? Bebek nerede???Kim der 34 haftalık hamile kimmm?
Ay şişko olmasam ünlüler gibi hamile olacaktım ya hem de pilatessiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inanmıyorum bu neeee? Bebek nerede???Kim der 34 haftalık hamile kimmm?
Hımm doğum fotoğraflarında hoş bir anı mı olacak diyelimÇok komik bi şey oldu yayağızın dişlerini ısırıyordum
oynaşıyorduk, onun da komiğine gitti ilk kez yapıyordum çünkü, neyse ön dişimde minik dolgu vardı, o kırıldı, saf gibi görünüyorum şu an
tam ön dişin ucu ya
![]()
Benim yastik artik beni birak diye bağırıyor.Aras’ta güzelevet uyumlu da ne videosu kız dünden beri bir videodur söylenip gidiyor. Ben izlemedim kötü bişeyse izlemekte istemiyorum ya
@kendimidurduracakdegilim canım Allah senden bin kere razı olsun. Allah sevdiklerine bağışlasın, hayır muratlarını başından aktarsın. Öyle rahatladım ki üstelik yanlışlıkla sırtüstü dönme meselesini de çözdü. Gerçekten uyku problemi olanlar kullanabilir. Bugün çok uzun zaman sonra kaburga ağrım olmadan uyandım. Bu benim içim çok büyük birşey. Foto da koyuyorum. @cagla22 sende deneyebilirsin canım seninde kaburga ağrın çok oluyordu sanırım. Valla 6 saat uyudum benim için inanılmaz bişey. Hiç bölünmedim.
Nasil yani sezeryanda eller baglanmiyor muydu ki nasil anne itiyorÖnceki hamilelikte takip ediyordum ya. Kadın istanbulda, ssvd yaptıran da bir doktor. Keşke adını hatırlasam da atsam size. Hani sezaryende de sonuçta hemşire itiyor ya karnından. O hareketi anneye yaptırıyordu ıkındırarak. Sanki normal doğum gibi yavaş yavaş çıkarttırıyordu bebeği![]()
Once benimde hic yoktu ee karnin nerde diyorlardı. Bugunde birisi dedi iyice büyüttün herhalde icerde karnın cok büyümüşKim der 34 haftalık hamile kimmm?
Tam uc kuşum canım, aynı renk dolgu vardı zaten, daha önce de kurulmuştu, hiç belli olmuyordu bile. Şimdi aynı yer kırıldı zaten. Yapılıyor yani sadece ucu ; köke dokunmuyorlarYa renkliben ilk hamileliğimde bir dişim gitti sonra implant yaptırdım bunda bilmem ama senin bide ön diş neyapacan kuzum
No nooooHımm doğum fotoğraflarında hoş bir anı mı olacak diyelim![]()
Cocugun dişini nasil isiriyordun kiz. Canlanmiyor gözümde bir türluÇok komik bi şey oldu yayağızın dişlerini ısırıyordum
oynaşıyorduk, onun da komiğine gitti ilk kez yapıyordum çünkü, neyse ön dişimde minik dolgu vardı, o kırıldı, saf gibi görünüyorum şu an
tam ön dişin ucu ya
![]()
Elle değil canım ıkınarakNasil yani sezeryanda eller baglanmiyor muydu ki nasil anne itiyor
Bence benimki de babasının sesini taniyor. Öğrencilerin hepsi cırtlak zaten bizi ayırt edemiyordur. Evdede esim gelince konuşuyoruz ve genelde o konusuyor. O zaman başlıyor oynamayaÇocuğum benim sesimden çok mugenin sesini tanıyor![]()
yedim onuAy inanmıyorum bu neeee? Bebek nerede???
Benim de 10 valla fazlasında asla gözüm yokBunu kitap okumak için yapıcam ama hedefim günde 10 sayfa felan![]()
Benim de bebiş 19 aylık şimdi karnımdaki de yolda malum. Bugün görüştüm biriyle haftnın 5 günü gündüzlü ev yardımcısı bazen cocuklara da bana yani destek atacak birini emzirirken diğerini oyalama veya acil bi ihtiyacını karsılama vb, temizlik yemek o günün işi neyse işte 9000 tl dedi yok artık ya
Ben normal doguma girmemeli diye düşünüyorum çünkü hic hos bir görüntü olmiyo4 ,etkilenebilir cinsel hayat sonrasında ama sezeryan olimca girebilirkizlar size bir soru
sizce koca kişisi normal doğumda bulunmalı mı? ne düşünüyorsunuz?
bugün ebeyle konuşurken o babayı da kesinlikle istiyoruz doğumda o yüzden eğitime de gelsin dedi. daha doğrusu önce bana sordu babayı istiyor musun diye ben de bilmiyorum emin değilim dedim. o da istediklerini söyledi işte.
eşim doğuma girer kan görmeye falan dayanıklıdır öyle şeylerden etkilenmez ama bazı kişiler de seni öyle görmesin diyor. bu durum kişiden kişiye değişir tabi ama genel düşüncenizi merak ediyorum
Aboooo o nasil sayfa kiz ,iyyy midem kalkti bazi videolarda ,ne kadar mucizevi ve kutsal bir sey olsada böyle aleni gösterilmesi hoc hos degil, ayrica iyiki de normal dogurmamisim dedim o ne kadar büyüyor öyleaynen ben de öyle düşünüyorum ama bak sana instagramda bi sayfa söylicem birthofmamasondan ikinci videoyu izle onu görünce biraz şey olmadım değil
![]()
Yok kuzum kahve arada disarda iciyorum sadeceKahve içtin mi maviş ben kahveden olduğunu farkettim bi kaç gün içmedim hemen normale döndü
Mikrop mikrop diyor yaAy ben dahmeri izleyemedim gerilmekten, ama sinanı elime verseler var ya öfff yani. Hem izliyorum hem rahmi beyin tepkilerine gülüyorum allah affetsin![]()
Ne kız o büyüyen bütün betimlemeleri tasvirleri kullandınız anlatınBen normal doguma girmemeli diye düşünüyorum çünkü hic hos bir görüntü olmiyo4 ,etkilenebilir cinsel hayat sonrasında ama sezeryan olimca girebilir
Aboooo o nasil sayfa kiz ,iyyy midem kalkti bazi videolarda ,ne kadar mucizevi ve kutsal bir sey olsada böyle aleni gösterilmesi hoc hos degil, ayrica iyiki de normal dogurmamisim dedim o ne kadar büyüyor öyle![]()
Bebisin çıktığı yer isteNe kız o büyüyen bütün betimlemeleri tasvirleri kullandınız anlatın![]()
Ahaha rahmi bey gibi okudum. Ulan sen ne utanmaz bi adamsın tüh sana dedi dün, sana ne yapılacağını ben çok iyi biliyorum da diyor yaYok kuzum kahve arada disarda iciyorum sadece
Mikrop mikrop diyor yabir sezon uyuyan adami uyandirdi helal olsun
![]()