2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben onu anlayamıyorum bi başı aşağıda oluyo bi kıçı her defasında en son başı aşağıdaydı birinin ama diğeri zaten onun üstündeydi şimdi ikisi de aşağıda tepiniyo
Ya çok tatlı ama ne değişik bir şey. 💕😂 Başı aşağıda olunca hareketler aşağıda daha çok hissediliyor, o yüzden sordum. Benim bebenin hareketleri göbeğimin yukarısında çünkü. Doğumla alakası yoktur ya içeride kuduruyorlardır.

Ya çok tatlı ama ne değişik bir şey. 💕😂 Başı aşağıda olunca hareketler aşağıda daha çok hissediliyor, o yüzden sordum. Benim bebenin hareketleri göbeğimin yukarısında çünkü. Doğumla alakası yoktur ya içeride kuduruyorlardır.
Ayy kudursunlar diyom zaten istediğiniz kadar tepebilirsiniz ama akıllı olun çıkarsanız geri giremezsiniz diyom inşallah söz dinlerler😬

gaz için öneri var mı ya benim kronik problemimdi zaten. doğuma kadar şu işi çözmek istiyorum beslenme düzenimi falan değiştirmek istiyorum ama her şey bana gaz yaptığı için nasıl beslensem onu da bilmiyorum probiyotik falan mı alsam

gaz için öneri var mı ya benim kronik problemimdi zaten. doğuma kadar şu işi çözmek istiyorum beslenme düzenimi falan değiştirmek istiyorum ama her şey bana gaz yaptığı için nasıl beslensem onu da bilmiyorum probiyotik falan mı alsam
Laktozsuz süt yoğurt kullan ayaklarını sıcak tut gaz yapan kuru baklagilleri yeme ben böyle bayağı rahatladım

Kızlar odaya şeker ikram ne alacaksınız yada aldınızmı ocakta o işleri de halletmek lazım.
Ben bugün yaptırdım 100 adet çikolata teneke kutu baskılı 300 TL bide şişe kolanya ayıcıklı tutmak için sadece dağıtmak için değil 100 TL de ona verdim başka bişey almıcam

Back
X