- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyon çayı öneriyorlar, aktardan kimyonu tohum şeklinde al demle iç.gaz için öneri var mı ya benim kronik problemimdi zaten. doğuma kadar şu işi çözmek istiyorum beslenme düzenimi falan değiştirmek istiyorum ama her şey bana gaz yaptığı için nasıl beslensem onu da bilmiyorum probiyotik falan mı alsam
Canım ben 100 lü çikolata ve çok cici paletli magnet yaptırdım hastaneye arkadaş çevremizden kısa kısa gelen çok olur işterlerimiz yakın eve gelemiyecek olanlara özellikle magnet açaçakları vermek isterim.Kızlar odaya şeker ikram ne alacaksınız yada aldınızmı ocakta o işleri de halletmek lazım.
Ağustos ve Eylül anneleri de sizi gizliden takip ediyorAy hangi birini sayam yetişemiyom saldım artık doğurcam şurda![]()
Bu doğru bir tespittüm topiclerin bizi izlediği zamana geldik doğur gitsin![]()
Hayırlı olsun bebişin canım ayy tazecik dahaBu doğru bir tespit
Not: Eylül 2023 annelerinden biri![]()
Teşekkür ederim 2013 Mart annesiydim bu kulüpte şimdi kısmet olursa 2023 Eylül annesi olacağım. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallahHayırlı olsun bebişin canım ayy tazecik daha![]()
Ohhh ne güzel o işleri de halletmişsin kuzu varsa görsel paylaşın bize de fikir olur çok ta hesaplı yaptırmışsınBen bugün yaptırdım 100 adet çikolata teneke kutu baskılı 300 TL bide şişe kolanya ayıcıklı tutmak için sadece dağıtmak için değil 100 TL de ona verdim başka bişey almıcam
Görseli varmı canım nerde yaptırdın çok iyi yapmışsın aradan çıkmışCanım ben 100 lü çikolata ve çok cici paletli magnet yaptırdım hastaneye arkadaş çevremizden kısa kısa gelen çok olur işterlerimiz yakın eve gelemiyecek olanlara özellikle magnet açaçakları vermek isterim.
Ben de 2013 ekim annesiydim şimdi kısmetse 2023 Şubat annesi olucam sizin gb 10 sene araları ap ayrı bir heycanTeşekkür ederim 2013 Mart annesiydim bu kulüpte şimdi kısmet olursa 2023 Eylül annesi olacağım. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah![]()
ay ayaklarımı sıcak tutmak hiç huyum değildir ondan mı oluyor acabaLaktozsuz süt yoğurt kullan ayaklarını sıcak tut gaz yapan kuru baklagilleri yeme ben böyle bayağı rahatladım
aa çok iyiymiş yemeklere de koyayım o zamanKimyon çayı öneriyorlar, aktardan kimyonu tohum şeklinde al demle iç.
Evettt unutmuşum herşeyi kese, kalp atımı vs.. ovulasyon testi çıkmış yaaa gebe kalma jelleri falan o zamanlar hiç aklıma gelmezdi o zamandan bu zamana jinekolojik gelişmeler olmuş tabiBen de 2013 ekim annesiydim şimdi kısmetse 2023 Şubat annesi olucam sizin gb 10 sene araları ap ayrı bir heycan![]()
Ben kızıma doğum yaptığımda da yemeklere hep kimyon atarlardı kızım çok gazlıydı anne sütünden geçiyor demişlerdi aklımızda bulunsunay ayaklarımı sıcak tutmak hiç huyum değildir ondan mı oluyor acaba
aa çok iyiymiş yemeklere de koyayım o zaman![]()
Olur canım yemeklere de koy, emzirirken de çok tüketiliyoray ayaklarımı sıcak tutmak hiç huyum değildir ondan mı oluyor acaba
aa çok iyiymiş yemeklere de koyayım o zaman![]()
Var canım atayım çok memnun kaldım çikolatalar pelit çok beğendim iki gün içinde elimde oldu. Ben de isimleri kendimize göre değiştirdim ufak değişiklikler talep ettim hemen yaptılar .Ohhh ne güzel o işleri de halletmişsin kuzu varsa görsel paylaşın bize de fikir olur çok ta hesaplı yaptırmışsın
Görseli varmı canım nerde yaptırdın çok iyi yapmışsın aradan çıkmış
Aaa çok güzelmiş ben de bakayım cnm hangi siteVar canım atayım çok memnun kaldım çikolatalar pelit çok beğendim iki gün içinde elimde oldu. Ben de isimleri kendimize göre değiştirdim ufak değişiklikler talep ettim hemen yaptılar .
Canım tatlışkomagnet diye sanırım yanlış olmasın resimdede adı vardır zaten hızlılar bayageç kalmadın ben çikolata duruma göre tekrar söyleyebilirim yetmezse malum kızım okuldaki arkadaşlarınada dağıtacakmış kardeşim doğdu ben abla oldum diyeAaa çok güzelmiş ben de bakayım cnm hangi site
Ayy ne güzel fikirmiş yaaaCanım tatlışkomagnet diye sanırım yanlış olmasın resimdede adı vardır zaten hızlılar bayageç kalmadın ben çikolata duruma göre tekrar söyleyebilirim yetmezse malum kızım okuldaki arkadaşlarınada dağıtacakmış kardeşim doğdu ben abla oldum diye![]()
Yarın Sabah atayım canımOhhh ne güzel o işleri de halletmişsin kuzu varsa görsel paylaşın bize de fikir olur çok ta hesaplı yaptırmışsın
Görseli varmı canım nerde yaptırdın çok iyi yapmışsın aradan çıkmış
İnan çok seviniyorlar şimdiden heyecan yaptı kendi ismide yazılı olduğu için dahada bir hevesliAyy ne güzel fikirmiş yaaaBende mi kızçeme yaptırsam götğrse okula.