- 2 Mart 2020
- 286
- 881
- 53
- 31
Ekran demişken kızımda 2sene hic tv açmadık telefonu o uyanıkken elimize almadık. Bizim için çok zordu çünkü sıkılıyordukHayır bide bunu yapan ablaların bebelerinin elinden cips kola eksik olmuyor, ekran temasının belasını vermişler.
Hamileliğinde şeker yükleme yaptırmamış ama 2 yaşında çocuğu bi paket jelibonu götürüyor. Madem öyle yaşa sıfır şeker. Sıfır ekran teması.
Onu daha bebem yokken okumustumİyileşen çocukluğum iyileşen anneliğimide çok beğendim oda güzel
Evet evet onu da okudummİyileşen çocukluğum iyileşen anneliğimide çok beğendim oda güzel
Güzel bir kitap kesinlikle ben de okumuştumKitap okumaya başlayacaklar Özellikle annesinden gerektiği ilgiyi göremeyen annelere tavsiye ederim sade bir anlatımla anlatılmış ve Malesef doğru bildiğimiz çoğu yanlışın nasıl yerleştiğini güzel özetlemiş Eki Görüntüle 3185775
Sen okul çnceciydin de miOnu daha bebem yokken okumustum
Yok edebiyatciyim kuzuSen okul çnceciydin de mi
Yaa ne kadar güzel bebeğinizin adı belli miYok edebiyatciyim kuzu
Bende 2.5 3 yaşına kadar sıfır ekran büyütmek istiyorum. Eşim maç ve film çok sever şimdiden işledim bebemiz uyuyunca açarsın diye. Umarım yapabilirizEkran demişken kızımda 2sene hic tv açmadık telefonu o uyanıkken elimize almadık. Bizim için çok zordu çünkü sıkılıyordukkitaplsr, tekerlemeler, parmak oyunlari çok faydasını gördük. Konuşması, telaffuzu, kelime hazinesi, yorum gücü şimdi 3 yaşında hala tv.de çizgi film olduğunu bilmiyor ama es dost ile biraraya gelince telefona bakıyor ve merak ediyor. Oğlumuzda da aynı sekilde açmayı düşünmüyoruz anne babayı zorluyor ama çocuklara çok katkısı oluyor
Kesinlikle canım çünkü çocuğun zihnini sınırlandırmamıs oluyoruzBende 2.5 3 yaşına kadar sıfır ekran büyütmek istiyorum. Eşim maç ve film çok sever şimdiden işledim bebemiz uyuyunca açarsın diye. Umarım yapabilirizsadece dil gelişimi değil , analitik gücü, akademik başarısını dahi etkiliyormuş ekran açmayıp bebekle sürekli konuşmak.
Biz daha çok dini anlam içeren isim istedik kuzum Ecrin bebegimizin adi insaAllah analizi cok guzel karakter yapimizla da uyusuyoYaa ne kadar güzel bebeğinizin adı belli miarkadaşın eşi edebiyatciydi kızlarına Piraye ismini koymuşlardı çok hoşuma gitmişti
Çok güzel bir isimBiz daha çok dini anlam içeren isim istedik kuzum Ecrin bebegimizin adi insaAllah analizi cok guzel karakter yapimizla da uyusuyo
Adıyla gelsin insallah Ecrin kuş çok güzel bi isimBiz daha çok dini anlam içeren isim istedik kuzum Ecrin bebegimizin adi insaAllah analizi cok guzel karakter yapimizla da uyusuyo
Yeni akım da iyot kafesi mi ne. Ateş çıkınca ilaç vs vermiyon iyot veriyon geçiyor. İyot da ishal edermiş. Daha yeni bi arkadaş yaptı çocuğuna çocuk hem ateş hem ishalden hastanede yatıyor. Bi kaşık ateş düşürücü vermemek için kıvranan arkadaşın çocuğu yoğun bakımdan döndü.
Bu kitap cok ilgimi çekti de almadım bir turluKitap okumaya başlayacaklar Özellikle annesinden gerektiği ilgiyi göremeyen annelere tavsiye ederim sade bir anlatımla anlatılmış ve Malesef doğru bildiğimiz çoğu yanlışın nasıl yerleştiğini güzel özetlemiş Eki Görüntüle 3185775
İnşallah benimde öyledir çok korktum panikledim sürekli ağladım durdum çünkü şuan çok erken alttan ultrason ile bakti açılma yada plesantanin yeri iyi dedi aşağıya inmemiş doğumu tetikleyen bir durum yok sadece kasilman oldukça bebeğin kalp atışı değişiyor şuan biraz daha iyi dediAy çok severim ayran aşı afiyet olsun
korkma cnm bi şey olmaz allahın izniyle burda sancısı çıkanlar çok oldu. Yakın zamanda doğum yapan bi arkadaşımda 34. Haftadaydı yanlış hatırlamıyosam nstde bi kaç gün takip edildi kalp atışları bozuktu bebeğin ama bi şey olmadı çok şükür 40 haftayı doldurdu doğum yaptı
Benimde geçen haftalarda nst’de taşıkardi çıktı hem bebeğimin hem benim kalbim hızlı atıyordu düşene kadar gözetimde durduk sonra çıktık kendini strese sokma canım olabiliyor böyle durumlar. Stres olursan daha da etkilenebilir ikinizinde kalbi. Doktorum troitten kaynaklı olabileceğini söylemişti bugün tahlil verdim. Hala ara ara boynumda atıyor gibi oluyor kalbim çünkü. İnternette okuduğum kadarıyla demir eksikliği de yapabilirmiş. Bende o da eksik sen de değerlendirebilirsin
Bana nedense hiç kan testi felan yapmadı doktor ya serum taktı nts sadece acildekiydi yarın kendi doktoruma gideceğim söylerim olmazsa bunlari çok teşekkür ederim
Ben ılık süt içince rahatlıyordum deneyebilirsinizYa bu mide yanmasına ne iyi geliyooo ölcem 2 haftadır ya uykumdan uyandırıyo off her ağrıya sabrederim de bu dayanılacak gibi değil be ateşli odun sokmuşlar gibi mideme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?