2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hayır bide bunu yapan ablaların bebelerinin elinden cips kola eksik olmuyor, ekran temasının belasını vermişler.
Hamileliğinde şeker yükleme yaptırmamış ama 2 yaşında çocuğu bi paket jelibonu götürüyor. Madem öyle yaşa sıfır şeker. Sıfır ekran teması.
Ekran demişken kızımda 2sene hic tv açmadık telefonu o uyanıkken elimize almadık. Bizim için çok zordu çünkü sıkılıyorduk😂 kitaplsr, tekerlemeler, parmak oyunlari çok faydasını gördük. Konuşması, telaffuzu, kelime hazinesi, yorum gücü👍 şimdi 3 yaşında hala tv.de çizgi film olduğunu bilmiyor ama es dost ile biraraya gelince telefona bakıyor ve merak ediyor. Oğlumuzda da aynı sekilde açmayı düşünmüyoruz anne babayı zorluyor ama çocuklara çok katkısı oluyor

Kitap okumaya başlayacaklar Özellikle annesinden gerektiği ilgiyi göremeyen annelere tavsiye ederim sade bir anlatımla anlatılmış ve Malesef doğru bildiğimiz çoğu yanlışın nasıl yerleştiğini güzel özetlemiş Eki Görüntüle 3185775
Güzel bir kitap kesinlikle ben de okumuştum 👌👍

Ekran demişken kızımda 2sene hic tv açmadık telefonu o uyanıkken elimize almadık. Bizim için çok zordu çünkü sıkılıyorduk😂 kitaplsr, tekerlemeler, parmak oyunlari çok faydasını gördük. Konuşması, telaffuzu, kelime hazinesi, yorum gücü👍 şimdi 3 yaşında hala tv.de çizgi film olduğunu bilmiyor ama es dost ile biraraya gelince telefona bakıyor ve merak ediyor. Oğlumuzda da aynı sekilde açmayı düşünmüyoruz anne babayı zorluyor ama çocuklara çok katkısı oluyor
Bende 2.5 3 yaşına kadar sıfır ekran büyütmek istiyorum. Eşim maç ve film çok sever şimdiden işledim bebemiz uyuyunca açarsın diye. Umarım yapabiliriz😍 sadece dil gelişimi değil , analitik gücü, akademik başarısını dahi etkiliyormuş ekran açmayıp bebekle sürekli konuşmak.

Bende 2.5 3 yaşına kadar sıfır ekran büyütmek istiyorum. Eşim maç ve film çok sever şimdiden işledim bebemiz uyuyunca açarsın diye. Umarım yapabiliriz😍 sadece dil gelişimi değil , analitik gücü, akademik başarısını dahi etkiliyormuş ekran açmayıp bebekle sürekli konuşmak.
Kesinlikle canım çünkü çocuğun zihnini sınırlandırmamıs oluyoruz🤗

Kızlar bu iyotu Instagram üzerinden satan doktor da var. Bazı doktorlar da oldukça destekliyor. Bende anlamıyorum neye dayarak destekliyorlar ?Alternatif tıp gerektiğinde kullanılabilir elbet ben kovidi kekik ve ıhlamurla atlattım ancak normal tıbbın yerini alması bana da makul gelmiyor.

Yaa ne kadar güzel bebeğinizin adı belli mi🤗 arkadaşın eşi edebiyatciydi kızlarına Piraye ismini koymuşlardı çok hoşuma gitmişti
Biz daha çok dini anlam içeren isim istedik kuzum Ecrin bebegimizin adi insaAllah analizi cok guzel karakter yapimizla da uyusuyo 🥰

Yeni akım da iyot kafesi mi ne. Ateş çıkınca ilaç vs vermiyon iyot veriyon geçiyor. İyot da ishal edermiş. Daha yeni bi arkadaş yaptı çocuğuna çocuk hem ateş hem ishalden hastanede yatıyor. Bi kaşık ateş düşürücü vermemek için kıvranan arkadaşın çocuğu yoğun bakımdan döndü.

Ya benim hamile kalma sürecim zorlu geçti ya hic olmuyordu ya kimyasal oluyordu. Bir tane saglikliydi kalbidurdu doktor anomaliden olabilir dedi.
Bende kendi kendime kararlar alıyorum. Ari sutu bal polen. Havuçtur avakado incir surekli bu tur seyler yiyorum ki yumurtam saglikli olsun. Gebelik olsun. Bebegim organik olsun. Folik asit bile içmiyorum yesil yaprak yiyorum 🤦‍♀️
En son kimyasalda doktor vitamin folikasit ve klomen yazdı. Ben dogal bebek istiyorum dedim. Doktir dedi ki sen dogal misin ki 🤪
Ben çikolata çocuğuyum bu bir gerçek yani. Sizin dediğiniz gibi olsun dedim. Klomen kullanınca yumurta büyüdü hamile kalabildim.

Ve bence ilaçsa ilac arkadas. Neyimiz dogal kalmis ki. Demek ki artık boyle diye bir kabullenme yaşadım
Tabiki herseye avucla ilac içilmez ama.birsey gerekiyorsa da akışına bırakacaksın.

Ay çok severim ayran aşı afiyet olsun 😍

korkma cnm bi şey olmaz allahın izniyle burda sancısı çıkanlar çok oldu. Yakın zamanda doğum yapan bi arkadaşımda 34. Haftadaydı yanlış hatırlamıyosam nstde bi kaç gün takip edildi kalp atışları bozuktu bebeğin ama bi şey olmadı çok şükür 40 haftayı doldurdu doğum yaptı
İnşallah benimde öyledir çok korktum panikledim sürekli ağladım durdum çünkü şuan çok erken alttan ultrason ile bakti açılma yada plesantanin yeri iyi dedi aşağıya inmemiş doğumu tetikleyen bir durum yok sadece kasilman oldukça bebeğin kalp atışı değişiyor şuan biraz daha iyi dedi
Benimde geçen haftalarda nst’de taşıkardi çıktı hem bebeğimin hem benim kalbim hızlı atıyordu düşene kadar gözetimde durduk sonra çıktık kendini strese sokma canım olabiliyor böyle durumlar. Stres olursan daha da etkilenebilir ikinizinde kalbi. Doktorum troitten kaynaklı olabileceğini söylemişti bugün tahlil verdim. Hala ara ara boynumda atıyor gibi oluyor kalbim çünkü. İnternette okuduğum kadarıyla demir eksikliği de yapabilirmiş. Bende o da eksik sen de değerlendirebilirsin

Bana nedense hiç kan testi felan yapmadı doktor ya serum taktı nts sadece acildekiydi yarın kendi doktoruma gideceğim söylerim olmazsa bunlari çok teşekkür ederim

Kızlar ben taburcu oldum yarın medicalde gideceğim sabah erkenden gel dedi doktorum o ilde ben ilcedeydim bugün gidemedim kasilmamdan dolayı yarın tamamen netleşecek herşey bu arada bendeki kasılma ağrılı değil nts de ağrı çıkıyor çok garip değişik birşey baya ağladım ama iyiyim oğlum ve ben daha iyi olacağız birşey olsa hissederdim herhalde 😢 yarın ki sonuçları söylerim inşallah kalp atışı iyi gelir çok yoruldum kızlar sabah erken kalkan hepinize teşekkür ederim herkese ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın iyi ki varsınız 💜💙☘️

kızlar bir de Balık yaği hapını kaçıncı haftaya kadar kullandınız yazarmisiniz

Ya bu mide yanmasına ne iyi geliyooo ölcem 2 haftadır ya uykumdan uyandırıyo off her ağrıya sabrederim de bu dayanılacak gibi değil be ateşli odun sokmuşlar gibi mideme

Back
X