Elle olayı sormadım ama doktora onu sorsam sus cahil diye bakış atar bana adam çok bilimselci haklı olarakÇok düşük bir ihtimal dönmesi ama biliyorsun de miYani şu an öyle bir sıkışık ki yerleri... Çok az bir ihtimalle yer bulup dönecekler. Elle döndürme olayını sordun mu?
Yaaa sana inşallah mı dedi. O zaman doktorum haklı ya. Canım doktorum.Aa kız dönmez dedi mi sana. Benimki de inş döner diyip durdu bi işkillendim öyle inşallah maşallah çekinceof ya ya benim bu demet akalın gibi tüm yanlış noktalama işaretleri ve yazım hatalarım nolcak djjdj allahtan kimse düzeltmiyor öok bozulurdum valla
Ahahaha iyi beğendim ben bu adamıElle olayı sormadım ama doktora onu sorsam sus cahil diye bakış atar bana adam çok bilimselci haklı olarak
20. Haftada uçağa binecektim hocaya mesaj attım hocam uçağa binicem xray sorun olur mu diye bana cevap yazmış ONLAR X-RAY DEĞİL, Geçebilirsin. Aynı böyle büyük harflebide düzeltiyor beni. Sonraki muayenede onların çalışma sistemini anlattı bize
Ay bide benim çocuğumun sırtı dönük ya. Detaylıya bile 3 kere girdim kalbine yarım yamalak baktı doktor. Daha yüzünü göremedik. Oturmuş içime popo aşda ve sırtı dönük. Doktor da haklı şimdi dönmez demekleÇok düşük bir ihtimal dönmesi ama biliyorsun de miYani şu an öyle bir sıkışık ki yerleri... Çok az bir ihtimalle yer bulup dönecekler. Elle döndürme olayını sordun mu?
Bana bi takla at demediği kaldı değişik değişik hareketler gösterdi ama tırstığımdan yapamadım bi de eliyle bebeyi çevirdi biraz hakkaten yerini değiştirdi ama bir gün sonra eski yerine geldi çocum asi ne yapayım anası yesin asi totosunuYaaa sana inşallah mı dedi. O zaman doktorum haklı ya. Canım doktorum.
Götünü döndüğü yetmemiş, bir de sırtını dönmüş. Nazlı birisi benceAy bide benim çocuğumun sırtı dönük ya. Detaylıya bile 3 kere girdim kalbine yarım yamalak baktı doktor. Daha yüzünü göremedik. Oturmuş içime popo aşda ve sırtı dönük. Doktor da haklı şimdi dönmez demekle
Kız olsa adını nazlı koyacaktım. Başlarda biraz da küçüktü alt sınıra yakındı kilosu felan. Diyorum ya konuşuyom çocukla oğlum seni bu hafta 900 gr bekliyorum 890 çıkıyor. 2 hafta sonra dualarla 1500 çık oğlum hadi diyoruz 1480 çıkıyor. Ulan nolur 10-20 gr fazla alsan.Götünü döndüğü yetmemiş, bir de sırtını dönmüş. Nazlı birisi bence
Anne karnından kolej bebesi bu nerede olsa tanırımKız olsa adını nazlı koyacaktım. Başlarda biraz da küçüktü alt sınıra yakındı kilosu felan. Diyorum ya konuşuyom çocukla oğlum seni bu hafta 900 gr bekliyorum 890 çıkıyor. 2 hafta sonra dualarla 1500 çık oğlum hadi diyoruz 1480 çıkıyor. Ulan nolur 10-20 gr fazla alsan.
BÜYÜK KONUŞTUAy inşallah böyle nazlı olmaz ik mik etmez hiç sevmem. Karı koca çok net insanlarız evetse evet hayırsa hayır. çocuğumuz da öyle olsun ya sümsük olmasın amin.
Bizim doktorun akademi tarzı bi yeri var. Kolej bebeleri olur onla doğanlar ama bize yemezAnne karnından kolej bebesi bu nerede olsa tanırımevet kilo olayını okuyordum hatırlıyorum
Kızım memurlar da artık koleje gönderiyorBizim doktorun akademi tarzı bi yeri var. Kolej bebeleri olur onla doğanlar ama bize yemezturkuaz ilk öğretim okuluna gidecek ahdjsgsh. Babası memur.
Vıyy aldım geri. Nasıl istiyorsa öyle olsun çocum. Napim evlat mecbur sevecezBÜYÜK KONUŞTU
keşbiş olsun...
Abi hangi memur buKızım memurlar da artık koleje gönderiyor
Ya ben hastane fiyatlarını duydukça sezaryen olayım bari iki gece yatarım hiç değilse diyorum hahahha ay kafayı yedim iyceYaklaşık iki ay sonra dönüp baktığınızda amma kafa patlatmışım sezaryenmiş, normalmiş mıçayım diyeceksiniz
Agsjah tam benim düşünce tarzımYa ben hastane fiyatlarını duydukça sezaryen olayım bari iki gece yatarım hiç değilse diyorum hahahha ay kafayı yedim iyce
Valla benim çalıştığım yerde herkes artık koleje yazdırıyordu bebesini.Abi hangi memur bubiz gönderemeyiz. Koleje göndersek diğerlerinde adidas ayakkabı bizimkinde jump millet çocuğunu bmw lerle okula bırakıyor bizim araba palio gerçi benzin böyle giderse araba ile bile bırakamam okula servis Ücretleri de ateş Pahası ego ile gider
İşte bu realist bir yaklaşımsmdjdjdjsjdıYa ben hastane fiyatlarını duydukça sezaryen olayım bari iki gece yatarım hiç değilse diyorum hahahha ay kafayı yedim iyce
Ben çocuğum kel doğar diye tarak almamış insanımValla benim çalıştığım yerde herkes artık koleje yazdırıyordu bebesini.Biz de çok gittik geldik devlete mi yazdırsak diye ama özele yazdırdık sonradan. Çalışan insan için devlet okulu olmuyor zaten. Çocuğu tam gün okula tutacak bir sistem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?