2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay neyse söhpet süperdi ama kalkayım masayı hazırlayayım. Akşam yemeği saati yaklaştı. Evi de bok götürüyor hala. Rabbim sen yardım et bu anaya Evde durasım gelmiyor yemin ederim. Bu ara büyük kız da hasta okula yollamıyorum. Dağınıklık X2 oldu resmen.

Çocuğumu özele versem hasta olsa dahi gönderirima sghsgagshxj

Devletinde çok iyi okulları var ben özele yollamayı düşünmüyorum babamızda öğretmen olduğu için diğer sporla ilgili kurslar içinde benimde babasınında arkadaşları var oralara göndereceğiz biz kurs verelim desek bebe anasını babasını dinlemez biliyoruz. jimnastik ve yüzmeye gitmesini çok istiyorum inşallah bizim istediğimiz gibi hevesli olur

İyi akşamlar kızlar dr kontrolümüz vardı 34.3 2440 grm 46cn hersey yolunda dedi dr . Ama benim aklıma takılan geçen 32. Haftada bi anda 700 grm almış çıktı usg de bugün ise 15 gün sonra daha az almış gibi oldu . Dr usg de yanılma olabiliyor dedi ben kendimi daha fazla kg almıştıra odaklamıştım. Biraz moralim bozuldu açıkçası . Kasılmalarım var dedim sertleşme oluyor dedim . Bol su iç dedi su bedeni esnetir dedi bak faydasını gnreceksin dedi
Sizinde bilginiz olsun . Muayene ücreti 450 olmuş 100 de nst gitti paracıklar

Kocam hayatı bu kadar seviyor musun kocam tamam kocam inandım kocam
İnşaAllah kocanın dediği olur yoksa hepimiz tükendik ev kiraları uçtu üstüne özel okul eski veliye yüzde 150 zam yaptı ama bize yüzde 25 , tam gün devlet okulu yok mecbur özel okul oluyor çok yazık oldu çok

Tam gün devlet okulu yokmu canım hakikaten ?

Kizlar bugün bebeğim öyle az hareket etti ki korktum acaba doktora gitmeli miyim. Yemek yedim tatlı yedim meyve yedim uzandım farklı farklı zamanlarda belki bir iki ayak hareketi o kadar bugün tam haftadonumu haftadonumlerinde sanki bı duruluyor ama bilemedim yaa korkuyorum

Ablacım beben 34+3te 2440 gr olmuş daha nolsun ya daha ne yapsın beben ne kadar alsın

Katılıyorum illa ki vardır aslında ama semt önemli bir mesele sanırım. İyi bir semtin devlet okulu iyi olur bence. Gerçeklerle büyüsün istiyorum çocuklarım. Evet bi şeylere sahibiz ve şükretmemiz gerekir bunlar için , çünkü herkeste yok diye.

Bi de bizim etrafımızda devlet okuluna gönderen yok hiç. Çocukları hep büyük bizimkilerden zaten de. Ama şunu farkettim, çocuklar özgüvensiz. Yani ailelerin durumu iyi ama Ankara’da öyle okullarda okumuşlar ki çocuklar, bakan çocukları ; işte bilmem ne şubelerinin sahibi vs. Arkadaş çevresi böyle olunca çok ezik kalmış gibi olmuşlar. Özel okulun fiziksel şartları haricinde, devlet okullarından iyi olduğunu çok sanmıyorum. Tabi zamanla değişir belki düşüncelerim de, şimdilik böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…