Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tasarruflu anaBen çocuğum kel doğar diye tarak almamış insanımama inşallah refah seviyemiz yükselir de çocuğumu istediğim okula gönderebilirim tabi.
Önce bi inkar seviyesi oluyor yaKocam hayatı bu kadar seviyor musun kocamtamam kocam inandım kocam
![]()
Hakkimizda hayirli olan olsun ya napalimYaklaşık iki ay sonra dönüp baktığınızda amma kafa patlatmışım sezaryenmiş, normalmiş mıçayım diyeceksiniz![]()
Bugün çok eğlendim burdaÖnce bi inkar seviyesi oluyor ya![]()
Yoğurt, ekmek, suBugün çok eğlendim burdadünden kalan bulgur pilavım var yanına ne yapcam öff bıktım yemek yapmaktan hdj
Çocuğumu özele versem hasta olsa dahi gönderirima sghsgagshxjAy neyse söhpet süperdi ama kalkayım masayı hazırlayayım. Akşam yemeği saati yaklaştı. Evi de bok götürüyor hala. Rabbim sen yardım et bu anayaEvde durasım gelmiyor yemin ederim. Bu ara büyük kız da hasta okula yollamıyorum. Dağınıklık X2 oldu resmen.
Anneme sordum onları ye yazmış sadece jfjfjYoğurt, ekmek, su![]()
İnşaAllah kocanın dediği olur yoksa hepimiz tükendik ev kiraları uçtu üstüne özel okul eski veliye yüzde 150 zam yaptı ama bize yüzde 25 , tam gün devlet okulu yok mecbur özel okul oluyor çok yazık oldu çokKocam hayatı bu kadar seviyor musun kocamtamam kocam inandım kocam
![]()
Mantarli tavuk sote ve ayrannBugün çok eğlendim burdadünden kalan bulgur pilavım var yanına ne yapcam öff bıktım yemek yapmaktan hdj
Şu suyu da çeşit diye yazıyorsun ya çok gülüyorumYoğurt, ekmek, su![]()
Tam gün devlet okulu yokmu canım hakikaten ?İnşaAllah kocanın dediği olur yoksa hepimiz tükendik ev kiraları uçtu üstüne özel okul eski veliye yüzde 150 zam yaptı ama bize yüzde 25 , tam gün devlet okulu yok mecbur özel okul oluyor çok yazık oldu çok
Ablacım beben 34+3te 2440 gr olmuş daha nolsun yaİyi akşamlar kızlar dr kontrolümüz vardı 34.3 2440 grm 46cn hersey yolunda dedi dr . Ama benim aklıma takılan geçen 32. Haftada bi anda 700 grm almış çıktı usg de bugün ise 15 gün sonra daha az almış gibi oldu . Dr usg de yanılma olabiliyor dedi ben kendimi daha fazla kg almıştıra odaklamıştım. Biraz moralim bozuldu açıkçası . Kasılmalarım var dedim sertleşme oluyor dedim . Bol su iç dedi su bedeni esnetir dedi bak faydasını gnreceksin dedi
Sizinde bilginiz olsun . Muayene ücreti 450 olmuş 100 de nst gitti paracıklar![]()
Niye yazmim , sürahiye koyuyom sofraya getiriyorum. Sofraya bardak koyuyom. İçine su koyuyom. İçiyomŞu suyu da çeşit diye yazıyorsun ya çok gülüyorumbugün de ekmek eklemiş çeşide ya
![]()
Katılıyorum illa ki vardır aslında ama semt önemli bir mesele sanırım. İyi bir semtin devlet okulu iyi olur bence. Gerçeklerle büyüsün istiyorum çocuklarım. Evet bi şeylere sahibiz ve şükretmemiz gerekir bunlar için , çünkü herkeste yok diye.Devletinde çok iyi okulları var ben özele yollamayı düşünmüyorum babamızda öğretmen olduğu için diğer sporla ilgili kurslar içinde benimde babasınında arkadaşları var oralara göndereceğiz biz kurs verelim desek bebe anasını babasını dinlemez biliyoruz. jimnastik ve yüzmeye gitmesini çok istiyorum inşallah bizim istediğimiz gibi hevesli olur![]()